Prosim vas, boty po stopadesate. Syn zacal chodit pred 2 tydny. Doma v ponozkach, venku v kozenych capackach, nebo v softshellovych navlecich (ty mu uz jsou ale spis male, je to vylozene nouzovka). Dneska jsme se popelili na zahradce, dala jsem mu capacky, a on, jak jeste strida chuzi a lezeni, do nich behem odpoledne prosoupal diry. Mame bohuzel zatim nedodelanou terasu, takze povrch je beton. Mate prosim nekdo tip, co bych mu mohla koupit za boty, nebo cokoli na nohy, aby to hned neprosoupal? Jinak bych mu koupila neco jako prewalkers, ale asi by bylo brzy taky po nich. (Mozna bude jednodussi dodelat tu terasu
akorat to bude jeste chvilku trvat, no.)
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila my měli ty froddo prewalkers a do těch diry fakt prošoupala
Myrtila nebo muzu doporučit capacky dadoos, mají docela tlustou podrazku a silnejsi kuzi, dite v nich mělo horky nohy celou zimu i naboso ve studenym baráku, ale nejsou o moc levnější než ty prewalkers
Potrefenáhusa Ted mi doslo, ze jsem nenapsala, kde je prosoupal - zvrchu na nartu. Podrazka prezila (zatim). To by ty dadoos asi taky nedaly, coz?
Myrtila bobux xplorer? Idealne z bazaru? Nevím jakou potřebujete velikost, ale dají se sehnat kolem 300, což furt neni málo, ale lepší než nové boty za 1000...
Evaeva no z kopce pujdes za nim a naopak ho tim brzdis...
MPLee Ty vypadaji dobre, velikost 22 by mu mozna jeste mohla byt.
Potrefenáhusa Prave koukam na ty rozmery, sirka bude urcite v pohode, delka bud tesne ano, nebo uz to tesne nevyjde. Merila jsem ho asi pred mesicem, a to s nadmerkem potreboval 14,2-14,5 cm. Od te doby se ale zase vytahl do vysky, takze mozna poskocila i noha. Musim ho premerit.
A jeste bych chtela podekovat za minule rady s chuvickou, nakonec jsem poridila tu Capidi, co mi doporucila MP Meri , a jsem s ni spokojena, je vazne hodne citliva a moc se mi libi, jak se snadno pouziva - mala, skladna, snadne nabijeni, fakt parada ![]()
Myrtila tak to má větší nohu než housatko
711990 to už nepotřebuju, běžně mi ujíždí, ubrzdí si to sám.
Jestli jste ještě s dětmi nebyli v restauraci Výtopna na Václaváku, tak doporučuju. Zejména pro milovníky vláčků. Myslím, že je odsud budeme muset odnést![]()
Myrtila to už se ti do těch bobuxů nevleze ani na délku, pokud teda letos nepřidali i větší velikosti. Ale teda krtek je prodřel taky (podrážky)
Evaeva hovoríš pre milovníkov vláčkov? Tak tam musím zobrať muža ![]()
dzizisketa Mohučanka obom Vam moc gratulujem, orajem skore zotavenie a neplacuce, spave deti :) ak som uz raz gratulovala, tak sa ospravedlnujem, ale moje spave dieta nejak nespi a ja som dost vygumovana z nevyspatia
.
Potrefenáhusa No, on ma dlouhe chodidlo od narozeni, nevesel se ani do zadnych dupacek a ponozky mel snad od tri mesicu s protiskluzem - proste velikost pro batolata ![]()
Sairon Premerim dite a uvidim, no. Prinejhorsim proste koupime nejaky normalni (barefootovy teda) boty a holt bude tu hodinu nebo dve denne venku uz v nich, no.
Ale ma to jeden vedlejsi pozitivni efekt, vypada to, ze se pohne to dodelani terasy, ta (ne)trvanlivost bot na betonu muze dost postrcila ![]()
Ještě jednou díky moc všem, malá je hodňoučká, zítra snad půjdeme domů.
Snad jsem to teď nezakřikla ![]()
Mohučanka A napíšeš nám jak se jmenuje? Vypadá teda moc spokojeně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí