Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 14:14

Prosimvás neděste mě. Syn je ještě tenhle týden doma, tatínek má odpolední. Ale prej chrchlá celá třída a příští týden už tam fakt musí. Já nechci zas být doma s dítětem s teplotou

Dneska jsem měla v knihovně školku, tyjo půlka děti brutální kašel a rýma, nechápu jak tam v takovým stavu můžou chodit. Jak moc se to asi musí ještě zhoršit, aby zůstaly doma. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. zaří 2021 14:17

žluťásek no my máme na příští víkend hlídání a opravdu chci, aby byli zdraví Do školky by měli jít oba v pondělí, tak snad jim to zdraví chvíli vydrží. Už si ani nepamatuju, kdy byli všichni členové rodiny v pořádku.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 14:19

711990 my jsme se take shodli hned bez dohadovani. U prvni dcery zacal jmenem uz brichu rikat muz, tak ji zustalo, a u druhe jsem vymyslela jmeno ja, aby splnovalo stejna kriteria (dlouhe a stejne zneni v cestine i slovencine- a tech neni moc). Nevim co by bylo, kdybychom cekali treti dceru, uz mi tam nic co by se mi libilo, nepasuje, jedine dat jmeno po sobe

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 14:20

Jmeno pro malou jsme meli vymyslene jeste predtim, nez vubec byla pocata. Ani nevim, jak jsme k nemu dosli, jestli se tak treba jmenovala treba nejaka postava ve filmu, vubec si to nepamatuju. Ale shoda byla vseobecna, rekla bych, ze to je jmeno, proti kteremu se neda nic moc namitat a vsichni jsou s nim spokojeni. Stejne tak uz mame vymyslene jmeno pro druhou holku, co jeste ani neni v procesu vyroby. Ale kluk je boj. Strasny. Jeste v den cisare jsme klucici jmeno resili a nedohodli se. Kdyz se vyskrtnou vsichni mirove, milove, slavove a spol, vsichni blbci, co zname, a tak, tak toho moc nezbyde. Tak jeste, ze mame holku

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 14:20

mnum vy mate krasny jmenau nas sambo chtel vymejslet furt jen holcici a odmital vsechny klucici

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 14:23

711990 taky myslim, ze mnum ma dobry vkus na jmena

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 14:24

711990 diky, taky jsem spokojena s vyberem. A deti nam snad za 10 let za ne nevynadaji

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 14:25

Zuzuli nj, muzeme si podat ruce, ze?

Offline Aranel
6693 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 14:25

betsey Korálka

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 14:27

Zuzuli

mnum to stopro:)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 14:31

mnum no nas bol az styri dni v skolke, potom tyzden a pol doma, zas tri dni v skolke a uz opat doma. Vedela som, ze to pride ale ze az takto :/ a to sme boli na alergo-imuno, vysledky ukazkove ale aj tak hned vsetko čapne. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 14:37

Mrakoplas no je ten zaciatok skoly nejaky divoky. Pritom nasa chodila aj koncom prazdnin uz, potom 5 dni nebola, az ten jedne pondelok a zase je doma. Samozrejme sa od nej nabrala mala a tak ja uz tyzden trcim doma s nespokojnymi detmi. Dufam ze po vikende uz bude ok a bude moct do skolky  

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 14:41

Mrakoplas Jako tak maj takový přísnější jména, ale nic vostryho. Ona pro kluka prosazovala Mariana, já nevím, takovej Maroš, to podle mě do její teorie taky nezapadá, ten by uměl lítat. Pro holku chtěla myslím Simonu, no to by bejvalo mohlo vyjít! Tak tuto teorii taky nezapomeň zohlednit!:-D

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 14:49

mnum No je to des. Velkamala je už přes dva týdny doma a ještě ji nechám do středy minimálně. No já ji tam možná nepošlu, představa že po třech týdnech víceméně doma bude třeba jen 5 dní ve školce.....protože u nás přesně část děti už stona podruhé.....Že mají zase kašel a teplotu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. zaří 2021 15:00

Zuzuli 711990 my měli problém i s holčicíma, ale mezi nima je rozhodně větší výběr. U nás není až takový problém se schodnout, ale vůbec něco vybrattřetí kluk bybyl buď Mikuláš (kdyby muž rezignoval - nemyslím si) anebo Trojka

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 15:01

žluťásek 

To ti můžu říct celkem přesně, jeden pozitivní test a ve školce se sejdou všichni krásně zdraví cca za 10 dní Jako to byl jeden z mála přínosů covidu, u nás ve školce se ty respirační choroby dost řeší, celá školka byla dvakrát v karanténě, což je asi celkem účinné varování.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 15:02

Evaeva ale máte ty kluky pěkný a šikovný, škoda přestávat

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 15:04
Reakce na Karja:

Mohučanka Moje máma, když holky jsou děsný, tak občas říká že je to tema jménama. Že kdyby se jmenovaly nějak normálně Sofinka nebo Nelinka, tak by byly určitě hodný! 

​To nám říkala veterinářka na naší divokou kočku, prej nedivte se, když má takový jméno. Přitom její jméno v překladu znamená jedna, nic dramatického.

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 15:09

dynda u nás ve školce to prý fungovalo jen zezacatku, teď už tam zas litaj viry vzduchem. Jako já samozřejmě chápu, že ne každej může zůstat s dítětem doma 14 dní. Ale ty strašný kašle a hustý rýmy tam myslím fakt nemají co dělat. 

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 23. zaří 2021 15:13

Pojedem asi za chvíli na klouzačky do Kinského sadů, nechcete se někdo přidat? Jsme zdravý oba dva!