Gatita no vidíš, ja som stihla odmaturovat v 17, ale rodila som až v 36
Vše o těhotenství a dětech
Garfie na tom nic moc pravdy nebude. ![]()
Dřív musely povinně nastoupit do školy děti, kterým bylo do půlky září 6, případně na odklad musel být papír. Teď (asi rok) je koridor červen (
) až září, kdy o odkladu můžou rozhodnout rodiče. Myslím, že můžou nastoupit děti v pěti letech, když dosáhnou šesti let do konce kalendářního roku.
edit: koridor se týká Bavorska.
Synovi bylo šest letos v listopadu, loni v září a pak ještě v prosinci se mě ve školce ptali, jestli nenastoupí teď v září, čili v pěti letech.
letfenixa ha ha, tohle nejsou zavody. Ale je fakt, ze jsem se cely gympl citila hrozne stare. Ted mi to prijde vtipne.
Zuzuli no takže všechno v nejlepším pořádku :)) Za mě teda hnus, v půlce testu jsem málem zkolabovala, ale na konci se mi udělalo dobře a výsledky ukázkový. A takhle nějak vypadal v kostce i můj rok 2020, což je celkem vtipný :)
Karja kdyztak holkam udelej zabaly rucicek a nozicek + chladny obklad na celo,to jim v zime nejvic zabiralo na ty strasne horecku (vlaznou koupel/sprchu nase deti nesnesou).
Drzim vam palce, at je brzy dobre.
Nejezdi k vam nejaky kosik?
Karja to mě moc mrzí, s holcickama
at jste všichni brzy v pořádku.
Košík by k vám určitě jezdit měl, prý jezdí po celé republice, dokonce i k nám.
Ale mají asi trochu zuzenou nabídku. Koukni na ně sama.
A drž se! ![]()
Karja ty jo, ať jste brzo fit :(
Karja drzim palce, at je lip. Moc me mrzi, ze zrovna vy si to takto zobnete...![]()
Háčkuju se k zápisům do 1. třídy, to budu řešit v tomto školním roce. Starší malá bude mít 6 v létě. Přijde mi šikovná a samostatná, ale je děsná cíťa. Letos si navíc zvykla být s námi a mladší ségrou doma a nechce chodit ani do školky. Po novým roce se asi objednám do poradny, vůbec si neumím udělat názor sama, jestli je na to zralá...
Karja myslím, že nám v dětské ambulanci ve špitále říkali u Nurofenu jednotlivou dávku v ml váha:2 u sirupu pro nejmenší a váha:4 u toho sirupu pro větší (to je těch 4%). V návodu je to fakt poddávkováno. U obou holek jsme párkrát aplikovali sponging- posadili jsme je do vaničky s mírně teplou vodou- 33-35st a omývali houbou nebo žínkou. Při horečce i takhle teplá voda nějaký stupeň srazí a při tom nepůsobí šokově chladná.
Takže ten domácí modurit. Stromek tím hyzdit nebudeme, ale pracuje se s tím dobře a tvořivé děti si s tím určitě vyhrají. Ríša jak zjistil, že to nebudou perníky, přestalo ho to zajímat a dále se zúčastnil pouze zpíváním písní o prdech.

Zkusila bych ten Nurofen, někdy bývá, že jedna účinná látka na někojo funguje líp než ta druhá. Držím vám palce. Co popisuješ je přesně ten důvod, proč bych tu nemoc hrozně moc nechtěla chytit.
Karja jen doplnim, ze zabaly se smi dekat jen pokud nejsou nohy a ruce studeny a pokud ochlazujes ve vanicce, voda by mela mit cca 2 stupne min nez horecka. Drzim moc palce, at to mate brzo za sebou!
K nastupum do 1.tridy, resit to ma smysl az na jare, navic pak je jeste par mesicu nez nastoupi a muze se leccos zmenit a dozenou to. Ale dneska bych dite v 5 letech(treba zarijovy) do skoly nedala, protoze je hodne odkladovejch deti a kdyz se pak potka v prvni tride se skoro osmiletym spoluzakem, je to velkej rozdil.
Karja Já jsem to tu asi nějak nezachytila, ale ty jsi taky nemocná nebo jenom holky a vaši? Držím palce.
Omlouvám se, nevím, kde se soutěží. Jdu s adventním košíkem. Na víc se nezmůžu.

NNo ten je ale krásný
Chvalabohu, ze máme televíziu! Aspoň mám synovi čo zakázať!
Gatita mě překvapuje, že si se cítila ve třídě stará:) U nás měla v říjnu a listopadu narozeniny snad půlka třídy, já byla v dubnu a byla skoro nejmladší:)
Karja smůla, že zrovna vás to takhle smetlo. Jak je rodičům a tobě? Snad už bude líp.
dynda ale ja nechcem väčšie ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí