Mohučanka no v šestonedeli som nenávidela to dieťa, seba, muža a vlastne celý svet. Lepšit sa to začalo až tak po dvoch mesiacoch
Vše o těhotenství a dětech
Kde kupujete softshellové bundy? Chtěla jsem v Decathlonu, ale aktuálně nemají velikost 134. Děkuji za tipy.![]()
betsey Sairon Evaevavidím, že to nie je nič neobvyklé a aj ma napadá, že kamošky s tým možno nemajú problém aj pre to, že majú stále nemenný režim. Tak skúsim netlačiť na pílu a uvidíme, či to prejde. Dnes sa nám ho s mužom podarilo dostať von na 10 minút - prišli s taškami k autu, keď som šla z nákupu. A teda strihol parádny hysterák, keď som chcela ísť von so psom, návrat separačky mi vôbec nerobí radosť...
betsey keby sa v šestonedelí dalo stisnúť to spätné tlačítko ako na videu a vrátiť čas ku dňu oplodnenia, som aktuálne šťastne bezdetná :D
DrowRanger presne ![]()
Musím přiznat, ze vzhledem k tomu, ze k nešťastně bezdětná nechybělo až tak mnoho, tak mám tu laťku toho, co snesu a přijde mi to furt skvělý, hrozně vysoko (nebo nízko?
). Užívám si všecko, i když poslední dobou svobodná vůle batolete (plus teda to, ze neumí nic říct, i když teda nevim, jestli by to se slovními povely bylo jednodušší) mi teda dava docela kouř!!!![]()
Rhaenys Já poslouchám tiše, protože neumím povědět nic vhodného. Mám spíš talent, na to, aby ze mě vypadla nějaká "perla". Ale poslouchám a tlapkám.
S bříškem u nás byl taky problém, pomohl mi (kromě zmíněného tygříka, také jsme se napochodovali dost, pak i s šátkem - ale muselo se pochodovat, žádné stání) po poradě s dětskou espumisan, ten se dá dát poměrně brzo, pak samozřejmě úprava mojí stravy (vynechat všechno nadýmavé), a ještě tenhle cvik https://bolavebrisko.cz/trik-kterym-nahradite-masaz-bolaveho-briska/.
Potrefenáhusa zcela chápu, já jsem teď na delší čas nuceně bez dítěte (hospitalizace a radiační ochrana) a už mi sakra chybí, i s tou svobodnou vůlí
. A ne, i když umí mluvit na svůj věk velmi hezky a pusu prakticky nezavře, o moc lepší to není, ještě nás k tomu všemu ostatnímu celkem obstojně hlásí
.
DrowRanger u nás neměnný režim určitě hodně pomáhal. Ono to ani jinak se dvěma nešlo, těch oken, kdy šlo jít ven, moc nebylo.
Potrefenáhusa mě by zajímalo, jestli to fakt takhle funguje. Já k prvnímu přišla tak trochu jak slepý k houslím;) a mám pocit, že vydržím fakt málo. Ale na druhou stranu, já toho prostě moc vydržet nemusela![]()
Kan Sweet Potato
Liga za větší velikost babyboxů
Nene, já netrpělivě vyhlížím nějakou slečnu která naplní to biblické: A proto syn opustí otce a matku aby si našel ženu a s ní bude jedno tělo a jedna duše. Ale abych se nerouhala, já měla a mám velmi hodné dítě, jenom občas trošku překvapí.
Evaeva My už jsme si mysleli, že vlastní biologické dítě mít nebudeme. A prošli jsme si docela peklem. Během těhotenství a po porodu jsem kromě dítěte dostala asi za "odměnu" dobře namíchanej hormonalni koktejl. Jela jsem na šťastné vlně.
Ale už jsem tu psala, že mě třeba úklid a vaření vůbec nezajímalo. Dceru jsme s mužem prvního půl roku převážně nosili. Kočárek byl max na dopolední a odpolední spánek po kojení na 1 hodinu. A ani to se někdy nezařadilo. Stačilo nam ke štěstí, že ji máme a je živá. Klidně řvoucí. On na to človej asi pak nahlíží jinak.
Evaeva Mam to stejne jako ty. Ale myslim, ze bychom to proste nejak zvladly, co by se taky dalo delat, ze. Opacne to ale urcite funguje, jak psala husa. Ze si toho uzlicku vazis uplne jinak. Mam ve svem okoli dost zen, kde to neslo (a nepujde, protoze nador) nebo se zadarilo az po letech snazeni (ci premlouvani partnera). Sama si to taky neumim uplne predstavit. Bratrankova pritelkyne ho po 20!!!letech konecne dokopala k diteti, to mi treba udelalo velkou radost, hlavne kvuli ni.
tv ted jsem byla v lidlu a meli tam detske softshellove obleceni, prislo mi, ze maji vseho dost.
Ja synovi kupovala soft.bundu od lego wear, to je nase oblibena outdoor znacka. Kupuju to ale pres outlet zalando lounge, jinak by mi to prislo drahe. Predtim jsem mela nejake ceske pres fler a taky spokojenost
Gatita bezva, díky! Lidl mě vůbec nenapadl, podívám se na to.
Přejde to, slibuju.
Pamatuju si, jak jsem před nedávnem chodila s plačícím fialovým dítětem po bytě a brečela taky, a myslela na to, jak jsme si i jemu definitivně zničili život. Výlet k babyboxu taky proběhl.

Rhaenys Neboj, ono se to zlepší a ty to vydržíš. Mne hodně bulela po nocích ta mladší dcera. Prostě jsem zkusila všechno možné a když to nezabíralo, tak prostě jsem ji nechala bulet a řekla si ,,teď povesim prádlo a pak za ní půjdu, teď uklidím kuchyň a pak za ní půjdu,,. Protože ono stálá přítomnost u nekolikhodin breciciho dítěte je proste hrozná!
Jsme na hřišti, vedle nás sedí maminka s dětmi tak 2,5 a 1,5. Občas jí tu potkáváme, už jsem si kolikrát říkala, jak to asi zvládá. Dneska tu mají tatínka, ten se stará o děti. Maminka sedí na lavičce, nepřítomný pohled, ani mobil nevyndala. Je to všude stejné![]()
Potrefenáhusa Mluvení se přeceňuje. Starší dcera ve věku té tvojí už skládala věty, takže působila hrozně rozumně a zrale. Člověk snadno podlehl iluzi, že se s ní může domluvit.
Sweet Potato
jak skládala vety ![]()
my jsme u a-a (haf haf) a či (čiči)
edit: jo ale rozumne a zrale ta naše působí úplně od narozeni! Já ji teda (asi) rozumím dobře, jen není většinou úplně snadný vyhovět ![]()
Sweet Potato jakoze jsem myslela, ze by bylo snazší, kdyby mi rekla: mamo, vyndej mi toho kralicka, kteryho jsem postopadesaty hodila tady do ty diry než jenom uaaaaaaa, ale je pravda, ze ji rozumím i tak...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY