Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Fakirka
2228 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 10:15

Rhaenys to je ale zlatíčko

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 10:53

Rhaenys Ten je rozkošnej

Offline Potrefenáhusa
39027 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 11:45

Rhaenys krasnej, už je to fakt chlapeček!

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 11:46

betsey Jo taky si to říkám. Navíc mám pro holky na příští víkend hlídání, ale úplně vidím, jak zas padnou!!! Tři dny ve školce a bude vymalováno, ale snad by jim chvíli ta imunita měla vydržet, když tím teď prošly.....

Offline barbucha blogger
36126 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 12:18

JanieB Rhaenys 

Pěkný miminka máte

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 12:22

DrowRanger A nemůže mít ten váš malej frustraci z toho, že bude mít sourozence? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2021 12:22

Karja starší půjde zítra, dokonce se i těší a navíc pak bude mít úterý na vzpamatování:) Mladšímu pořád trošku teče z nosu, ten půjde až ve čtvrtek. Taky doufám, že teď trošku vydrží, i my máme na víkend slíbené hlídání.

Offline Gatita
8690 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 12:28

žluťásek jé, to bys byla hodná. Osvědčených receptů není nikdy dost;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2021 12:29

betsey ten kašel musí být  v těhotenství pěkně nepříjemný! Starší chodil do miniškolky, když se mladší narodil, je taky takhle na podzim. Byl nemocný prakticky po každé návštěvě, miminko to chytlo skoro pokaždé, ale měl mírnější průběh. Když měl starší rýmu poprvé v deseti měsících, měl hned horečky, kašel, bylo to na dlouho. Mladší takový průběh nikdy neměl, vlastně i teď měl ten průběh mírnější

Počítej s tím, že když Alice teď nebude zvyklá do školky chodit, až se sourozenec narodí, možná tam vůbec nebude chtít. To se samozřejmě můžeš stát i tak, ale nemusela by tolik protestovat.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 12:39

Kan nevyzera, ze by ho to zatial trapilo, rozpravame sa s nim o tom uz par mesiacov a bral to v pohode, rozprava ako bude s babatkom pomahat, co ho bude ucit, vybral meno. A nemyslim, ze si vie uplne oredstavit, co to bude, takze nejak traumu z toho nema.

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 13:43

Gatita chtěla jsem tě označit na instagramu u toho příspěvku, ale při té příležitosti zjistila, že účet, u kterého si od začátku myslím že jste vy, je někdo úplně jiný a nevím kdo!

Offline Gatita
8690 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 15:14

žluťásek dekuju! Ja na instagramu vubec ucet nemam:)

Offline Isca
4895 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 19:30

Rhaenys To je brouček

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 20:17

Dceru přeřadili do jiné třídy a dozvěděla jsem se to teď večer, zapomněli mi to prý při nástupu říct. No tak to mě dere teda! Bude mít nástup vyloženě nadvakrát. Jiné děti, jiné učitelky. Super špica. I nějaké ty maminky trochu znám, mohla jsem je třeba dvakrát potkat, víc s těma dětma spřátelit a ulehčit ji to, když to tak špatně nese. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2021 20:34

Karja a proč? Překvapuje mě, že u vás přeřazují takhle v průběhu roku.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 20:36

Karja no to je teda blbé! 

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 20:46

Evaeva betsey Oni otevřeli teď na konci září další třídu, ti noví nastoupivší to věděli od prázdnin, že budou nastupovat takhle pozdeji. Tři děti přeřazovali z té staré, asi kvůli mladšímu veku a nějak já jsem jim nějak informacne unikla. Štve mě to hodně, že mi to nedali zavčasu vědět. Asi bych ji tam v září vůbec nevodila. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. zaří 2021 20:53

Karja no jasný, to bych taky počkala až na otevření její třídy. To je fakt blbý, že ti to neřekli. Na nějaké ty děti, co trochu znáte, si nepamatuje? To by jí ten nástup mohlo ulehčit. Já jsem zvědavá na nás zítra. Zatím se zdá, že se syn těší, "Nechci do školky" nepadlo ani jednou, babičce nadšeně vyprávěl, jak to tam vypadá... Třeba ta pauza nakonec naopak pomůže.

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 20:59

Evaeva Jj, myslím, že na jednu holčičku si rozpomene,s tou se párkrát viděla (ale většinou říkala, že za ní nechce:-D:-D). Navíc se jim jedna učitelka bude měnit ještě v prosinci, no je to fakt divočina teda. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 26. zaří 2021 21:26

Byla jsem dnes s dcerou v planetariu na detskem programu, pohadce o rozpulene hvezde (nekdo to tady psal jako tip- Evaeva ? ). Bylo to hezke, kratka pohadka o rozpulene hvezde a pak chvilku povidani, cele to trvalo asi 50 minut, tak nebyl problem vydrzet. Akorat mi tam byla zima  a ve vstupni hale spousta interaktivnich prvku, doporucuji prijit s predstihem, at si to deti vsechno stihnou obejit a vyzkouset  

Ma nekdo dalsi tipy na vyziti uvnitr? V Zemedelskem muzeu jsme byli nedavno a za 2 tydny se chystame na divadlo. Byl se nekdo podivat na te vystave Salamouna? Anebo na pohadkove vystave v Kotve?