DrowRanger A co tahle hmota? Na ig hrackolandu bylo i nějaké video s ní a vypadala moc dobře ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Len Tyjo, taky máme velký dite s pozdním sezenim a je to v pohode.
Potrefenáhusa Trochu jsem to poštelovala a doufám, že to bude v pohodě. Malá je úžasná, jak krmí Trnku.
A zvládne skleničku bez střepů? Hodně dobrý!
Sairon snoxx je super, syn v nich odchodil celý zimy až do nějakých sedmi let. Taky jsem je kupovala za pusu a byly jak nový. Pak jsem je bez známky poškození dávala do dětské léčebny. Jsou krásně teploučký a nepromokavý (teda před sedmi lety byly).
Potrefenáhusa Hlavně já ti závidím, že zvládne ten bryndak! Malamala vůbec, bryndak je asi pro mimina....:-D
Švestkový kompot by syn snědl? Ten je celkem zaručeně projímavý, ona by stačila i šťáva, ale když džusy nepije, tak kompot. Držím palce musí to být hrozné. Já mám dvouapůlletou slečnu stále v plenkách, ale evidentně je to nesrovnatelně menší trápení, než když se dítě zasekne.
DrowRanger Doma kinetický Písek nemáme, ale hrávala si s ním při přestávce, když jsme chodily na výtvarku. A jako hraje se s tím hezky, když je ho dost, ale trochu by mi vadilo nejen to, že Písek dělá bordel, ale taky to, jak se v tom písku bordel kumuluje (hlavně vlasy), takže se stejně çasem musí vyhodit. Asi mi nakonec domů přijde lepší plastelína.
Karja jo přesně, až na to že nás se to snažil servat až se škrtil už od toho mimina, ani už to nezkouším
Mňa tie Deti z Bullerbynu vôbec nebavili, Pippi milujem.
Měla jsem to stejně a ještě Neználek, tam jsem si četla jen ilustrace a jak na potvoru jsme doma měli oba díly.
Karja u nás je bryndák taky zakázanej ![]()
Já mám hroznou radost, že se naše malá pěkně rozjedla a skleničku (má teda plastovou, jsem srab) taky pěkně zvládá! 
Kan pozor, Neználek má tři díly
ještě Neználek na měsíci, ten jsme sháněli malé ségře.
Karja Haha, u nas brxndak ok, funguje totiz jako druhy zaludek. Nakonec ho vybere a sni to popadene. Nebo to nabidne mne, fuj Potrefenáhusa MPLee Sklenicky! Teda to me nenapadlo zkusit dat, vypijou neco vic nebo jenom zatim ucite?
MPLee já dávala dětem skleničky od mala, kelímky mi přijdou nestabilní a nedůstojné;) Zatímco starší nerozbil snad ani jednu, tak mladší možná čtyři, k tomu dvě misky a minulý týden talíř ![]()
Jos jojo, Tonda taky rad dava druhou sanci tem polorozzvejkanejm zbytkum z bryndaku:D
Jinak my dneska byli uz podruhy na ramenu a krasne ho jedl lzici a snazi se ovladat i hulky!!! Ma takovy svoje detsky, spojeny:)
Tak mám za sebou první mezník mateřského selhání - telefonát na toxikologickou linku.
dzizisketa A co jste si dali? A dopodlo to dobře?
dzizisketa
doufám, že je malý v pořádku!
dzizisketa To není selhání, ale racionální chování. Selhání by bylo, kdybys nedělala nic. Určitě to dobře dopadlo.
dzizisketa Jsme s bráchou od sebe o 15 měsíců a prý bylo období, kdy tam máma volala minimálně 2x týdně
Snad vše dobře dopadlo!
Jos Zatím to jen tak zkouší, umí se napít hezky, ale víc jí baví do toho plivat. Ale ona neměla bikdy lahvičku, má jinak Magic cup od Nuk a z toho pije bez problému sama už dlouho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY