Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5451 příspěvků moje polička 01. října 2021 13:21

711990 No, my mame opravdu hodne dlouhy dite, to ma po manzelove strane rodiny  Meli jsme postupne dedit obleceni po jednom chlapeckovi o rok starsim, tak smula, kluci nosi uz pul roku stejnou velikost  

Offline Myrtila
5451 příspěvků moje polička 01. října 2021 13:24

Malenge No, tak aspon se vam nestane, ze porad dostavate darem rovnou male obleceni, co?  

Online Malenge
4861 příspěvků moje polička 01. října 2021 13:28

Myrtila to ne, no. Spíš telefonáty z obchodu, kolik, žes říkala tu velikost? 92? Tak si to pamatuju správně a prodavačka mi to nechce dát, že je to určitě blbě, když jsem ji řekla, že mu jsou 3 roky, tak já jí řeknu, že tu 104 fakt nechci

Online Zuzuli
3865 příspěvků moje polička 01. října 2021 13:30
Reakce na INCOM1:

viktorka_od splavu ty to píšeš tak autoritativně a sebevědomě, přitom je to úplný nesmysl. Můžeš tím dost pokazit, zvlášť když to říkáš ženě v šestinedělí. Teď nemyslím Rhaenys , ale obecně je to prostě citlivé období. Takže chápu 711990 , že reagovala rázně. 

​Naprosty souhlas. Ja dokonce mela chut se vyjaadrit jeste ostreji nez @711990. Kecy o slabem mliku a y podobne jsem doufala, ze zustaly v minulosti, ale evidentne se nekterych stale pevne drzi a jeste si mysli, jak strasne dotycne pomahaji

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 01. října 2021 13:31

Myrtila :D to je teda pech ale! Ale zas je to vyhoda, dosahne brzo na zem z kola a odrazedla. Tonda dostane k Vanocum odrazdelo, u kteryho pisou, ze je pro deti od 80cm, delka nohy 35cm. A on ma chudak 84 a dylku nohy sotva 30!

Online Zuzuli
3865 příspěvků moje polička 01. října 2021 13:34

Rhaenys spurt si nejspis odhadla spravne. Vzdycky to bylo obdobi na palici, ale trvalo par dni a pak se zase vsechno uklidnilo. Kojeni vam evidentne jde skvele, maly pribyva krasne na vaze, rekla bych, ze neni duvod k obavam. A zkusila bych maleho dat muzi do nositka/satku a vyslat je sviznou chuzi na prochazku. Treba ho to uhoupe a ty si aspon oddechnes. 

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 01. října 2021 13:35
Reakce na 711990:

tv hlasuju pro kuchtika

Len mne je tvoje miminko strasne sympaticky, hned bych si ho poňuchňala!!!!

​On by se určitě nechal.Je to teď velkej mazel.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 01. října 2021 13:36

Len tak to bychom meli usporadat dalsi sraz

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 01. října 2021 13:37

Myrtila Zdravíme dvojče našeho miminka.Stejný věk a velikost, ale má to jen v trupu, nohavice musím hodně ohrnovat.

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 01. října 2021 13:38

711990 Já jsem pro, navíc moje hlasitý dítě bylo minule jako oukropeček. Dvojitá výhra!

Offline Myrtila
5451 příspěvků moje polička 01. října 2021 13:42

Len Fakt jak dvojcata, taky ma hlavne dlouhy trup  takze dekuju 711990 za poznamku o tom odrazedle, zohlednit pri vyberu i delku nohou by me asi uplne nenapadlo! 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. října 2021 13:44

Pinot Noir Vis co, u toho málo/blbě prospivajiciho dítěte, co si měla ty, je ta volba UM celkem pochopitelná a v pořádku. Ale jak už tu padlo, tohle vypadá na dobře přibývající dítě.

Kdybych mohla promluvit ke svymu sestinedelnimu já, rozhodne bych si řekla, ze je to fakt všechno jedno a ze situace se mění ze dne na den. A ze se mám opravdu vykaslat na všechny rady, které se opírají o zastaralé a neaktuální poznatky (bez urážky) a ze jsem si jich od tchyně vyslechla dost a dost. Ja s kojením taky bojovala, ale u nás šlo o blicí dítě, strašně se přecpával, pak zvracel, pak řval hlady ... já byla vyrizena z neustálého převlékání naprosto všeho, mlika jsem měla, ze jsem nevěděla co s nim ... Vůbec se nám nedařilo najít nejakej rytmus, systém, no zpětně nevím, jestli bych něco udělala jinak/líp, asi ani ne. Jen bych proste už věděla, ze za par týdnu to přejde a ze budu celkem spokojeně kojit do 20 měsíců Rhaenys

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2021 13:52

711990 přesně, 86 začíná být malá. Ale když mu muž dá omylem tričko staršího (98/104), tak to taky jde:) Takže je to relativní

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2021 13:55

711990 Starší má po muži taky kratší nohyAle v únoru už zvládal ta klasická odrážedla, narodil se v listopadu. Ale ze začátku to učení nešlo skloubit s vedením kočárku, musel s ním chodit muž.

Offline Sweet Potato
40642 příspěvků moje polička 01. října 2021 14:03

Kan Pokud by miminko fakt hladovělo, jasně. Ale tohle roste před očima a má plné plínky, nestrádá.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 01. října 2021 14:07

Rhaenys 

Malý v té zavinovačce vypadá jak párek v rohlíku. Moc krásný párek

Já na začátku s kojením trochu bojovala, takže když se nakonec po pár dnech rozjelo, z malého se stala taky ze začátku téměř neukojitelná přísavka. Vzpomínám si, že první spurt měl přesně v tom týdnu věku, to jsem ho měla na prsu nonstop. Za pár dní to přešlo. Já si toho kojení ale tak nějak vážila, že jsem byla nějak klidná a neřešila jsem to, prostě jsem počkala, stejně jako u těch pozdějších spurtů nebo i tzv. bojkotů. Protože mléka jsem měla až moc a malý rostl jak z vody, něco jako ten váš. Takže se přidávám k těm, kdo tě ujistí, že to děláš dobře a že to brzy přejde.

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 01. října 2021 14:08

Zuzuli 711990Z toho prvnotního příšpěvku Rhaenys ale teda rozhodně nebylo poznat, jak později upřesnila, jen potřeba si postěžovat /což chápu/ a nechat se podpořit v dosavadním počínání. Myslím i tady už prákrát zaznělo postesknutí "tu láhev s UM jsem měla dát dřív". Podle mě rada, klidně dej láhev, není vůbec od věci. Každý má tu hranici jinde a fakt není nutné v dnešní době to "vydržet". Těžko to po netu posoudit. Slabé mléko je blbost, ale skákání kvůli tomu jak čert z krabičky jen nahrává těm řečem o kojících fanatičkách.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 01. října 2021 14:10

Evaeva u nas jsem nositel genu pro kratke nohy rozhodne ja

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2021 14:12

711990 no u nás není pochyb, já fakt ne. Ale oni mají všichni kratší nohy, nemají dospělé proporce, že jo. Ale třeba starší klidně mohl nosit menší velikost kalhot než body.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 01. října 2021 14:13

Evaeva tak to plati i u nas. Trika kupuju vetsi, aby procpal hlavuale kalhoty nosi o cislo az dve mensi. Ale presne, ty detsky proporce se furt menej.