Tabea Ok, to by ji určitě oslovilo. Jen ji to bude podezrele, asi to budu muset dát babičce, ta podává laskominy. Jakože máma najednou vyndá bonbon? Nene, za tím by cejtila nějakou kulisarnu:-D
Vše o těhotenství a dětech
Karja možná, že se ti nepodaří podat jí jakékoliv léčivo, ale sladkosti si z tvé ruky už nevezme
Taky dobrý!
Karja nemáte doma třeba difuzér nebo aromalampu? Možná by jí mohlo ulevit trošku i ty esenciální oleje, třeba Saloos má přímo směs vhodnou při nachlazení. Minimálně to aspoň příjemně provoní obývák, kdyby to nemělo pomoct :)
Já to mám moc ráda a ty difuzéry jsou pro děti vyloženě atraktivní.
Myslím, že tady určitě někdo máte prosím tip na knížku o příchodu miminka, myslím tím pro děti, co se jim narodí sourozenec. Poslední dny Rosťa zapřádá rozhovory o malém mimi v bříšku.
dzizisketa pro portál knihovny.cz jsem připravovala s kolegy seznamy k projektu Čtení dětem. Nový sourozenec je jedno z témat, co jsem dávala dohromady, třeba něco vybereš odtud.
https://ctenidetem.knihovny.cz/temata.html
Je to jen malý výběr z toho co vyšlo, seznamy měly být aktuální aby tituly byly ještě ke koupi. Kdybys chtěla i třeba starší půjčit z knihovny, tak ráda dodám další tipy.
Já mám moc ráda knihy od Astrid Desbordes, syn miluje tu sérii o Emě a bratríčkovi.
Tri dni bolo to dieta v skolke. Tri dni! A uz je zas doma. ![]()
dzizisketa já jsem koupila Tajemství mámina bříška a je tam věcně vysvětlené snad všechno včetně sexu, ale je to pro děti od 3 let až předškoláky, tak nevím, jestli by to teď Rosťu bavilo (kolik mu vlastně už je?
). Asi záleží, jaký má vztah ke knihám, jestli vydrží poslouchat delší odstavec textu. Dcera (4,5) si v té knize libuje.
Mrakoplas to nehovor ani zo srandy. Alicu plánujem dat v pondelok a dúfam, že tam vydrží až do pôrodu. Potrebujem oddych ![]()
A prečo je znova doma?
betsey no drzim palce, nech to u vas vyjde!
Rano ho napinalo, vracal, ale v podstate len kyselinu, mal este prazdny zaludok a stazuje sa na bolest hlavy. Tak som zvedava co z toho zas bude. Z tej prvej choroby sa este uplne nedostal mladší syn a ani sambo.
Karja nespolkla by mala tymianovy sirup? Je sladky, davam do nej par kapek citronu, ten srazi tu chut tymianu. Detem vetsinou chutna a zabira vyborne.
https://www.jaktak.cz/jak-si-vyrobit-ucinny-tymianovy-sirup-proti-kasli.html
Mrakoplas juj chuda, no držím palce, nech sa všetci vyliečia
dzizisketa my cetli Ja chci taky do skoly od Astrid Lindgren - je to tam pekne podane, jak se tomu klukovi narodi sestricka. Casto si pujcuju hlasku:"on neni hloupy, on je jen maly!"
. Ale kolik je Rostovi - dva? To nevim, jestli u te knizky udrzi pozornost, uz tam je dost souvisly text.
Gatita já jsem tehdy hledala knížku o miminku pro ani ne dvouletého syna, přišlo mi, že vůbec nechápe, co se bude dít. (Jak by taky mohl, byly mu sotva dva, ale já ho viděla dospělejšího
) A jediná, kterou jsem našla, byla nějaká minipedie. No jo, jenže tam to miminko dělalo to, co on
jedlo.kasi,pilo mlíko,spalo, hrálo si s hračkami a řvalo.Tak.jsem.to.nechala.osudu.
Zase mi blbne mezerník
Evaeva ha ha, no, myslim, ze takhle male dite to proste pobrat nemuze. Vzdyt i pro me to bylo dost nepredstavitelne, ja si to druhe dite taky neumela predstavit
. Ale my to meli krasne, rada na to vzpominam. Na ty nase hovory se starsim, kdy jsme osahavali bricho a hadali, co tam braska dela. Syna to uplne fascinovalo, furt jsme povidali, jak tam asi ji a kam cura a jak se dostane ven... Meli jsme super, ze starsimu uz bylo kolem ctyr let a znal tu situaci od kamaradu ze skolky. Dokonce i prvni rok po narozeni brasky to daval syn dobre, priserny mordor nastal az pak. Ale to pripisuju fakt spis tem vecnym lockdownum, jak jsme byli vsichni doma, ja pak uz uplne vyhorela.
betsey vdaka. Stale ho napina, nemoze nic jest ani moc pit. Nechcem vidiet aku vahu bude za tyzden zas mat :(
Máma: a jak se bude jmenovat?
Já: no to vůbec netuším.
Ona: no já už do ničeho nemluvím! (se jménem dcery byla vyloženě nespokojená)
...
A od té doby za mnou chodí s návrhy...![]()
Mohučanka no moje matka mi taky do niceho nemluvi, asi jako ta tvoje. Ona ale miva casto dobre pripominky, nekdy se ale utne, a to si pak nadavam, ze jsem se nedrzela sveho puvodniho zameru. Ted jsem treba pekla dort synovi k narozeninam. Mela jsem vytipovany recept, nakoupene suroviny. A mama mi tak dlouho mavala pred nosem receptem na nejaky uplne blbuvzdorny misa dort, ktery "se neda zkazit." No takze jsem pekla pitomy misa dort, ktery nikdo moc nema rad....a zmrskla jsem ho
.
Mohučanka ted jsem zvedava, jak se dcera jmenuje!:) a tesim se na dalsi kolo "vybirame jmeno" :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY