Já si tady ještě odlozim ohledně kroužku. Tatínek děti už me druhý rok presvedcuje, ať dám staršího do fotbalu. FC klub tady máme, zadny "zájmový". Trénink dvakrát týdně, plus jeden v posilovně, plus zápasy nebo turnaje o víkendech, ne o všech víkendech teda. Stadion mám vzdálený 3,5 km od bydliště, MHD tady nejezdí, auto nemám.
Odbyvam ho tím, že je to časově náročné, pro mě by to bylo takřka neproveditelné, navíc ještě s vyzvedáváním mladšího ze školky a musela bych ho tahat sebou. Odpovědi je hm...říkám, jak hm? To se ti to mluví, když takové věci nemusíš řešit. A tatínek, že kdyby měl kluky u sebe, tak by to vždycky nějak udělal. No na to fakt nemám slov, dokud jsme spolu žili, byl nejdříve v šest večer doma, plus aspoň dva víkendy v měsíci na závodech. Mě to prostě vždycky na*ere.
Děti jsem dala do atletiky, přírodovědného kroužku, to mám v dosahu a i tak mám dost, všechny vyzvednout, mezitím nakoupit atd. Ten starší ještě bude chodit do kuchtíka, teď mají ve škole plavání, pojede na týden na lyžák. Mladší bude mít v rámci školky plavání, bruslení, lyžák. Myslím, že aktivní jsou dost?
No a nedávno mě naštval sambo, který s tím taky začal, že nedělají žádný sport, v podstatě ztraceni pro život jsou, protože ty vole na Islandu!!! si musíš vybrat do osmi let sport a musíš!!! ho dělat. No, tomu jsem řekla, ať už mě taky ne*ere, pardon. Všechno ohledně děti je na mě, vodění do/ze školky, doktoři, logopedka, kroužky. Že je to na mě, mi nevadí, ale ty kecy, proč teda nedělají nějaký profi sport...