Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2021 13:26

Rhaenys akceptuje synek kočár? Teď je hezky (aspoň u nás), možná by ti trošku pomohla procházka na sluníčku, třeba by ti dovolil se i na chvilku posadit na lavičku. Já dávala kluky spát na balkón, v kočárku vydrželi spát opravdu dlouho.

Online Vari
2229 příspěvků moje polička 04. října 2021 13:26

Evaeva Jj, obdobi, kdy oba spali na stridacku, bylo fakt vyzivny. Holka byla vzhuru treba od dvou do sesti, ulozila jsem ji a to se akorat probouzel jeji bracha.  Ted je jim 13 mesicu, oba jsou to nezastavitelna torpeda, takze je to taky narocny, ale zase jinak. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2021 13:28

Vari to muselo být drsný! Teď to bude asi taky dost náročné, chce to, předpokládám, bezpečný výběh, kde není kam utéct

Offline Potrefenáhusa
39034 příspěvků moje polička 04. října 2021 13:35

Rhaenys na ty brichaboly se obavam, ze nic moc nezabírá, jen to nějak prezit. Taky jsme si s tím užili, ty večery bejvaly dost divoký 

mne u toho pochodovani s ditetem v náruči nočním domem hrozne pomáhala představa tisíců dalších matek, co určitě ve stejnou chvíli utesuji stejným způsobem svoje děti :-) vzdycky jsem si představovala ty jednotlivý svítící okna do noci :-)

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 04. října 2021 13:39

Vari teda, klobouk dolů! Muž měl jednou takovou vtipnou hlášku, že by nebylo marné zvládnout obě děti naráz. To jsem ho chtěla vzít panvickou po hlavě, ale přiznávám, že pak za temných nocí, kdy brouček ječel a já plakala únavou a touhou spát jednou 3 hodiny v kuse jsem si na ten jeho vtip vzpomněla a říkala si, a teď si představ, že tu takhle vřeští v duetu nebo když jednoho konečně přinutiš k spánku, začne ječet druhý. Matky vicercat mám na piedestalu, fakt nevím, jestli bych to zvládla...

Online Vari
2229 příspěvků moje polička 04. října 2021 13:40

Evaeva V jejich pripade by to musela bejt postrovana cela, uz jsem je sundavala i z okna. chodim s nima na kontroly do centra pro nedonoseny deti a obcas tam vidim takove pripady, ze se az stydim za svy negativni myslenky, co by ty maminky daly za to, aby jejich deti taky takhle radily. 

Online žluťásek
8883 příspěvků moje polička 04. října 2021 13:41

Mohučanka lituju a jsem s vámi. Syn druhý týden s rýmou, dneska se přidal dost vostrej kašel a já jsem od pátku nemocná taky. To je tak strašnej podzim, proč jsem se na něj těšila!

Online Vari
2229 příspěvků moje polička 04. října 2021 13:44

Malenge Ale zvladla byste to, ono se rika, ze priroda nadeli dvojcata jen tomu, o kom si je jista, ze to zvladne. Ale priznavam se, ze kdyz jsem prestala kojit, dost jsem se tesila na vecerni dvojku vina na nervy.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2021 13:53

Vari pro mě bylo to období okolo roka nejnáročnější u obou kluků. Sice nechodili, ale přesně všude vlezli, bez pudu sebezáchovy, dost se dožadovali svého,... No mít to dvojmo...

Online Vari
2229 příspěvků moje polička 04. října 2021 14:03

Evaeva Ma to i sve vyhody, nikdo me neotravuje obligatni otazkou, kdy bude druhe dite. A nevyzadanych rad taky dostavam naprosty minimum.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 04. října 2021 14:06

Vari to je dobry, nikdo se neodvazi:D

Offline Sweet Potato
40642 příspěvků moje polička 04. října 2021 14:21
Reakce na 711990:

Rhaenys tyhle pocity(laska i babybox) mam i v jeho dvou letech...je to narocny, ale ustali se to a bude to jen lepsi

​Tyhle pocity...no radši mlčím

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. října 2021 14:26
Reakce na Sweet Potato:

​Tyhle pocity...no radši mlčím

​Občas i teď co? Na celém světě  jsou pouze dva lidi, kteří mi v jeden den dokážou udělat tak protichůdné pocity během chvilky a jak na potvoru je mám v rodině.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. října 2021 14:34

Rhaenys 

Tohle období je hrozné, i to bříško u nás proběhlo, taky jsme vyzkoušeli všechno možné dostupné. Zlepšilo se to v 9 týdnech. Do té doby jsem doma nosila kilometry a kilometry  dítě na tygříka na předloktí. Muž mě pak jednou nějak zezadu objal a já se mu zalomila na předloktí do té polohy a hrozně jsme se tomu smáli. Když syn ještě měl v noci den, pamatuji si, jak jsem ho měla v otevřené postýlce a horní půlku těla měla položenou vedle něj, brečela jsem a prosila ho, ať aspoň chvíli spí. Je potřeba to přežít, člověk to pak nějak vytěsní. Určitě se to změní, neboj. Ono pak zas bude něco jiného, ale na to už budeš odpočatá.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2021 14:41

Vari my měli děti relativně rychle po sobě, nás se taky nikdo na druhé neptal.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 04. října 2021 14:44

Sweet Potato neprejde to, vid

Offline Mha
příspěvků moje polička 04. října 2021 14:47

Kan Sweet Potato

Liga za větší velikost babyboxů

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 04. října 2021 14:52

Děkuji opět, tak moc mi pomáháte, fakt

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. října 2021 14:56

Mha 

Jednou tam někdo narval dvouleté dítě, ne? To syn už říkal jsem XY z XY, což je v jeho případě jedinečná kombinace, záměna vyloučena. Dělali jsme si z toho legraci, že by byl do půl hodiny doma.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 04. října 2021 14:58

Rhaenys taky myslím, že víc, než děláš, se udělat nedá. Já si nemůžu uvědomit, kdy se ve mne "vzbudila" mateřská láska, ale v šestinedělí to určitě nebylo