Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 29. března 2022 21:36

Jos v tom to bude, když vidím tatarák a horalky, beru tatarák.

Jenže horalka má 50g a tatarák 150g a dalších 100g jsou toasty. 

A steak 100 gramový snad ani nestojí za tu námahu se s tím delat.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 29. března 2022 21:39

Gatita moj muz doniesol z lidlu ovocne pelendreky. Myslim, ze som na nich zavisla, zozeriem kludne cele balenie ( a potom mi je zle), budem ho musiet poprosit, nech to domov nekupujeme, levo ako teraz nespim, mam tendencie dokrmovat sa sladkym.

A priznavam sa k ohlodavaniu keksikov po jednotlivych vrstvach, melony jem zasadne bez zrniecok a z trubiciek vycmukavam naplb, aby som mohla zjest len to cesto na koniec. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. března 2022 21:42

A kdo okusuje redkvicky nejdriv kolem dokola a pak sni ten bily vnitrek?  

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 29. března 2022 21:47

Jos ja si je loupu, se slupkou mi nechutnaji.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 21:49

Jos znova moje máma

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 21:52

Já jsem taky dřív byla schopná sežrat tabulku čokolády na posezení. Schopná jsem teda pořád, ale naučila jsem se to nějak ukočírovat. Nemít to vůbec doma je mnohem horší, to mě pak hrozně honí mlsná, prostě syndrom zakázaného ovoce nebo co. Horší je, že jsem se naučila dávat si dobré kafe, když jsem někde bez dětí. A v dobré kavárně mívají i dobré dortíky. A bez dětí jsem čím dál tím víc

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 29. března 2022 21:55

Ujíždím na zmrzlině - jakékoliv balení mi doma nevydrží víc jak tři dny. Jediné řešení je to nekoupit - a proto nemám v tomto směru ráda akce - to si pak říkám, že by to bylo škoda nevzít!

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 29. března 2022 21:56

Jos plha se hlásí! ideálně všecky ohlodat dopředu a pak teprv sníst ty vnitřky:-P

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 29. března 2022 21:57

Gatita já moc nemám záklopku na domácí buchty, hlavně takové ty suché bábovky, perníky, brownies... A hlavně ty, co si sama upeču. Musela jsem to pečení trochu omezit, protože jsem zjistila, že sice jako říkám, že to peču pro muže k snídani, ale on si vezme spořádaně dva plátky jeden den a dva plátky druhý den, a zbytek sežeru já.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. března 2022 21:58

Jos okusuju ředkvičky i mrkev

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 29. března 2022 21:58

Jos ˇžádný okousat, hezky pěkně esteticky oloupat zubama, ať zbydou krásné bílé kuličky :o)

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 29. března 2022 21:58

Evaeva Já jsem teď znovuobjevila kouzlo kafe s sebou ke kočárku. Otočila jsem totiž dítě po směru, takže mi to už konečně nikdo nezávidí. Bohužel zákusky číhají a mrkají na mě, i když si beru kafe s sebou.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:00

DruI

Ale máš pravdu, musí vzniknout hezký bílý kuličky.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:02
Reakce na continuity:

Jos v tom to bude, když vidím tatarák a horalky, beru tatarák.

Jenže horalka má 50g a tatarák 150g a dalších 100g jsou toasty. 

A steak 100 gramový snad ani nestojí za tu námahu se s tím delat.

​To jsem přesně já. Tatarák jsem dlouho neměla

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:02

Hanka H Tyjo, zmrzlina je asi jediná obecně oblíbená sladkost, která by mi nechyběla, kdyby ji zrušili. Ovšem kdyby zrušili brambůrky, to by bylo utrpení!

Moc se mi líbí, jak se na posledních stranách s prominutím žere. Než člověk odpoví na poslední příspěvek, přibyde dalších pět.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:02

Hanka H 

Mám ten samý problém. Sladké jako takové mě zase až tak nebere, no jak koupím kelímek se zmrzlinou a otevřu ho, nikdy nezůstane jen u pár lžiček. Furt se na ten mrazák vracím, dokud není prázdný a klidně uprostřed noci.

Vyloženě nebezpečné je pak pro mě objednávání na košiku, kde mají ten výběr v bezlakto a veganských zmrzlinách pro mě nejširší a každou chvíli je potvory dávají do akce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 22:03
Reakce na Pinot Noir:

on si vezme spořádaně dva plátky jeden den a dva plátky druhý den, a zbytek sežeru já.

​Tohle je důvod, proč skoro nepeču. Muž sní trošku, ani nemá rád sladké snídaně, dětem sladké omezuju, takže jim dám taky trochu. A já sežeru zbytek.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:07

DrowRanger ta unava dela hodne,  ale pozor na to! Ja byvam doma dost unavena a jak u nas deti delaji v dobe snidane, obeda i vecere dost cirkus, jsem nervozni a moc toho nesnim. Nebo snim a nevim o tom. A pak, kdyz je chvili klid, tak mam sklon to dohanet. Takze si dam v deset dopoledne balik susenek, ve dve odpoledne, kdyz mladsi spi, sjedu v tom tichu treba 3 oblozene chleby. Uz to mam jako vzorec, proste je klid=honem do sebe narvat co nejvic. Uvedomila jsem si to ted v praci

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:08

DruI Přesně, oloupat ředkvičky zubama

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 22:09

Len bohužel naše děti už pochopili, že v tam, kde můžu koupit kafe, můžu koupit i něco jimmně by ani zákusky sebou nelákaly. My teda nemáme žádnou dobrou kavárnu v jejich docházkové vzdálenosti, takže s dětmi to řeším kafem z domova. Ale po plavání na baru malý vždycky něco vyžaduje, když si kupuju kafe, dokonce už umí říct i croissantNaštěstí.tam.maji.i.malinke.koblizky.

A zmrzlinu, prosím, nerušit. Nabízím pendrek