Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:02

Mohučanka Hele se mnou nevorou, ono to tak muze vypadat ze zdejsich prispevku, ale tak nejak kazdej ty svy vlastnosti uplatnuje u vsech clenu rodiny;-). 

Tak spis si te chteli uzit na navsteve ne? Ja to mam takhle stejne kdyz vyrazim ke tchyni, vim, ze je sikovna a muzu ji nechat deti, jenze jsem proste na navsteve, takze je to blby:-/

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:04
Reakce na Karja:

jsem proste na navsteve, takze je to blby:-/

​toto, přesně! mně to blbý neni, nikdy

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:04

Viktor spí druhou noc v dospělé posteli se zábranou, postýlka mu evidentně nechybí, takže další dětský krám krám může z domu

Online Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:08

Karja jo, jasně, ani se mnou úplně nevořou, ale tohle mi přišlo fakt líto. Užít nevím, jak říkám, s mámou se vídám denně, ale dceru ještě nikdy nehlídala na víc než tři čtyři hodiny v kuse, a výhradně kvůli mojí práci. Jako zaplaťpánbůh za to, ale já si u babičky hrozně užívala občasné pobyty a přespávání a přála bych si, aby to dcera měla stejně, ale to u nás vůbec nefunguje.

Taky mně mrzel ten způsob odmítnutí mého návrhu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:09

Pinot Noir gratuluju. Je vtipný, že u nás ještě dospělou postel nemá ani ten starší. Nám to teda šetří místo a dokud nebudu moct mladšího vylifrovat z ložnice nebo bude muž na ho, tak ani velkou mít nebude, není prostor.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:11

Mohučanka to je blbý, chápu tě, už nekojím a tak plánuju, jak je u babičky nechám oba. Možná bych jim to příště řekla dopředu, aby nebyli překvapení.

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:16

Karja máš ty holky úžasný kolik jim vlastně přesně je? 

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:19

Evaeva no starší spal ve velké posteli ve svém pokoji do té doby, než se narodil mladší. Od té doby ho máme v ložnici . Takže Viki si teď vyzkoušel spaní v té jeho, prošlo to výborně, takže koupíme ještě jednu stejnou, která bude na toho staršího čekat..no, asi dlouho .

Ale pokoj bude společný, takže chceme, aby postele byly stejné. A kupovat nějakou mezivelikost mi připadá jako plýtvání, takže mají rovnou dospělé postele.

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:43

Garfie no, uz jsem mluvila se svagrovou, ze upece ona a ja se na to vybodnu. Mela jsem ambice delat to sama, ale ona o to taky stoji, a nebudu si lhat do kapsy - umi to mnohem lip nez ja. Prijdu si teda uz brutalne vyhorele, jakoze muj vnos nula. Ale u nas se vsichni dost drzi a zbytecne se necpou, dopada to tak, ze si kazdy zdvorile zobne a pak vsichni prchaji, aby nedostali vysluzku. 

Nicmene jak jsem tu cetla ty tipy na dorty od vas vsech, hned bych si neco dala;)

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:58

Gatita ze všech dortů, které jsem kdy k narozkám pekla, měla největší úspěch prázdninová improvizace, 6 muffinů na talíři, v každém svíčka - nevěděla jsem, že budeme o 3 týdny později slavit narozeniny. A mělo to úspěch a už 2x jsme to museli zopakovat, muffinkový dort nikdo jiný nemá!

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 00:00

Potrefenáhusa Karja V pořádku, tohle máme všichni jinak, viz debata o cukru. Sníh zbožňuju, kombinace sladkého sněhu, šlehačky a ovoce u mne nemá konkurenci. 

Holky jsou krásné , obě!

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 00:04

Karja ty tvoje holky jsou krásný, tohle že někdy vztekle řve?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2020 00:25

Pinot Noir my tu mezivelikost už měli, no, je ještě po mě. Starší by stejně z normální postele i se zábranou padal, spal dost divoce, je vůbec otázka, jestli teď padat nebude. My jsme momentálně v situaci, že do pokoje se vejdou postele, ale už ne hračky, resp. nezbyde prostor na hraní. Chystali jsme se zrušit pracovnu (čti bordelpokoj) a udělat tam hernu, ale covid do toho hodil vidle.

Třeba když bude Viky v pokojíčku, Ríša se přidá. Nebyl by tam sám jako před tím. My do ložnice dáme akorát postýlku pro mimino, tři postele by byl velký problém.

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 00:31

Evaeva no u nás jsme nastěhovali obě děti do dětského pokoje a ta menší, která spávala bez problémů sama, se naučila chodit za ségrou do naší postele.

Ony teda spaly v jedné posteli. a doteď spí. vedet, co vím dnes, tak ten pokoj zařídím jinak

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 00:43

continuity mně přijde vždycky moc hezký, jak píšeš, že se mají ty tvoje holky rády. Že spolu spí v posteli

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 00:47

žluťásek hehe, starší si už ztěžovala, že se nevyspí, tak jsme mladší nějak všelijakými uplatkami přesvědčili, aby se rozdělily. No a pak si starší stejně vlezla k ní. 

Když jsem se na to ráno ptala: když J. tak hezky hřeje

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 00:49

žluťásek ale kolikrát se večer v té posteli i poperou a pak je im i jeden pokoj těsný a jedna spí u nás než usnou.

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 00:53

continuity syn se dneska vyptával, jestli jeho sestřenice spinká sama ve svojí posteli, tak říkám že jo, že má postel v pokojíčku s bráchou a spí tam bez maminky. A jestli by taky nechtěl už svoji postel. Tak prej ne, že jenom s maminkou

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 05:05

barbucha haha ja si rikam, ze me nekdo zminuje ve vlakne I detech!! Hele o tom co citujes nikde rec nebyla (ode me), psala jsem o komentu pozdejsim. ale je to myslim Hlavne uplne jedno :)

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 05:31

Ava Je jim ted presne rok a dva a pul.

žluťásek My ty deti z tech posteli taky snad nikdy nevyexpedujeme, ale clovek se chce proste vyspat. A takhle je to proste mnohem jednodussi!

Mohučanka Jo aha, no ja myslela, ze ti jinak mamka hlida casto, nevedela jsem, ze jen kvuli praci.

viktorka_od splavu tak tchyne me vida malo, vzdycky navari hostinu, pozve svagrovou, kterou vidam taky jen u nich, takze na ,,cus jdu si po obchodech,, fakt nemam! Je to neslusne.