Pinot Noir já četla jedlou sodu. Taky to chci vyzkoušet, vykrajování je vrchol synova umu:) a mě se ty výrobky líbí.
Vše o těhotenství a dětech
Rosťa si hrál na hřišti s většími dětmi na obchod. Holka se ho zeptala, jestli je kluk nebo holka. Odpověděl jí to své etotototatanep, z čehož usoudila, že holka a po zbytek hry ho oslovovali "paní" ![]()
dynda tak to ma za sebou dost turbulentni rok. Drzim palce, at si to brzy sedne. Syn jde zitra po skoro 2 mesicich do skolky. Pred prazdninami tam toho taky moc nenachodil, vraceli nam stravne skoro ta cely rok...Tak jsem zvedava, jak to zvladne. Myslim, ze dobre. Bylo mu 5 a uz se se mnou doma zoufale nudi. A to je co rict, protoze on neni typ, kteremu clovek musi vymyslet program. Jen se teda tresu, co nam prinese domu za virozy. Ale jsem ochotna to podstoupit:)
Našemu budou 4. Kupodivu teď při posledním nástupu je už přes týden zdravý a ani jsem nezaznamenala prskající děti v šatně, musím to zaklepat.
dzizisketa tak hlavně, že si rozuměli ![]()
Dneska na výtvarce experimentovali s písmem a výsledek mě v dobrém pobavil a po dnešním dni mi konečně něco zvedlo naladu.

Teď s tím tříděním příspěvků nevím, kam to radši dát. Je to advent, ale v adventním vlákně zas nejsou všichni zvědaví na akce pro děti. Tak radši sem ![]()
Srdečně zvu rodiny s malými dětmi do Stromovky na malou adventní hru Zachraň Vánoce, kterou jsem vlastnoručně splichtila hned po návratu do práce a díkybohu ji stihla dokončit ještě před začátkem adventu :)
Hra je venkovní, bezkontaktní, dá se hrát kdykoliv během adventu a nic k ní nepotřebujete. (maximálně si vytisknout plánek s křížovkou, ale bez obtíží se obejdete i bez něj. Je určena hlavně malým dětem, ale třeba zpestří procházku i dospělým.
Na obzvláštní šťastlivce čekají malované kamínky, které jsem schovala cestou (a průběžně je budu doplňovat :)
Těším se, že třeba někoho z vás potěší v tom letošním zvláštním předvánočním čase.
Víc info najdete na stránkách knihovny: Zachraň Vánoce
žluťásek jee, to je moc pěkný ❤️
Lamicka a tohle je taky super, dcera je fakt moc šikovná :)
žluťásek jee. Stromovku máme z ruky, ale zajedem si na výlet, díky ![]()
žluťásek jeee, to je super, děkujeme :) hned jak skončí malému karanténa tak vyrazíme
Vy jste hodné. Ale abyste mi nespílaly, je to fakt hra pro mrňata. Jestli to za tu výpravu přes půl Prahy stojí :)
žluťásek synovi by se to líbilo, včetně jízdy tramvají, ale máme to z ruky, bohužel.
Evropský výbor pro sociální práva kritizuje ČR za to, že příliš dětí, především hendikepovaných a romského původu, končí v ústavní péči. Vybavil se mi jeden zážitek z léta - v Mostě jsme šli kolem kojeneckého ústavu, bylo teplo, otevřená okna, ze kterých se ozývalo tolik pláče... Musela jsem od něho utéct, ostatní členové výpravy se loudali kolem, ale já to vážně nevydržela.
Lamicka vy už jste zas v karanténě?! Vaše rodina si to vybírá za celý Dejvice, lituju moc. Snad je syn v pořádku.
Kdybyste potřebovali půjčit hry, máme jich doma dost :)
žluťásek Jen syn, kvůli školce. Včera ráno musel na test a večer přišla sms, že je negativní, ale karanténa mu končí 4.12. Děkujeme za nabídku
vystačíme teď si s legem, nic jiného ho teď nezajímá. Ani výtvarky se nechtěl účastnit, když jsme měli rozestavěný karavan. ![]()
bram diky :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí