Dnes začínám třetí trimestr, nahoře 7 kg, zatím všechno běží bez nejmenšího problému, synek mě hrozně kope svýma dlouhýma nohama (ty má po muži), já jsem tak neuvěřitelně vděčná za to všechno ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Rhaenys
já jsem na tebe ještě myslela, jak jsme si tu tuhle psaly o těch rozporuplnejch pocitech stran zvetsujiciho se těla...u mě se to po porodu fakt přehouplo do obrovský vděčnosti za to, co to tělo všechno uzasnyho dokázalo, odnosit takový krásný mimino a ještě ho živit...cely se to změnilo (plus jsem neměla vůbec čas to řešit)
a já přibrala hodně, v každým trimestru těch 7, takže to bylo na konci hezkých 20, byla jsem z toho docela zoufalá, ale se sestinedelim už to bylo vicemene pryč
Rhaenys super ![]()
Potrefenáhusa Já jsem velmi vděčná, ale rozporuplné pocity mám pořád, no ![]()
Rhaenys to budes mit porad, kamaradka nedavno svym detem rekla, ze kdyby vedela, jaky budou, tak si je neporizuje... :D
Rhaenys Ja mam ty rozporuplne pocity z tela taky doted. Ale sla bych do toho samozrejme znova. Druhy jsem stejne nikdy nechtela, tak mam sanci, ze to telo jeste jakztakz dam do kupy. 7 kilo je uplny nic, to bude hned pryc vsechno a stejne ty prvni tydny budes resit jiny veci.
Emerald Prosím, můžu se tě zeptat na tu školu v Anglii, dcera začínala v sedmi, měla už před tím nějaký kontakt s angličtinou, nebo šla úplně z nuly? A měla na škole nějakou speciální podporu, nebo ji prostě hodili do třídy a děj se vůle boží? Jak moc jsi jí musela doma pomáhat, třeba s úkoly a podobně? Pořád řeším tu školu v Japonsku, mám z toho dost strach. :-/
rasaNori S tím bych byla dost opatrná, já vím, že to říkala ze srandy, ale děti si někdy takový věci dost berou, i když to nedají hned najevo.
rasaNori to je teda ultra mega strašný ![]()
rasaNori Já ale mluvila o postavě, o synovi nemám nejmenších pochybností
. Mluvila jsem o tom rozporu, jak člověk může být šťastný z dítěte a zároveň vnímat negativně to měnící se tělo. Že mě to zaskočilo. Jinak jsem velmi šťastná, vlastně o nic nejde ![]()
žluťásek Garfie viktorka_od splavu
Takhle napsane to vypada fakt blbe, to uznavam. Nicmene decka jsou v pohode, maji trochu jinou vychovu. Dal bych se v tom nepatlala.
Rhaenysrada ctu tvoje posty, jsou tak pozitivni, plne vdecnosti a radosti ![]()
rasaNori to tedy vypada. Taky decka co vypadaji byt s tim v pohode, ve skutecnosti v pohode byt nemusi... Ale tak ty je znas, ne my...
rasaNori cože, to je strasny?!!!
brrrrr
rasaNori Jinou výchovu??? Ani v legraci toto.
rasaNori Já si to právě dovedu docela dobře představit, podobnou situaci, v kontextu by mi to třeba i přišlo vtipné, být u toho, jen že ty děti to můžou brát jinak, nebo jim to nějak zůstane zasunuté, i když to v tu chvíli chápou jako legraci. S výchovou, nebo tím, jak to vypadá na papíře to nemá nic společného. A už nepatlám. :-)
rasaNori to je hrozny, tohle si hlidam dost. Ale mam taky znamou, ktera ma deti tri a ktera skoro pokazde, kdyz se vidime, utrousi neco jako ze dve deti jsou ideal, tri uz moc. Ma mezi nimi velke odstupy a je cely dospely zivot na materske a casto to tema nacina, ze mit 3 deti s takovymi odstupy je hrozne, ze 3 jsou proste moc a tak. Rika to i pred nimi, coz me vzdycky zarazi. Ona je pritom matka roku, rozkrajela by se, dela jim porad pomysleni, tak mi to taky nejde dohromady.
Rhaenys Tak víš co, ono to po porodu zase nějak splaskne, u kočáru zasprintujes a půjde to dolů;-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY