Potrefenáhusa No, zatim ho napajim z panaku, z nej toho moc nevycaka, ale vcera se mu podarilo vykopnout mi z ruky kelimek s 200 ml kremu na ekzem, tak mame aspon vydrhnutou celou koupelnu
Jinak s tou podlozkou pod zidli je to dobry napad, taky jsem si rikala, ze ho musime nejak podlozit, tohle mimini stravovani bude pro drevenou podlahu dost zahul.
Malenge V lekarne mi na tyhle urazy doporucili Neocide sprej, ze nestipe (vyzkousela jsem ho uz na sobe a malicko to citit je, ale neboli to) a nevadi, kdyz ho dite olizne.
Vše o těhotenství a dětech
Když už tu byla zmíněná otep, vzpomněla jsem si, jak paní učitelka ve 3. třide na schůzkách dala k dobru diktát, který ten den psaly. Větu "Cesta vedla dolinou." napsala většina dětí jako "Cesta vedla do Linou." Význam slova dolina neznaly, zato věděly, že Lino je někde v Itálii.
Myrtila nechcem ti brať nádeje do budúcna, ale zlaté miminie stravovanie! Dvojročný zaprasi polku kuchyne vrátane seba a štvorročný mu často môže smelo konkurovať
. Z toho, čo je napadane na spodnom stupienku detskej stoličky by som vyskladala ďalšiu porciu obeda ![]()
Myrtila Děkuji za tip, kouknu.
Mrakoplas u nás už se to teda dost zlepšilo, dokonce uvažujeme, že vymalujeme zacákanou zeď v kuchyni. Ne že by neprasili už vůbec, ale mladší okolo třičtvrtě roku to bylo fakt peklo. Židlička, linka, podlaha, stůl všechno špinavé, dítě mělo jídlo i ve vlasech,...A zhruba do 16m mladší plival vodu jen tak pro zábavu, takže pít mohl jen doma, naštěstí byla zima![]()
Do statistiky pridavam, ze obe holky prestaly byt kojene v roce, ale do nich jidlo padalo hrabema, ty uz mliko nepotrebovaly. Myslim ode me. Velke bile jogurty kupuju po platech nebo v kyblikach. A jak pise husa, nemit psa, tak me z toho bordelu pod zidli a stolem trefi.
A dnes ve skolce velky spatny. Jely jsme dnes na kole, starsi se kousek od skolky rozmazla, pak teda jecak ze jsem ji nevzala piticko. Ve skolce prudila tak, ze i teta uz ji dost razne usadila, a tim jak se vztekala tak rozplakala saru. Nastesti zabral skolkovy krecek. Tak jsem jeste 10 minut sedela v satne, jestli se situace zklidní a teta mi psala sms at uz jedu, ze snad dobry. Kdybych dnes nemela sanitarni den, tak je z te skolky vezmu domu, ale administrativa bohuzel nepocka:(
Mrakoplas Mne je jasny, ze tohle bude trvat roky, nez bude jist civilizovaneji :-D
Evaeva plivani vody je obdobi, ktere nas provazi uz rok! V lete je to lepsi, rychle uschne![]()
711990 taky pravda. Mladší nově dosáhne na kliku, a protože miluje vylévání krémů, tak nás teď asi čekají větší pohromy než polité triko:(
711990 léto je lepší na všechno. U nás se třeba ji skoro výhradně venku na terase, bordel smetu do trávy, co zapomenu, posbiraji do rána ptaci. Mokré oblečení hned uschne a nemusím se bát, že nastydnou. Muzou byt většinu dne venku a nelikvidovat barák. Ať žije léto.
Myrtila Nejlepsi je, kdyz ti to dite vyrazi lzicku/celou misku a pak to vsude rozpatla
Do toho drobky z rohliku a prilepene krupky, no a voda. Tak netekouci hrnecek je jen do faze voda v puse, pak to tece uplne vsude. Ale maly ma to jidlo tak strasne rad, ze se ani neda zlobit. Pridavam foto s jahodou, nakonec ji opravdu na dvou zubech zvladl.
Malenge tohle u nás z paneláku bohužel platí jen na chalupě:( Venku jsme teda co nejvíc i na sídlišti, to jo.
Evaeva to chápu. Já se každý rok moc těším na od stěhování se ven. Těch 11 panelákových let jsem po tom moc toužila. Bez pobytu venku na vzduchu bych se regulerne zbláznila. Plus jsem dite z baráku a po odchodu na vš jsem prostě nevěděla, co bytovi lidi dělají po příchodu ze skoly/prace. Když nebyl nějaký kroužek, kamarádi či jiný program, byla jsem zvykla jít na zahradu a je uplne jedno, co tam. V byte jsem najednou nevěděla, co se sebou ![]()
Jos za fotka je skvělá!
Malenge my máme dettol sprej, neštípe 100%, je čirý a nebarví. A k tomu malou krabičku s náplastmi různých velikostí, sterilní gázový čtverečky a dřív jsem tam nosila i malinkej hemagel. Zachránili jsme tak spoustu cizích dětí, my jsme to potřebovali naštěstí jen výjimečně.
A v létě ještě malej opalovací krém, malej repelent a chladivou kuličku po hmyzim bodnutí z dm, ta je zázračná.
žluťásek díky moc za vyčerpávající popis! Ten dettol je ten antiseptický, viď? Po dm kulicce se musím podivat, doma mám aloe sprej, ale ten je na tahání s sebou zbytecne velký.
žluťásek kde je tam ta kulička k nalezení? Díky!
Ježiš, my když jdeme ven, tak já beru jen peníze na pivo a zmrzlinu ![]()
Kuličky, dezinfekce ani náplasti mi dosud vůbec nepřišly na mysl.
Tabea loni u repelentu, úplně malinké balení, velikost jako balzám na rty cca
Pinot Noir my hodně jezdíme nekam dál, kdyby si roztloukl kolena, nejsme za deset minut doma v koupelně. Už se to fakt mnohokrát použilo, byť většinou pro cizí děti, takže účel plní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY