MPLee já chodila s dcerou do Hloubětína přes klub Vodníček. Cena byla přijatelná, voda trochu studená, lektorka někdy krapet drsnější, ale bylo vidět, že ví, co dělá. Dcera to tam milovala, a to není nijak společenská. Dokonce by tam chtěla chodit dál, "až otevřou", a to i přes to, že od tří let už tam plavou děti samy bez rodičů. Vlastně jediný problém byly paní šatnářky, které jsou tam snad ty samé baby, jako tam byly před 35 lety, když jsem tam chodila se školou - aneb jedna z mých nočních můr.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita a nedá se teda teď jednou zaplatit antigen jako samoplátce a příště to naplánovat tak, aby to vycházelo na lekci? Jednorázově by to ještě nebylo tak zlé, ale platit každý týden testy bych nechtěla. Ostatně kdyz jsem 23.prosince zjistila že máme covid, termíny na test se žádankou jsem našla až po svátcích. Samoplátce ješte 23 i 24 všude hromada míst
Lepší o tom nepřemýšlet, kdo na tom vydělá nejvíc a jestli to syna potěší, že bude moct po dlouhé době jít, tak bych to zaplatila.
Mohučanka Díky, když nevyjde to vyhlídnuté, zkusím se podívat i po Hloubětíně, šatnářky snad zvládnu ![]()
MPLee jo, zitra jdem. Myslim, ze to za to stoji. Jen mi to prislo na palici, ze za celou pandemii jdu 1x na test a vycerpam si tim akorat tak pridel na tu jedinou akci, o kterou dost stojim
. Mistr planovac proste. Jinak to tam fakt doporucuju, dost jsem tenkrat koukala, jak si ta lektorka se synem poradila, ze se pak nebal a tesival se tam, pritom tam nedelali jen nejake caky caky, ale zdalo se mi, ze to je fakt plavecka vyuka. Verim, ze kdybychom byli meli sanci odchodit cely rok, tak syn uz plave.
Škôlka dnes išla do divadla

letfenixa jee, to je prima. Krasny chlapecek. V nasi skolce ted jsou akce snad kazdy druhy den, syn ma porad oci navrch hlavy a chodi tam jak do lunaparku. Asi se snazi za jediny mesic dohnat to, co zmeskali behem roku. Jen tenhle mesic tam meli divadlo, den deti, terapeuticke psy, poniky, vylet do zahradnictvi a dnes celou satnu vyplnoval nejaky zahadny balon![]()
Gatita u nás taky, v pondělí kouzelník, v úterý den dětí, zítra sokolníci.
letfenixa je to fešák ![]()
Gatita Pinot Noir u nás ve školce taky, akorát dcera je celý týden nemocná ![]()
(má rýmu, takže leze po stromech a metá kotrmelce, ale na školku to není)
Gatita Pinot Noir u nás ve školce taky, akorát dcera je celý týden nemocná
(má rýmu, takže leze po stromech a metá kotrmelce, ale na školku to není)
moje dcerka to same, uz tyden ma rymu, jen minuly patek vypadala vic nemocne, od soboty uz jen smrkani a obcas zakaslani. Takze je ji dobre, nudi se se mnou, ale do skolky nemohla. Zitra uz ale pujde ![]()
A jeste me potesilo: vcera bylaˇodpoledne venkovni akce pro rodiny deti z nasi skolky a kazde ditko dostalo neco jako vysvedceni, takove slovni ohodnoceni s fotkou. Je to tak krasne napsane, je videt ze lektori ty deti znaji dobre, vidi kde maji silne a kde slabe stranky a i ty horsi vlastnosti jsou popsany moc hezky, citlive, vlastne tak ze to skoro zni jako pochvala
jsem opravdu moc rada ze dcerka chodi zrovna tam ![]()
mnum pekné
Paní učitelka dnes dala dětem po půlroce diktát. Před chvílí přišel dost překvapený a zoufalý email, ve kterém shrnula třídní skóre: 3 dvojky, deset pětek a zbytek třídy se nějak potácí mezi tím.
Řešení: budou psát diktát každý den a doufá, že je špatné známky namotivuji a nějakym zázrakem se to za těch deset dní do klasifikace douci.
Dítě mi tu brečí, že nebude mít jedničku, učit se nechce, chlap je v hospodě a já si jdu najelt panáka. dieta, nedieta, toto se nedá. ![]()
continuity A máte aspoň dáno na co ten diktát ten který den bude?
vyjmenovane slova a koncovky. chybu má určitě ve slově otep, správně určila, že je ženského rodu, ale první pád je otepa. ![]()
By do těch diktatu mohli dávat alespoň slova, co děti ve čtvrté třídě spolehlivě znají. Toto měli prý špatně všichni.
A u druhé taky mazec. Mají spolužáka, který prý bude vyloučen, protože má hodně neomluvených hodin. Je cizinec, během karantény odcestovali do Ruska a když se otevřely školy, nezvládli se včas vrátit a navíc skončili deset dní v karantene. Rodiče podle mě vůbec netuší, která bije.takze to odnese dítě ( a ne úplně blbě, třída je výběrová a dělali tam přijímačky). ![]()
Poslední dobou mám pocit, že se všichni pomatli.
continuity v tech školách teď těm dětem fakt nezávidím. jak když se tam všichni rozhodli, že je třeba jim ten návrat pěkně osladit. je mi jich líto. mají co dělat s tím, aby si zase zvykly na režim a trochu se srovnaly... ale oni po nich jdou úplně neskutečně, až krutě, jakoby skoro skodolibe. fakt nevím, co se jim všem přihodilo...
Přesně. Pomalu každou hodinu písemka. A z učiva, který se vlastně učili doma samostudiem..
fakt si to mohli odpustit
AprilTwelve u téhle učitelek, jsem si dost jistá, že v tom není zly umysl, prostě se v tom plácají stejně jako ty deti. Jen je vidět, jak školní system motivovaný spocitalnymi metrikami, úplně selhavá v podstatně důležitějších věcech.
AprilTwelve myslím že se nepřihodilo nic, že to tak bylo vždy, jen to tak nebilo do očí
continuity otep čtvrťákům![]()
jsme se nedávno bavili s těma našima maturantama, že když nebudou mít smůlu na vš tak už se s takovým zacházením prakticky v životě nikde nesetkají. aspoň mně už se od ukončení školní docházky nikdy nestalo, že by se mě někdo snažil mocí mermo nachytat na něčem, co neumím. celý dospělý život v práci atd. se svorně s okolím snažím, aby věci fungovaly a aby se všem dařilo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY