Tabea no presne, syn dorty ani neji
.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita my děláme pořád muffiny, co jsou ultra mega jednoduchý, zvládá je moje dítě už prakticky samo. Kdybys chtěla recept, mám je někde na instagram nebo ti je zkopíruju sem. Hotový se vším všudy tak za deset minut, pečou se půl hodinky.
Gatita u nas na oslave vzdycky zmizely rizky (ty asi ale delat nechces), pombeary, jahody, popkorn a muffiny. Spizy bych uz nedelala, deti z toho vybiraly oblibene ovoce. Na jedne oslave tatinek objednal pizzu a ta zmizela hned.
Rhaenys U nás se zrovna slaví tři měsíce a když píšeš, tak jako bych slyšela sebe před dvěma měsíci. Musím říct, že ten poslední měsíc byl fakt o něčem jiném než ty první dva, které byly na palici. Chce to ještě přežít pár týdnů a pak už kromě křiku a pláče nastoupí usmívání, bdělý čas, kdy malý nespí, a zároveň ho začne něco i zajímat. Tak ten čas bude takový "smysluplnější" a "more rewarding", víc naplňující ;-) Taky se začne prodlužovat noční spánek, to není k zahození ;-)

Lamicka dekuju. Uz to mam vymyslene. S rizky mas pravdu, ty jsem teda mela hotove i na tu planovanou oslavu, a snedly se rychle i bez hostu
. No stve me, ze jsme tu oslavu odpiskali, uz jsme to mohli mit za sebou. V noci to vypadalo, ze mame prinejmensim tuberkulozu, ale pres den pak syn lital a na kasel si ani nevzpomnel.
JanieB jezis to je rozkosnak![]()
JanieB je nádhernej ![]()
Ten pocit, kdyz potrebujete nejaky oblecek na panenku a celkem ji sedi obleceni po vasem vlastnim diteti. To snad ani neni mozne, ze byla mala nekdy tak malickata ![]()

Minipárečky?
Zuzuli
. mam po synovi oblecek velikosti 44 take schovany. Vzdycky ho vytahuju na jeho narozeniny. K jeho velke radosti;)
Som celu noc hore s dvoma hodinovymi prestavkami na spabok so synom, ktory najpr plakal, ze ma kasel (naozaj ma, dovliekol zo skolky, hnusny, vlhky....) a potom zacal plakat, ze ho boli brusko. Uz zacina bojkotovat curanie, pritom s tym problem nemal, ale nastastie zatial ide na nocnik... Porazi ma, fakt nezvladam tyzden prebdenych noci, mrzute unavene dieta, tehotenstvo a este aj pracu. Pritom ayn akceptuje teraz len a len mna, len ja mu smiem masirovat brusko, podat lieky, vodu alebo jedlo, pri muzovi je hystericky, place a posiela ho prec
. A niektore pracovne veci si nedokazem prelozit...
JanieB
roztomiláček!
DrowRanger Sešlo se toho teda dost najednou! Posílám hodně sil, snad bude malému brzo dobře.![]()
DrowRanger úf, chuda aj ty aj syn. Úplne si to viem predstaviť, tak snáď nech to len rýchlo odezneje a ty nechytís od malého ten kašeľ.
Ja mam teraz s tým kašľom fakt dosť, nie je to príjemné, stačilo mi aj samotné tehotenstvo
Len dakujem, aj ja dufam. betsey ja mam nastastie ako tehotna z nejakeho dovodu fakt dobru imunitu, ani pri prvom som nebola chora a teraz v tomto som tiez nic od maleho nechytila, hoci muz bol chory asi 4x ci 5x za poslednych par mesiacov. Ale teda poctivo suplementujem vsetko mozne, ovocie a zeleninu tlacim na kila a denne sa snazim vela chodit ak sa podari. Inak tesim sa az tieto pliagy budeme mat doma vsetci, vratane novorodenca...
DrowRanger ja som nebola chorá päť rokov, ani nádchu som nemavala a potom mi stačilo, aby Alica bola týždeň v škôlke ![]()
Včera to bolo veľmi nepríjemné, pretože som mala suchý dráždivý kašeľ a z neho má strašne bolelo brucho, asi to mam z toho nejaký sval natiahnutý, dnes to prešlo do vlhkého, tak už je lepšie, už to nie sú také silné otrasy. V utorok mam ísť ku gynekológovi na krv, chce mi urobiť aj pred operačné vyšetrenia pre istotu, ale to teda asi budem musieť prehodiť ![]()
Inak ja rozmýšľam, či vôbec dávať Alicu ešte do škôlky, lebo presne, mať to doma všetci vrátane novorodenca... No len ta škôlka jej fakt prospieva, doma sa jej teraz nevládzem bohvieako venovať
JanieB
Děkuji.
Ten můj zázrak překrásnej, dnes 26 dní ![]()

betsey ja som uz nad tym tiez uvazovala, on teda chodi do jasli od dvoch rokov, ale v tej skolke je to s tymi chorobami masakrr. Som dufala, ze tam bude iny pristup a chore deti nebudu prijimat, ale tak zjavne im to je jedno. Ale ozaj ma stve, ze tam uz dostal nejaku brusnu virozu a teraz zas ten kasel, ked tam po nehonpridem, 3/4 deti chcrchle ako v poslednom tazeni, maju sklenny pohlad a aj tak si ich doma ti rodicia nenechaju
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY