Gatita Myslím, že sdílíme matku ![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 no to já se teda netěším :-D první jméno bylo jasný, ale teď jsem prošla kalendář a našla jsem jen jména 1) úplně nemožná, 2) stěží představitelná ![]()
Mohučanka a jeste nezapomen 3) jmena, co by se ti libila, ale jmenuje se tak nejakej blbec![]()
Na to jsem zapomněla, a přitom to je úplně největší skupina...
Mohučanka Moje máma, když holky jsou děsný, tak občas říká že je to tema jménama. Že kdyby se jmenovaly nějak normálně Sofinka nebo Nelinka, tak by byly určitě hodný!
Mohučanka Neomezuj se kalendářem, jsou i jména, která v něm nejsou! :)
Gatita já ho chtěla nějak připravit, ale bylo to celkem zbytečné, fakt to nemohl pobrat
Nakonec se sice se situací musel chvíli vyrovnávat, začal se budit hodně brzy, byl na mě trochu víc fixovaný a tak. Ale žádná žárlivost neprobíhala, mimino ignoroval až do doby než si začalo víc hrát, třeba do třetího měsíce
Zpetně mi to přijde dobré, ten malý rozestup i z tohohle pohledu. Že na tom pomyslném trůně neseděl tak dlouho.
Mohučanka no a potom sú ešte mena, ktoré sa ti páčia, ale manžel je zásadne proti ![]()
Mohučanka ááá jména, dodnes se divím, že jsme nějaké vybrali
Mně se jich líbí jen pár, část vyautuje příjmení, zbytek muž. Ten navrhl jen jedno jediné a to se zas nelíbilo mě. Ale diskuze s příbuznými na tohle téma mě teda moc baví (jako vážně), já si totiž do takových věcí kecat nenechám, ale mluvit o tom s nimi klidně budu.
My už jména asi máme, i když pohlaví asi ještě nevíme. My se s mužem rychle shodli už poprvé.
A inak naše druhé dieťa sa asi bude volať Korálka. Alica nevie poriadne vysloviť Klarka, tak ju vola Korálka a tak sa to ujalo, že ju tak volajú už všetci ![]()
Mohučanka Moje máma, když holky jsou děsný, tak občas říká že je to tema jménama. Že kdyby se jmenovaly nějak normálně Sofinka nebo Nelinka, tak by byly určitě hodný!
![]()
Jméno bylo tak zázračně jednoduchý, až jsem se sama moc divila, nevadilo vůbec nikomu a moje mama už ho dokonce mnohokrát chvalila!!!!
DrowRanger U nás ta situace byla jiná. O bolesti jsem moc nemluvila, to nebylo to nejpodstatnější. Musela jsem hlavně vyřešit to, že dcera nechtěla jíst a pít, takže jsem pořád o všech vyprávěla, že taky jedí a pijí a pak se musí vyprázdnit, aby chápala, že to je normální a dělají to všichni. Mluvila jsem spíš o ostatních, než o dceři. Ale pochopitelně když jsem ji nutila pít tu vlákninu nebo jíst švestkové věci, vysvětlovala jsem jí, že jí to pomůže příště s kakáním.
DruI První a poslední vycházka s kočárkem to byla, protože prarodiče předtím ani potom neměli o vycházku zájem. Pak ještě dceru jednou vzali sami na procházku, když jí byly asi 4 roky. To se taky moc nepovedlo, děsně ji nabalili a nutili vyjet na kole dlouhý prudký kopec, takže se zpotila a prochladla. A den na to ji chvilku hlídali dopoledne, a to mi asi 4x volali, že dcera má teplotu a že mám hned z Prahy přijet domů (byla jsem u doktora), protože by to sami nezvládli.
Len Vůbec to nechápu, proč to nikdy nešlo v pohodě zvládnout. Dcera není první vnouče, ostatní vnoučata hlídali skoro pořád a navíc babička je dětská zdravotní sestra, co roky pracovala v jeslích.
betsey Korálka je bozi:D
dzizisketa tyjo to mate obdiv! To neni casty:D
A inak naše druhé dieťa sa asi bude volať Korálka. Alica nevie poriadne vysloviť Klarka, tak ju vola Korálka a tak sa to ujalo, že ju tak volajú už všetci ![]()
betsey mladsiemu takto skomolene meno ostalo, teraz si tak vravi aj on sam :)
Karja
. Teraz si predstavujem, ze sa volaju Zloběna alebo tak podobne. ![]()
To bych teda ráda věděla, jak se malá jmenuje :)
Moje máma má komentáře ke všem jménům, kromě mého syna, kde už od začátku bylo jasné, že bude po tátovi. Ale dcera a všechna vnoučata včetně těch tří "nevlastních" mají jména, která se jí nelíbí nebo teda některá snad i líbí, ale jiné jméno by bylo lepší. Furt nespokojená, ale to je tak všechno, co může :D
u nas sa stihla nakazit za 1 den v skolke, minuly pondelok. Od utorka pokasliavala, od stredy horucky a tak minuly aj tento tyzden ostala doma
betsey ale to je hezké
Korálka je super!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY