Mohučanka uvidíš, klidně to teď může být jinak. Přeju ti, aby tě to skutečně přešlo s koncem prvního trimestru.
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa na chronické problémy fungují homeopatika podle mě dobře. Ideální je navštěvovat nějakého dobrého homeopata, bohužel homeopatka, co jsme navštěvovali od dětství, už zemřela.
Pinot Noir no presne!:D
letfenixa no jo, ale v homeopatickym davkovani. Jinak je slozeni 67% sirup, karamel, alkohol a kys. benzoova ...to uz mi ten jitrocelovej prijde lepsi:D ale jak rikam, rozhodne to nikomu nezakazuju, spis mi prijde od detskyho lekare nefer, tohle predepisovat a nechat rodice zaplatit 2 kila za neco, co neuskodi, ale nejspis ani nepomuze. Asi bych radsi od doktora slysela - at budete kasel lecit nebo ne, bude trvat tri tejdny:D
711990 tak oni lekári vo všeobecnosti neradi informujú, čo predpisujú
niektorí majú problém vôbec pacienta informovať, čo mu je.
Za mě by homeopatika určitě nikdy neměla být první volbou.
letfenixa na tom se shodnem!!
Mladší dítě oloupalo cibuli a teď mi jí odmítá vydat k nakrájení![]()
Evaeva moje!
Dnes máme marieu deň ![]()
Ráno sme si spravili smoothie, piekli sme závin, syn povysaval, išli sme na gaštany a všetky ich vyzbierali, normálne sa naobedoval, pospali sme si, umyli kopec topánok (sandále po sezóne, ostatné z blata), uvarili a zjedli puding, všeličo drobné som upratala, upratali sme detský kutik v obývačke, teraz si syn pozerá rozprávky a pomaly pôjdeme spať.
Dobre sa cítim.
letfenixa jej, super. Teším sa s tebou
letfenixa moc ti to preju, at je takovych dni co nejvic!
Vysala jsem si vysavačem nos, motivačně, a od tý doby ho mám ucpanej a dost mě bolí hlava. No uz to tem dětem dělat nebudu asi.....ale tak jsem jediná zdravá doma, to by bylo divný!
Dcera se vrátila z víkendu, mrkla do pokojíčku, kde jsem všechno z komplet zanesené podlahy uklidila a pustila tam lux (2x
), a odtušila: Ten bordel byl lepší ![]()
Karja
no může to být tím, že nebylo co odsávat. U nás je mírné zlepšení, třeba se i příští týden dostanou do těch školek. A mladší zapomněl smrkat, což je dost s podivem, když týden nedělá nic jiného.
Evaeva No u nás teda starší má jen ten kašel, ale přes den moc nekasle, jen litá. Omluv že školky je hrozně moc, spousta dětí je omluvena taky už 14 dní s kašlem (my to máme ve společné konverzaci). Takže počítám, že budu muset čekat. Mladší je zahleněna až hrůza a je ji to doma dlouhý, ona jak je doma nespokojena, tak já ji fakt v petiminutovejch intervalech chovám, poponasim......člověk se jí neumi vůbec zavděčit žádnou zábavou. No na zítra jsem jim koupila na tajnacku před sambem Biosaury, slibují si od toho klidne desetiminutové kafe.
Karja tebe lituji. To nase starsi si odsavani nosu vysavacem vyslovene uzivala. To kdyz jsme skoncili, rekla: Jeste ![]()
letfenixa som velmi rada ze sa vam den podaril ![]()
Mohučanka neboj, ona to rychle napraví. ![]()
Zaslúžiš si to.
Karja a mladší má pořád teplotu? To je na nic, ty nemocné děti jsou náročné, u tebe předpokládám dvojnásob. Já už jsem z toho taky pěkně otrávená, na tyhle dva víkendy jsem měla jiné plány, v okolí bylo spousta akcí a ještě trpím pocitem, že za pár týdnů zase všechno zavřou a budeme pořád sedět doma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY