JankaM Co by za něj Malej Bobeš dal ![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásekBobsovi bych ovsem misto mandarinky dala parek!
711990 Půst je! Uražený ouško od hrnečku, polínko a kousek provázku leda tak ![]()
žluťásek chudacek
uz se tesim, az udelam Tondovi tematickej adventak....nekdo bude mit Harryho Pottera, on Malyho Bobse
a dalsi rok Kaju! Mimochodem....co si myslite ze byly ty ROZPÍČKY s trnkovymi povidly, co Kaja furt jedl?
711990 Takový rohlíčky, tady máš recept :)
žluťásek jee!:D
711990 ty neznas rozpicky? :D nikdy jsi nevidela Akt od Jary Cimrmana?
Malenge Jenže my tomu chudáčkovi nedáme najíst a co mu malej kousek asi tak může udělat! A teda nepomáhá ani že je to můj pes a že jsem veterinářka ![]()
Takže proč se tady vlastně ptám, ani když do ledna vystuduju ještě pediatrii, nikdo to nebude brát vážně. Jdu trénovat trpělivost.
MPLee uaaa, ty jsi veterinářka ![]()
tak to ovšem je to tvé příbuzenstvo ještě vyšší level, než jsem doufala. Tak pevné nervy přeji, naštěstí jsou děti dost bytelné a omyvatelné, přežil pes, přežije i dítě, hlavně, abys přežila i ty a tvé nervy, držím pěsti. A až to přijde, nestyď se přijít si sem od plic zanadávat!
rasaNori tyjo videla, ale fakt to tam je?![]()
To mi pripomenulo, darujem túto knižku a už ju nemám komu posunúť, nechce niekto? Ale je v slovenčine. Väčšinou tam nie je nič prevratné ale hlavne pre prvorodičky je zaujímavá.
Mrakoplas tu já mám česky a dost konvenuje s mým světonázorem, za mě dobra (už ten obal
)
Potrefenáhusa jj, je fajn ale vyšla až keď som mala (alebo čakala) druhé a vtedy mi už veľmi nepomohla, resp.nebolo tam pre mňa veľa nového. Pri prvom by som ju ocenila viac.
MPLee ja z vlastni cerstve zkusenosti doporucuju odkyvat a udelat si to po svem. Nevyzadane rady se daji docela snadno ignorovat a neridit se jimi. Pokud nebudou futrovat dite kazdy den, tak doporucuju pro klid primhourit oko. (pripadne rict rezulutni ne, a byt klidne za spatnou) My tu jejich peci taky ve zdravi prezili a oni delaj to nejlepsi, podle sveho vedomi a svedomi. Po te, co jsem si precetla Nase dite z roku 1971 jsem uz uplne v klidu, evidentne deti preziji ve zdravi cokoliv, posazovani a vodeni za ruce, kdyz to udela babicka jednou za cas, i Kiedronovou a ty jeji zvirata a perinky, a za par let zase bude trend nejaky jiny. Ja bych mohla vypravet, podle moji mamy malou trapim hladem, kdyz ji nedam na noc kasi, aby spala a v noci tak musim kojit, tchyne se nemuze smirit s tim, jak dite oblekam a jake ma chudinka chude hracky, a detska doktorka mi v pondeli pri ockovani pripominala, jak je dulezite dat male kazdy den do presnidavky ctyri piskoty, aby mela komplexni sacharidy a energii a rozhodne ji pak nemam kojit ![]()
Edit. Jo a nocnik! Ocekavam nejaky k vanocum. Je ji cerstve sedm mesicu, takze uz bych ji na nej mela davat (co na tom, ze jeste nesedi
). Pry to ty deti maji rady, kdyz muzou kakat do nocniku a ja ji o to pripravuju
711990 „Prosímtě, co to jsou ty rozpíčky?“ - „To jsou buchty se švestkami.“ - „No, tak nic…“
Jasně že jo ![]()
moje řeč. Podle naší pediatry to mám dělat takto, konec diskuze.
no len aby to nedopadlo ako u nás. Keď som povedala, že podľa našej pediatričky to mám robiť takto, dostala sa mi odpoveď: čo tá môže o tom vedieť
betsey jasne, co by detska doktorka mohla vedet o detech ![]()
no len aby to nedopadlo ako u nás. Keď som povedala, že podľa našej pediatričky to mám robiť takto, dostala sa mi odpoveď: čo tá môže o tom vedieť
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí