barbucha zaslouženě
(whiskas v outfitech)
Jo? Dovolila si teda dost, to je fakt:
"0zero7 Lesklé legíny tady mají potlesk, ale za mě tedy palec dolů. Plus dávám za rozseknutí diskuze :-D a za kabát."
![]()
barbucha zaslouženě
(whiskas v outfitech)
Jo? Dovolila si teda dost, to je fakt:
"0zero7 Lesklé legíny tady mají potlesk, ale za mě tedy palec dolů. Plus dávám za rozseknutí diskuze :-D a za kabát."
![]()
barbucha normální ponorka prostě![]()
Mně ty mrkvové dorty taky nijak zvlášť nejedou a připadají mi málo slavnostní. Asi jako kdybych upekla k narozeninám cuketovou buchtu.
dzizisketa Me se ta pomluva mrkvoveho dortu obzvlaste dotkla! Minulej tejden jsem ho delala! Podivej to nadseni!
Pinot Noir No rozmysli si, zda ten prispevek nezeditujes:-D:-D
Karja jejda, mala mala je ale taky rozkosna..!
Min eskymacka, ale moc krasna...
Karja
já tě fakt miluju!
viktorka_od splavu Prosim te, tys to cele zpusobila a pritom ti jen ujela ruka, kdyzs davala cukr:-D
A já dnes při čištění zubů našla miniaturní špičku levého horního špičáku. Kéž by to vysvětlovalo ty vzteklé spací amoky.
Nebo premrzla mrkev:-D
Coz teda mi pripomina a aspon popojedem, cim mi tryznila detstvi moje sestra. Ona porad rikala, ze nejsem jejich, ze jsem adoptovana a moje mama je mrkev. Kdyz to zacalo, tak mi bylo 5, 6 let, fakt jsem vzdycky brecela a mlatila ji a nejvic mi asi vadilo, ze to s tou mrkvi nedavalo smysl, ale porad jsem si predstavovala nejakou dlouhovlasou rusovlasou pani.
Karja a ty jsi prostřední nebo nejmladší?
viktorka_od splavu nejmladsi. Doufam, ze to nepodporuje adopcni teorii!
Karja
neeee to ne!! jen že s tebou tak vořou:P
Karja ty máš ty holky vážně rozkošny ![]()
viktorka_od splavu Ale prosim te! Benjeminci jsou roztazeny a maj vsechno zadarmo!
Pinot Noir No rozmysli si, zda ten prispevek nezeditujes:-D:-D
No, nějak mě ten tvůj nepřiměl změnit názor ![]()
Jinak takhle, jako velká malá, se tváří Ríša, když mu nabídnu jakýkoliv dort (a nejen dort vlastně). Nejdřív si zakryje oči a pak se chytí za pusu, jako že co nevidět vrhne. To člověka fakt povzbudí k jakékoliv snaze ![]()
Pinot Noir Sambo rekl, ze je to nejhezci dort, co kdy videl! On je skromnej. Velkamala byla hrozne nestastna, ono ji doslo, ze to neni jeji oslava...Ten dort ji chutnal, jinak bezne dorty neji. Ani jsem nepocitala, ze to bude jist.
Karja taky jsem nejmladší a (taky) se mnou vořou ![]()
Byla u nás teď ségra s dětmi, moje dcera je miluje, tak jsem si říkala, že konstelace babička + teta + strejda + milovaný neteře je vhodná pro to, že si s manželem uděláme půlden ve dvou, a co myslíte? Odmítnuto slovy sestry: no to si se asi zbláznila, to v žádném případě a mámy: no to by nešlo ![]()
(Podotýkám, že dcera je tvor nenáročný a s babičkou sdílíme dům, takže se dobře znají. A taky že když byly ségry děti malé, tak ona neváhala požádat o hlídání, když chtěli jít třeba na ples, ale bydlí dvě hodiny pendolinem daleko...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.