ice tak jsi druhy clovek ktereho znam krome me, co dava maslo do testa a ne olej na panev:-)
Třetí ![]()
ice tak jsi druhy clovek ktereho znam krome me, co dava maslo do testa a ne olej na panev:-)
Třetí ![]()
O tom másle do těsta jsem v životě neslyšela. To tam dáváte asi rozpuštěné, že? A kolik?
Syna přijali do vybrané školky![]()
Evaeva myslim ze odtud z jidelniho vlakna mam recept na palacinky kde se pridava rozpustene maslo do testa
žluťásek Hahaha, no dík. Hned se mi bude čelit líp scénám, kdy dcera leží na zemi, "snaží se" obléknout si ponožku stylem, že do ní kope a u toho kvílí "nejde, nejde, neumíš". Kocour, který nesnáší, když dcera kvílí, začne dlouze mňoukat, obcházet byt, přinese mi plyškovou myšku a nakonec obvykle inkriminovanou ponožku zalehne, takže dcera začne ječet "ooon miii naaa toooom leeeežíííí", což kocoura vytočí, začne výhružně mávat tlapkou a já skončím tak, že ječím na kocoura, ať se zvedne, a na dceru, že kdyby neječela, kocour by klidně spal...
Ale! O víkendu jsme projížděli úsek silnice, který rekonstruovali, zrovna tam válcovali asfalt, a ona mi říká, že to je "roller", tak má asi talent na jiné obory, než je oblékání. A já se naučila nové slovíčko ![]()
dynda aha ![]()
s tím vařením nevim, my máme teď plyn a mám docela hruzu, ze od toho blafne třeba tričko na brise, měla jsem nejakej spis iracionální strach i u sebe s těhotenským pupkem
Evaeva do takovych tech tenkych francouzskych davam olej, par lzic. A do takovych tech americkych davam rozpusteny maslo, jako posledni, taky cca 5 lzic(asi 70g).

Karja to jo, já ale všechno nějak moc řeším. A taky se už na to jeho sezení hrozně těším, tak to nechci uspěchat, nebo něco zanedbat.
Prosím vás, máte někdo tip jak motivovat dítě v lezení? Umí to, ale plazení je pohodlnější a už se štrachá do stoje, vím že musí lézt, hledám tipy co pomohlo jinde. Děkuju.
INCOM1 Koberec;-). Co máte za povrchy?
INCOM1 Udělat překážkovou dráhu z polštářků apod., aby musel přelézat. No a obligátní koberec, nebo naopak na dlažbě nebo plovoučce vysvléknout. Holým břichem po zemi se jim plazit nechce.
Karja úplně blbý
parkety a lino. Malý koberec máme, jenže z něj sleze a hraje si kdekoli jinde. O víkendu je v plánu trávník u babičky na zahradě, a tím mi došla inspirace.
INCOM1 překážky, pak se musí zvednout. Ideálně třeba přes tvoje nohy nebo někde venku na nerovném povrchu.
Potrefenáhusa Já mám u toho plynu spíš strach, že chytne rukáv, než břicho (ale zatím se mi podařilo podpálit jenom utěrku, chňapku a přívodní kabel k topinkovači ;o).
Jinak dcera by palačinky smažila nejspíš nadšeně, alespoň chvilku :o) ale k ohni a horkým nádobám ji nepouštím. Takže třeba míchaná vajíčka si zamíchá na studené pánvi, kterou teprve potom umisťuju na sporák. Taky jsem jí chudince vypěstovala reflex, že na prohlášení "otevírám troubu!" se automaticky uklidí na druhý konec místnosti :o)
dynda díky, překážkovou dráhu zmiňovala doktorka, zkusím něco vymyslet.
Syna i bavilo, když mi lezl přes nohy natažené na podlaze.
No jasně, je léto, tak na trávníčku, to je úplně nejlepší. Já si to s maloumalou taky hledala, nějaké tipy na Kiedronova, ale nedělala jsem to nakonec
INCOM1 naše ještě leze přes vysoký prahy a doma travime čas tím, ze s ni sedim na zemi a ona po mne leze, přes nohy, tam a zpátky. Ale stejně si to pak někam masti po loktech
INCOM1 nam dite lezlo do sprchace, tim se dost natrenoval. Jinak zkusila jsem svlect uplne s tim, ze chlapecek si nebude chtit drit svoje drahocenny kousky po podlaze....no radsi by si ho utrhnul o prechodovou listu, nez aby tenkrat zvedl zadek![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.