999 a co maji nekteri jedinci proti homeopatikam?
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska nevěří jim
Kokoska ničemu to nevadí. Nepoužívám stodal, ale na kinetózu cocculine a z dítěte blijiciho i cestou po Praze se po týdenní kůře stane dítě, které v autě může pařit na mobilu.
dzizisketa já taky, já taky!!! Po-pr-vé!! Akorát teda já ležím na gauči a koukám na televizi ![]()
(Čekám totiž, kdy mávne ten kouzelný proutek a přestane mi být nonstop šoufl.)
Kokoska U některých jedinců je představa, že by se léčili tisíckrát vypláchnutou lahvičkou něco na úrovni, nechat se zaříkat :-). Prostě by si připadali jako idioti. Mně homeotika několikrát pomohla, nemám s nima problém.
Stane se již brzy, u mě nepozorovaně v průběhu tohoto týdne.
999 to že nevíme, jak homeopatika fungují, nemusí přece znamenat, že nefungují. Aneb ohen jsme taky používali mnoho tisíciletí předtím, než se zjistilo, proč vlastně hoří. A mnoho lidí to dodnes neví a na ohni veselé vaří. ![]()
continuity Jak píšu, já s nimi problém nemám :-).
999 myslím, že nejsme ve sporu.
Mohučanka u mě to vždycky trvalo do 14 tt a pak najednou úplný obrat. Ale druhé těhotenství bylo zrádné, udělalo se mi líp už před tím a pak následoval úplně nejhorší týden. A pak už to bylo dobré.
Tabea protoze si mysleli, ze jim predepsal lek. Po tydnu se vratili s jeste horsim kaslem a uz tam byla jejich doktorka a ta jim napsala neco "opravdovyho". Jako ja ho chapu, homeopatika bych si, stejne jako on, nikdy nevzala a uz vubec bych je nedavala diteti, kdyz potrebuju neco vylecit:)
ps: tim nerikam, ze ostatni jsou blbci, kdyz je berou, ale mne je to vylozene nesympaticky.
711990 díky za upozornění. Když si vezmu, jak obrovský, skoro neřešitelný problém je dostat do Viktora jakýkoliv lék, tak představa, že bych něco takového absolvovala kvůli vodě s cukrem, mě dost otrávila.
dzizisketa Evaeva tak díky, budu udržovat naději.
711990 pokud nevěděl, jak se k tomu staví, upozornit je měl.
Mohučanka tak porodem to skončí určitě
já měla podruhé stejné projevy jako poprvé, ale intenzivnější. To jsem slyšela z různých stran.
S homeopatikami mám už 20 rokov dobré skúsenosti, na úľavu pri alergickej nádche mi nič nepomohlo tak ako coryzalia, a neskôr rhinallergy. Horšiu skúsenosť mám so sirupmi s obsahom alkoholu, robia mi zle na žalúdok, žlčník. Ako astmatik s častým zápalom priedušiek som už užívala xy sirupov/liekov na kašeľ a na homeopatiká nedám dopustiť.
711990 áno, už viackrát si spomínala, že homeopatiká nie sú pre teba. Vygooglila som si zloženie a je tam niekoľko bylín.
No to si říkám taky, ale to je ještě půl roku!! ![]()
Poprvé mi taky bylo dost blbě, vlastně mi relativně dobře bylo asi (6.) měsíc
ale nějak už jsem to vytěsnila...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY