Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2021 14:13

viktorka_od splavu já to chápu, holt jedna z věcí, která je s řevem, no. Vlasy má krátké, tak to trochu flákáme, jednou za 14 dní to přežije(me)

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 09. června 2021 14:23

DrowRanger Moje holky se myjou tak, že hlavu zabori mě do trička a já jim to oplachuju:-D. Takže jsem úplně zlita, ale aspoň ta starší už nebrečí. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. června 2021 14:40

U moji dcerky jsem furt prekvapena ze myti vlasu ji vadi, ale potapeni se v bazenu i sprchy tam jsou super a nikdy toho nema dost 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. června 2021 15:19

Já synovi hlavu nemeju, přestože má culik. Takže  vyřešeno, co tam mate dal
Jinak fakt neumím poradit, já tohle popisované vůbec neznám, takové to "nenechá se", "odmítá", "jedine s revem" ... u nás maximální stupeň odporu je, ze musím houknout. Asi to teprve přijde, bojím už teď ????

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 09. června 2021 15:24

MP Meri syn máva obdobia, keď reakcia na všetko je nie a nechcem, už prednastavene. A potom zrazu sa objaví oveľa kratšie obdobie, kedy je milý zlatý, na moje návrhy hovorí "samozrejme maminka" a ja ani nedycham, nech to nepokazim.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 09. června 2021 15:48

Nechcete někdo autosedačky Römer Britax Kidfix SL? Aspoň doufám, že je to tenhle typ, každopádně jsou s izofixem. Máme 2 kusy, používané dcerou a občas jejími kamarádkami a teď v nich občas spí nějaká naše domácí kočka. Zájemcům můžu poslat fotku. Nejjednodušší by bylo předání v Praze na Zličíně, ale můžu je i poslat, jen to poštovné bude asi poměrně drahé. Vyměnila bych je za nějaké kytky nebo odstřiky nebo dobré slovo nebo něco jiného :-) 

Edit: Je to pro předškoláky až školáky, 15-36 kg. 

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 09. června 2021 15:49

MP Meri No ale jednou za čas mu to stejně musíš umýt, ne? Já to s holkama taky moc nehrotim, ale víc jak čtrnáct dní to nejde a teď přes léto bohužel i častěji. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. června 2021 16:09

Karja Koleduju si o flejm prasatko, ale fakt nemeju. Samponem vůbec, vodou si to občas zmáčí při hraní ve vaně, nebo to možná tak jednou za měsíc poleju vodou z kelímku. Vlasy se mu nemasti. 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 09. června 2021 16:25

Miminko objevilo psa

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 09. června 2021 16:51

MP Meri u nás taky vlasy nemejeme tak často, nemastí se. Občas už to vypadá, že bude potřeba a než se k tomu dostanu, tak jsou vlasy zase v pohodě. Manžel říká, že je mají samočistící. Tím lépe. Nejstarší teda oplachuje ve sprše po sportu, ale to jede bez šamponu. Takže nejsi v tom sama.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 09. června 2021 17:00

MP Meri tak to obdivuju tvoje dite, ze se nezprasi. Tonda ma denne ve vlasech jidlo, pisek a po odpolednim spani je vzdycky zpocenej. Meju mu je samponem fakt kazdej den.

MPLee jezisa co pejsek na to?

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 09. června 2021 17:28

DrowRanger K myti vlasu - u nas pomohlo, ze si deti drzi rucnik pres oblicej, jsou ve stoje a zakloni hlavu. Diky tomu rucniku jim voda netece do oci.

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 09. června 2021 17:34

U nas dite, kterymu budou 3 v zari, emoce rozeznava, aspon nektere. Obcas rika To mam radost, Mas radost? Byli jsme na navsteve a segra byla nejaka nenaladena a dite povida Teta je smutnej? A kdyz citi, ze neco dela, co nema, a v dospelym se to uz zacina varit, tak udela takovy andelsky ocicka a pta se Zlobis se? Takze si myslim, ze ty mrnavy potvory dost dobre vedi, ktera bije

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 09. června 2021 17:41

711990 on sice vypadá, že u toho trpí, ale chodí si k ní takhle lehnout sám, kdykoliv jse kolem tak ji očuchá nebo olízne ucho... Takže myslim, že dobrý. Gauč je naštěstí pořád jen jeho území

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 09. června 2021 17:44

MPLee idealni vztah

Offline clothilde
2063 příspěvků moje polička 09. června 2021 17:56

MPLee to je krasna dvojka

Online Gatita
8677 příspěvků moje polička 09. června 2021 18:06

MPLee to je pekne, vztah je treba pestovat odmalicka. U nas uz starsi dite uci to mladsi, jak se spravne chovat ke kocourovi.

Tim ale chvala konci, dnes byl zas vystup, padl zakaz moucniku, a ted je kvuli tomu hrozny krik. Zlobi se posledni dobou uplne straslive. Mam nekdy dojem, ze mam pubertaka a ne petileteho chlapecka.Tak snad me duslednost neopusti, nevim kolik takovych odpoledni nasi sousedi unesou

Offline letfenixa
10929 příspěvků moje polička 09. června 2021 18:29

Gatita a to si dôsledná v rodinnom dome, ja v paneláku

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 09. června 2021 18:43

Nevím kam s tím, tak se omlouvám, ale potrebuju si postěžovat. Moje skoro 4 letá princezna dneska ve školce hodila po spolužákovi kámen tak, že musel na šití s ránou na hlavě.  Nevím co s tím, je mi to líto a vůbec je mi z toho strašně. Ona je teda cholerik po mně, ale vždycky chápala, že nesmí nikoho uhodit ani mu jinak ubližovat a teď tohle.

Offline Karja
44886 příspěvků moje polička 09. června 2021 18:50

MP Meri Ty jo hustý, no moje holky se sprasej hrozně snadno, nasypou si písek do hlavy, otrou si do vlasů med, ted novinka krém na opalování si dávají i na hlavu. Plus mají furt tu seborelu nebo co to je. Ty by si mohly mýt hlavu obden minimálně:-D