mnum jsem ráda, že se to líbilo, já to mám pořád akorát v plánu, snad do té doby nezavřou. Divadlo máme taky v plánu. Kam se chystáte?
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Tak jsem si dobre pamatovala, diky za tip ![]()
Na divadylko jdeme do Divadlo Minaret na Pernikovou chaloupku. Jinak chci zkusit i Divadlo pohadek a casem i Minor, tam je ale furt vyprodano a hodne her je pro starsi deti
mnum na Salamounovi jsme byli, pro deti je tam jedna mistnost a malem nas vyhodili, Tonda se tam valel vztekle po zemi:D zbytek je prej moc hezkej![]()
mnum já právě pokukuju po tom Minoru, ale máš pravdu, že pro 4+ tam mají snad jen jednu pohádku. Dej pak vědět, jak se vám to líbilo. Já bych s ním šla nejradši na nějakou klasickou pohádku, v místním kulturním domě je vždycky hodně hráli, ale teď mi přijde, že je to samé alternativní divadlo pro děti, lyrický příběh a kde co;) a klasická pohádka žádná.
711990 dik, mozna to stihneme zkouknout ![]()
mnum díky, kouknu na to
Synova třída ve školce jede tento týden na výlet. Kdo se dneska probudil s horečkou a má 39? ![]()
Výlet do zoo byla tak skvělá motivace. Už se do školky i těšil. Ach jo.
žluťásek chudak maly, tak at ho ta horecka moc netrapi.
V nasi skolce jsou pro zmenu vsi. Dcera tam dnes sla po 12 dnech ![]()
žluťásek Potlapkavam!
Já dnes pro jistotu nechala dceru doma, ať se toho plně zbaví a vyfasla stejně dokaslavajici sestřenici, která však v průběhu dopoledne dostala teplotu!!! Snad to zas holky nechytily, ale byly spolu víceméně venku.
Karja to má určitě to samé, to nechytí:)
Syn dneska nadšeně odskotačil, vyloženě se rozzářil, když jsem mu řekla, že jde. Tak aspoň k něčemu ya pauza snad byla. A malý spal až do devíti! kdy jsem ho vzbudila. Normálně jsem se v klidu nasnídala! Připadala jsem si pak dost bezprizorní;)
U nás škôlka opäť s plačom ![]()
Evaeva :-DJj, tomu rozumím;-)
No Alica je doma už tretí týždeň, ešte som ju nechala pre istotu úplne do liečiť. A ja som chytila nejaký príval energie, začala som reorganizovat celú domácnosť ![]()
A keď sme išli dnes von, vytiahla som jej podedenu kvietkovanu bundu. Na to mi to dieťa povedalo, že to nosiť nebude, že či si myslím, že je kvetináč
betsey to je boží![]()
A keď sme išli dnes von, vytiahla som jej podedenu kvietkovanu bundu. Na to mi to dieťa povedalo, že to nosiť nebude, že či si myslím, že je kvetináč
Pěkně ona, má jasný názor a to se cení... ![]()
![]()
Takze moje obavy sa naplnaju. Syn teraz musi chodit do skolky len na pol dna pretoze tam nespi a vyrusuje a budi deti. Pocas doobedneho programu sa tiez nechce zapajat. Uz padli navrhy aj na to aby som ho nechala doma
do specialnej skolky ho dat este nemozem lebo nemam podrobnu diagnostiku kam ideme na odporucanie psychologicky o 2 tyzdne (pol roka som cakala ma termin) a je to podmienka k prihlaske. Vsade maju plno a sanca na nastup behom roka je nizka. Keby si ta prva psychologicka robila svoju poriadne a dala nam vysledok vtedy kedy mala tak by som este stihla prihlasky a diagnostiky v riadnom termine
tyzden som nan bola sama doma a fakt som to nedavala
vsetko sa to na mna za tu dobu zosypalo a ten tyzden ma len doklepol. Fakt som si myslela ze ma odvezu
eless to je mi líto. Často si na tebe vzpomenu, jak válčíš.
Přeju ti, aby poradna vybalila rady, jak s malým pracovat, a všechno se začalo zlepšovat. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY