Lamicka Tak ať vám to rychle uteče. Karanténa je moje noční můra, deset dní dítě zavřený doma, to musí být peklo.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek synovi to maximálně vyhovuje
od jara toužil po karanténě, prý má konečně čas na koleje a lego. A díky!
Lamicka no tak skvělý!
Vydavatelství Mladá fronta má potíže a vypadá to, že nebude Puntík
Kéž by ho zachránili, ten by nám teda chyběl. Lepší časopis pro malé děti není.
žluťásek já to sleduju už nějakou dobu a přesně![]()
žluťásek
jo, to mě hodně mrzí, protože 1) jsem se tešila, jak ho budu za chvíli kupovat naší holčičce, až ještě trochu povyroste, ale hlavně 2) přesně od tohodle čísla, co už asi nedorazí, jsem ho předplatila tříletému synovci k Vánocům
Nemáte někdo prosím tip na nějakej podobej časopis, kterej bych mu objednala místo toho?
Anema my ještě občas koupíme Šikulku, Dráčka, Sluníčko. Ale Puntík je nejlepší, líbí se mi na něm všechno. Toho je fakt velká škoda.
žluťásek fakt? Achjo, chtěla jsem v předplatném pokračovat :(
žluťásek to snad ne, chlapecci měli dostat předplatné pod stromeček.![]()
žluťásek to snad ne, chlapecci měli dostat předplatné pod stromeček.
taky tak, ach jo!
Počkat, nedorazí už ani prosincové? :( Já mám ještě jedno staré prosincové schované, ale i tak mě to moc mrzí.
Dneska na výtvarce experimentovali s písmem a výsledek mě v dobrém pobavil a po dnešním dni mi konečně něco zvedlo naladu.
to je moc pekny
Lamicka to je vážně hezké, má dobré nápady ![]()
Všetko čítam, píšete pekné a zaujímavé veci, deti sú šikovné, len ja málokedy stíham prispieť.
Vydavatelství Mladá fronta má potíže a vypadá to, že nebude Puntík
Kéž by ho zachránili, ten by nám teda chyběl. Lepší časopis pro malé děti není.
mne rikal muz kdyz dorazilo listopadove cislo, ze to je mozna posledni co prislo, achjo ![]()
Evaeva prosincové vůbec nešlo do tisku, možná lednové, asi spíš ale ne ![]()
žluťásek tak to je blbý. A co to sluníčko? To jsme měli předplacené my jako děti.
Evaeva není zlý, ale víc pro starší. Je tam hodně věcí pro predskolaky mi přijde. Hodně grafomotoriky, písmena, čísla. U nás mnohem víc bodoval Puntík.
Ještě znám Kutílka, ale i je fakt pro hodně tvořivý děti a rodiče, samá vystrihovanka, lepení, tvoření.
moora Pinot Noir děkuji, hlavně je skvělé, že se na výtvarce vždy odreaguje a domů chodí v dobré náladě. Teď jsem pochopila proč, když byla výtvarka online, lektorka je neuvěřitelně pozitivní a motivující. Za tu hodinu a půl onlinu jsem byla i já vyrelaxovaná a to jsem jen poslouchala. ![]()
Já jsem trochu otrávená(opět)z toho množství sladkosti, které patří k Mikuláši. Jeden dostane balíček ve škole, další ve školce. Moje máti jim každý rok kupuje čokoládový kalendář, letos se nechala přesvědčit k malé hračce, ovoci a dvoum sladkostem. Já jak jantar jim každému koupim lego adventní kalendář a tchýně mi do toho hodí vidle s ručně vyrobeným kalendářem s hromadou sladkosti. No ale po cestě z práce mě napadl geniální nápad-jeji kalendář rozeberu a osekam to, případně některé kusy zcela nahradím. Tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí