Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30002 příspěvků moje polička 21. května 2021 11:28

ice tak jsi druhy clovek ktereho znam krome me, co dava maslo do testa a ne olej na panev:-) 

Třetí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2021 11:59

O tom másle do těsta jsem v životě neslyšela. To tam dáváte asi rozpuštěné, že? A kolik?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2021 11:59

Syna přijali do vybrané školky

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 21. května 2021 12:00

ice vždyť klidně napiš, mně to přijde fajn číst, jak je to jinde. Někdy se inspiruju, jindy uklidním. Zdravím Mohučanka Tvou holčičku mám ve velké oblibě. Jsem ráda, když vím že syn nedela scény s oblékáním jako jediný na světě

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. května 2021 12:17

Evaeva myslim ze odtud z jidelniho vlakna mam recept na palacinky kde se pridava rozpustene maslo do testa

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 21. května 2021 12:28

žluťásek Hahaha, no dík. Hned se mi bude čelit líp scénám, kdy dcera leží na zemi, "snaží se" obléknout si ponožku stylem, že do ní kope a u toho kvílí "nejde, nejde, neumíš". Kocour, který nesnáší, když dcera kvílí, začne dlouze mňoukat, obcházet byt, přinese mi plyškovou myšku a nakonec obvykle inkriminovanou ponožku zalehne, takže dcera začne ječet "ooon miii naaa toooom leeeežíííí", což kocoura vytočí, začne výhružně mávat tlapkou a já skončím tak, že ječím na kocoura, ať se zvedne, a na dceru, že kdyby neječela, kocour by klidně spal...

Ale! O víkendu jsme projížděli úsek silnice, který rekonstruovali, zrovna tam válcovali asfalt, a ona mi říká, že to je "roller", tak má asi talent na jiné obory, než je oblékání. A já se naučila nové slovíčko

Online Potrefenáhusa
38963 příspěvků moje polička 21. května 2021 12:36

dynda aha

s tím vařením nevim, my máme teď plyn a mám docela hruzu, ze od toho blafne třeba tričko na brise, měla jsem nejakej spis iracionální strach i u sebe s těhotenským pupkem

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 21. května 2021 12:40

Evaeva do takovych tech tenkych francouzskych davam olej, par lzic. A do takovych tech americkych davam rozpusteny maslo, jako posledni, taky cca 5 lzic(asi 70g). 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 21. května 2021 12:55

Karja to jo, já ale všechno nějak moc řeším. A taky se už na to jeho sezení hrozně těším, tak to nechci uspěchat, nebo něco zanedbat. 

Prosím vás, máte někdo tip jak motivovat dítě v lezení? Umí to, ale plazení je pohodlnější a už se štrachá do stoje, vím že musí lézt, hledám tipy co pomohlo jinde. Děkuju.

Offline Karja
44874 příspěvků moje polička 21. května 2021 13:02

INCOM1 Koberec;-). Co máte za povrchy?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. května 2021 13:05

INCOM1 Udělat překážkovou dráhu z polštářků apod., aby musel přelézat. No a obligátní koberec, nebo naopak na dlažbě nebo plovoučce vysvléknout. Holým břichem po zemi se jim plazit nechce.

Online Potrefenáhusa
38963 příspěvků moje polička 21. května 2021 13:05

Karja INCOM1 my teď kvůli lezení koberec máme, ale bere to furt po loktech, je to něco mezi. Ale přijde mi, ze to den ode dne naposilovava a za chvíli poleze. Už se taky zkouší stavět, ale do chození to má hodně hodně daleko. Sedat si zacala teprve teď 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 21. května 2021 13:06

Karja úplně blbý parkety a lino. Malý koberec máme, jenže z něj sleze a hraje si kdekoli jinde. O víkendu je v plánu trávník u babičky na zahradě, a tím mi došla inspirace.

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 21. května 2021 13:06

INCOM1 překážky, pak se musí zvednout. Ideálně třeba přes tvoje nohy nebo někde venku na nerovném povrchu. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 21. května 2021 13:07

Potrefenáhusa Já mám u toho plynu spíš strach, že chytne rukáv, než břicho (ale zatím se mi podařilo podpálit jenom utěrku, chňapku a přívodní kabel k topinkovači ;o).

Jinak dcera by palačinky smažila nejspíš nadšeně, alespoň chvilku :o) ale k ohni a horkým nádobám ji nepouštím. Takže třeba míchaná vajíčka si zamíchá na studené pánvi, kterou teprve potom umisťuju na sporák. Taky jsem jí chudince vypěstovala reflex, že na prohlášení "otevírám troubu!" se automaticky uklidí na druhý konec místnosti :o)

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 21. května 2021 13:09

dynda díky, překážkovou dráhu zmiňovala doktorka, zkusím něco vymyslet. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. května 2021 13:13

INCOM1 

Syna i bavilo, když mi lezl přes nohy natažené na podlaze.

Offline Karja
44874 příspěvků moje polička 21. května 2021 13:17

INCOM1 

No jasně, je léto, tak na trávníčku, to je úplně nejlepší. Já si to s maloumalou taky hledala, nějaké tipy na Kiedronova, ale nedělala jsem to nakonec

Online Potrefenáhusa
38963 příspěvků moje polička 21. května 2021 13:17

INCOM1 naše ještě leze přes vysoký prahy a doma travime čas tím, ze s ni sedim na zemi a ona po mne leze, přes nohy, tam a zpátky. Ale stejně si to pak někam masti po loktech 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 21. května 2021 13:21

INCOM1 nam dite lezlo do sprchace, tim se dost natrenoval. Jinak zkusila jsem svlect uplne s tim, ze chlapecek si nebude chtit drit svoje drahocenny kousky po podlaze....no radsi by si ho utrhnul o prechodovou listu, nez aby tenkrat zvedl zadek