Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 21. května 2021 10:27

Pinot Noir . Ale jo, uz jsem je sobe taky parkrat prelomila a pak mi to nevadilo ani trochu.

dynda My byli pred lety na Ukrajine a potkali jsem tam particku studentu ze zemedelky (minimalne prvak za sebou). No a rostly tam boruvky a nejaky kerik, co je tomu trosku podobny. No a ti umelci snedli cele hrsti toho druheho keriku, ja myslela ze me vomejou, kdyz ukazali, co jedli. Jesteze to nebyl treba jalovec

Offline dzizisketa
9018 příspěvků moje polička 21. května 2021 10:29

ice

Kapičku, a mám přitom dítě v učící věži po boku. On je ale celkem rozumný, ví, co znamená že něco pálí, že je voda vroucí... Takže kolem toho operuje opatrně s mou asistencí a na náročnější akce ho šoupnu na druhý konec linky. Ale prozměnu jí suché tvrdé špagety. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 21. května 2021 10:30

ice ahá, já nedávám máslo do těsta

Upřímně řečeno, když chce dcera palačinky, poílám jí za babičkou

A nemyslím, že je to kvůli tobě, ani že je to pozdvižení, já tě naopak celkem obdivuju. Já jsem chaotik a lenoch, a takový řád je pro mně nedostižná meta u mně, natož u dítěte.

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. května 2021 10:31

Mohučanka To neni tak hrozny ale, to holka dozene. Ja spala poprve ve stanu taky asi ve 20 a co pak jsme se nastanovali jeste...Ale cesta z Kyjeva na Krym je slusne zasveceni do problematiky vlaku. Jsem myslela, ze v tom horku pojdu nez to dojede. 

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 21. května 2021 10:33

ice pozdvižení žádný, jen údiv

Oleje jen kapku, potiram maslovackou velmi zlehka. Do těsta nedávám žádný tuk. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 21. května 2021 10:36

Jos Já jim říkala, že to dohnala právě tou cestou (v srpnu). Ale pro ně bylo (je) cestování vlakem úplný základ.

Online Potrefenáhusa
38963 příspěvků moje polička 21. května 2021 10:36

Jos po zkušenostech s cestováním po zemích bývalého sssr jsem čekala, ze pointa bude "Jsem myslela, ze v tom horku pojdu nez to odjede."

dynda ja to nechapu, jakoze vykopaly něco jinyho?

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 21. května 2021 10:39

Mohučanka no ja zrozvna palacinky povazuju za ultra bezpecny vareni a uceni se opatrnosti pri nem, nejak i nedokazu predstavit jak u toho prijit k urazu tak me trosku prekvapilo to zdeseni z vyliti oleje

Ale mozna to stoji za zkousku, oni ty deti nejsou hloupy a rychle se uci a nabyvaji zrucnisti, nepestuji, v sobe zbytecny strach z vareni, ze to nezvladnou. 

Nase dite asi zvlada nadstandard v porovnani s vetsinou vrstevniku. Asi radsi v zajmu mistniho dusevniho zdravi ani nebudu psat, co jeste dalsiho zvladne

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 21. května 2021 10:40

žluťásek no prisly mi ty reakce srandovni, nic ve zlem samozrejme

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. května 2021 10:40

Jos 

Tak hlavně že jim chutnalo .

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. května 2021 10:42

Potrefenáhusa 

Přinesly plod, jakože květ a pak je z toho plod, taková lilkovitá kulička. Versus hlíza...

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. května 2021 10:44

Potrefenáhusa . Jo nekdy to tak bylo, ale zrovna na vlaky jsme meli vzdycky kliku. Ale marsrutky byly hodne velky dobrodruzo. To si ridic dal stakan vodky a pak se nekam nekdy rozjel. dynda Ono to hlavne vubec nechutna podobne! No nastesti meli dost vodky, tak poctive dezinfikovali. 

Offline dzizisketa
9018 příspěvků moje polička 21. května 2021 10:46

dynda

To je jak ty historky, že v 18. století pomřely celé vesnice, když po první bramborové sklizni jedli právě ty nadzemní plody, a ne hlízy. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. května 2021 10:51

ice 

Ono je to hrozně individuální. Syn mi kolem druhého roku v kuchyni dokázal fakt pomáhat, míchal i věci v hrnci, krájeli jsme, vůbec jsem neměla pocit, že by byl nějak ohrožený. Kdybych měla čas se mu v tom věnovat, určitě už by něco teď ve čtyřech uměl uvařit úplně sám. Dcera ve věku kolem dvou let je v hodně věcech šikovnější než on, ale v kuchyni ji mám hrozně nerada, všechno vysype, vybryndá, shodí, vylije, k těm nebezpečným věcem ji vůbec nenechávám přiblížit. Ona je ta neřízená střela prostě. Uvidíme, jak se to vyvine časem.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. května 2021 10:55

Jos 

Jestli ty studenti nedezinfikovali poctivě už od rána, to je pak kulička jako kulička. 

Naše zkušenosti s ukr. vlaky taky stály za to, něco je asi úplně nepublikovatelný.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 21. května 2021 11:00

dynda mně máma ten vlak rovnou zakázala, že mi raději přidá na letenku ale já bych byla jela úplně sama, no, to se mi upřímně taky nechtělo. Nakonec to zaplatila universita.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. května 2021 11:01

dzizisketa 

Mě v tom 20. století vůbec nenapadlo, že někdo by mohl nevědět... Jako ony to byly takový dost exempláře ty holky, ale tak třeba z toho vyrostly. Přiznám se, že když to přitáhly, nejdřív mě napadlo, že maj nějaký divný nezralý rajčátka, brambory mi neseply, až když trvaly na tom, že jsou to brambory z pole s bramborama.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. května 2021 11:06

Mohučanka 

My jsme po letech různých Balkánů už ani moc neřešili dopravu předem, většinou jen první úsek, věděli jsme, pod který hory se chceme dostat a pak jsme prostě využívali místní vlaky, autobusy, maršrutky, náklaďáky... I cesta může být cíl. Jó to byly časy.

Offline viktorka_od splavu
49413 příspěvků moje polička 21. května 2021 11:07

ice tak jsi druhy clovek ktereho znam krome me, co dava maslo do testa a ne olej na panev:-) 

Offline viktorka_od splavu
49413 příspěvků moje polička 21. května 2021 11:07