Evaeva Jj, ona měla totiž teplotu minulý týden jen jednou a to byl asi úpal. A teď měla 39,5 v pátek. Ona má prostě to samý, je o týden posunutý. Tak snad to nebude nic horšího než velkamala. Ta je ale doma spokojená, ta je fakt dobrá, hezky si hraje a tak.
Vše o těhotenství a dětech
Karja to je hodně, teda. Kluci si taky celkem pěkně hrají, ale jakmile se objeví horečka, jsou strašně protivný.
Bol to pekný víkend, taký obyčajný.
Syn teda stále má nádchu aj kašeľ, ale teda už ďalšiu fázu, vykaslavaciu, do škôlky nejde, snáď sa tam dostane o týždeň.
Mna v sobotu doslova zachránila moja sestra. Alica v noci z piatka na sobotu šialene kašľala, vôbec sa nevyspala a ja teda tiež nie, som pri nej pre sedela pol noci, čiže ráno sa zobudila s náladou s akou sa zobudila, čomu sa vôbec nečudujem. Boli strašne scény a záchvaty plaču, akurát že na zabitie bol teda manžel. Po každé, keď som ho poprosila, aby Alicu obstaral on, spoľahlivo ju rozplakal behom minúty. Poučovať a ísť vychovávať unavené a ubolene decko si myslím, že fakt nie je v tej chvíli potrebné. Našťastie na obed došla sestra a do večera sa starala.
No a zo zúfalstva som vyskúšala na ďalšiu noc oblozit Alicinu posteľ mokrými uterákmi namocenymi v slanej vode a ono to zabralo. Ráno o pol šiestej som vyletela z postele, či to dieťa žije, že celú noc nekaslala. A dokonca aj cez deň zrazu kašľala oveľa menej, tak možno sa budúci týždeň už dostane do škôlky
betsey Děkuji za tip! Já ručníky dávám, ale slaná voda mě nenapadla. Držím ti palce, ať nejsi taky nemocná a Alicku nech dostonat, to je jasne, ty děti co šly minulý týden zdravé jsou už zase doma. Co to je za bordel letos jako! Naštěstí na scény velkémale, nebo když ji takhle není dobre a nemá náladu, tak funguje televize, u toho se většinou uklidní,neumím si představit obstarávat ještě ji, když by byla několik hodin nakvasena!
Já myslím, že ty nemoci dělá takový to střídání počasí teď. Na Mucosolvan obecně vzpomínám ráda, byl na tom namalovanej bagr a člověku to fakt pomohlo! A na noc Stoptussin na půlkostce cukru ![]()
Karja diky, snáď neochoriem, zatiaľ sa držím.
Televízia funguje aj u nás, a potom ešte keď jej otvorím perinak plný detského oblečenia. To ju zabaví na dlho
Aranel Ahaa, tak to je tím bagrem, teď tam chybí. Kostku cukru, teda, to mě nenapadlo, to by klaplo!
Dneska u nás není dobrá nálada, děti neposlouchají, na mě asi taky něco leze, takže jsem unavená. Do oběda jsme zvládli několik scén. Když jsem chystala staršího k odpočinku, říká "Uf, konečně budu mít chvilku klidu." ![]()
Evaeva
to je miláček!!!
Som dofrcala z roboty a malý s babkou našťastie spia, celý minulý týždeň má totiž čakal, stále rieši čísla a koľko je hodín a namiesto spania sa pozeral, kedy bude veľká ručička na 6 a malá na 2. Tak teraz našťastie spí.
betsey si pamätám poučku: hladné, ospalé a choré deti sa nevychovavaju.
Evaeva Hahahaha!
No u nás to mám teď aktuálně nejnoveji já, ale dávám si paralen a prolejvan se konvickou. A to jsme mohli mít od soboty hlídání! Od soboty do úterý! No umíte si to představit?! A děti se nám zahlenej:-D!
Karja Á, tak to je škoda! My máme rozjednáno hlídání za čtrnáct dní, doufám, že budou zdraví. Já měla jít večer cvičit, no asi to budu muset zrušit.
Evaeva Jo, za 14 dní, to by mohlo být to okno, kdy budou zdraví;-)
Karja doufám!
No a dnes som s Alicou riešila jeseň a ako žltnu listy stromov a ona sa ma spýtala, či aj my na jeseň ožltneme ![]()
betsey Já si dala za cíl, že do Vánoc aspoň jeden víkend na hlídání bude super:-D. Ale víš co, my bychom stejně se sambem jeli někam po obchodech a stavebninach, žádnej super cuper program by to nebyl;-)
Karja no ale aj vybaviť si obchody v kľude bez deti je na nezaplatenie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY