Potrefenáhusa Děkuju, to jsem potřebovala slyšet. Proboha, já se tak těším, až se alespoň usměje!
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa mam stejny pristup.
Rhaenys delas vsechno spravne, nektere deti jsou proste řvavé. Nektere z toho vyrostou kolem 4.mesice, jinym (jako tomu memu) to vydrzi nafurt, ale uz to neni tak srdcervouci jako v tech prvnich mesicich
.
Nemate prosim nejaky tip na pohosteni pro deti? Aby to bylo dobre a hlavne to nedalo moc prace. Treti dort pect nebudu (meli jsme slavit nadvakrat, ale z te druhe oslavy seslo, pac syn onemocnel), uz jsem se fakt vyšťavila. Napadly me akorat zmrzlinove pohary nebo nejake muffiny, ale uz i ty muffiny jsou na hrane
.
Rhaenys nasi nejmensi vnucce bylo 7 tydnu a dcera rika, ze ted konecne zacinaji byt nektere dny snesitelne, obcas i hezke. A mala uz se smeje a zacina vydavat nejake zvuky, broukani to jeste neni, ale je to roztomily. Predtim bud spala nebo řvala, ted uz vydrzi i chvilku koukat a neco pozorovat. Tak to chce holt vydrzet.
Potrefenáhusa Alica mala obdobie, keď malé deti na ihriskách bila, to som bola nonstop v strehu. Našťastie to netrvalo dlho, ale bolo obdobie, keď sa k nej malé dieťa priblížilo a ona si chcela ochrániť svoj vytvor, takže prebiehalo strkanie, skrtenie a podobne. Našťastie už chápe, že nemôže ubližovať a teraz už nejaké vychovávanie na pieskovisku, pokiaľ všetky deti už vedia rozprávať, neprevadzkujem. Nech sa dohodnú. Zakrocim vždy len pri hádzani piesku a Alica vie, že keď hodí piesok, v tom momente odchádzame
A inak som chytila to prechladnutie od Alice, takže len smrkam a kašlem a z toho kasla ma všetko boli. Muz od rána až do večera v práci, Alica stále v pyžame a z bytu urobila kôlničku na drevo. Ale aspoň som uvarila chutný obed ![]()
Rhaenys robíš všetko super. Vydrž, odozva už na seba nenechá dlho čakať, o chvíľu ti začne lásku prejavovať späť ![]()
Gatita zmrzlinu na klacíku vytáhnout z mrazáku ![]()
Tabea ale zas aby to nevypadalo, ze jsem se na to uplne vyflakla![]()
Gatita když budeš mít různý druhy, tak bude jasný, že sis dala záležet na výběru. Pak třeba nakrajet meloun a nějaký křupky, preclíčky, křížaly. K jídlu pizzu
.
Budes se s tím crcat, oni si to naloží na talíř, ale budou si chtít hrát, tak to nesnědí a tobě bude srdce krvácet, až to netknutý budeš házet do koše... Tak spis něco, co se dá dosypávat.
Gatita no tohle je tak, ze si kluk hraje na druhy strane písku s bagrem a sotva naše dite sáhne 2 metry od nej na michacku, přiběhne a spustí jekot aaaaaaa, já chci michackuuuuuuuu, teď si chci hrát s michačkoooooou a když mu maminka řekne, ze doteď ho michacka nezajimala a má ji nechat holcicce, spustí to ten amok
já zatím tady do těch interakci zasahovat neumim a vůbec nevim, co bych tem dětem měla říkat, spis koukam, aby ji tam někdo fyzicky nezmastil, neporazil, nehodil pisek do oči atak, takže když vidím, ze jsou tam nějaký moc divoký nebo velký děti, beru ji pryč.
Když byla dcera takhle malá, tak jsem schválně chodila na hřiště kde nikdo jiný nebyl, abych ty interakce nemusela řešit. A co mluví, tak už si to ty děti většinou pořeší sami :)
Gatita co palacinky nebo livance a k tomu rozlozit nutellu, zmrzku, nejaky zdobeni? Muzou bejt i udelany predem
711990 jo, asi to tak dopadne.diky Tabea
Ono je to takovy pitomy, syn moc chtel pozvat par kluku na oslavu, tak jsem mu chtela vyhovet. Ale proste jak jsem se ted sejrila s milionem cupcakes (jen ten pitomy krem me stal mladi, to jsem netusila, kolik vsechno to slehani zabere casu a neda se od toho odbihat, ty blaho, cekat az bilky budou mit 71 stupnu
), ktery prisly uplne vnivec, tak uz nejak na to nemam naladu. Ale vyflaknout se na to taky nechci, protoze ty deti byly pozvane jakoze na oslavu.
Gatita mi přijdou dobré ty muffiny. Uděláš základní těsto, do toho můžeš dát různé druhy ovoce, čokoládu a hned máš pestré pohoštění:)
Gatita takový kacířský nápad. Co prostě něco koupit? Pár těch muffinů nebo minidortíčků, gumové bonbóny zajímavých tvarů, tyčky, ovoce.
Gatita a nepeceny dort rozděleny do skleniček? Může ti s tím malej pomoci. Naházet pár piškotů nebo sušenek, nějaký ovoce a na to mascarpone se šlehačkou a ozdobit ovocem.
Gatita děti, co jsme kdy měli na oslavách, žádný pičičurinky nikdy neocenily. Buchtu nejlíp nějakou suchou, max politou čokoládou, nebo muffiny. Slaný tyčky jdou vždycky, haribo taky. Ovoce. Pizza, párky, hranolky. Lívance by určitě taky šly. Čím víc komponentů něco má, tím větší šance, že v tom bude něco, co někdo nejí. Moje děti jedí dobře, ale třeba pohár by si mezi jinými věcma nevybraly, protože je "nečitelnej"
.
Piñatu a taštičky pro hosty máš? ![]()
DruI u nás je těch hřišť málo, s piskovistem celý dvě, jedno z nich je tesne za městem, máme to jako společnou procházku i s pejskama, takže proste berem, co tam je
to hřiště pro nejmenší děti mi ale vazne chybí, tuhle jsme byli ve Vlašimi v lesoparku za zámkem a tam bylo úplně parádní dřevěný, ze i roční člověk si tam skvele vyhrál a mohl se prolejzat
tady je všechno vysypany kačírkem a prolejzacky i klouzacky jen pro velký
Gatita ovocny spizy? Oslavenec muze pomahat nabodat. Zdravy, dobre vypadajici a skoro bez prace.
Rhaenys Jakoby ja se soustředila vždycky na nějakej vyznamnej milnik. Třebaze ,,aha nemá asi ještě pořádně vyvinute zažívání, boli ji bříško,takže ještě měsíc a řvát nebude,. Takže šestinedělí, dva měsíce, tři měsíce, prostě dát si nějakej takovej bod, ke kterýmu se upínás. Ale mně mimino rvalo jen večer a v noci, přes den bylo dobrý a i pěkně přes den spalo. Pokud by ten pláč přetrvával delší čas zapremejslela bych o tom Kiss syndromu (to skripnuti páteře nebo něčeho), já jsem to nějak prokoucovala, řešila jsem to jen s pediatrickou, ale možná jsem to měla zkusit;-). Zato nic nedáš! Držím palce, věřím, že se to za chvíli utrepe. Ještě bych teda zapremejslela, zda třeba není hladový. Držím pěsti!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY