Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:09

Evaeva presne preto nepeciem často  ani ja

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:10

Hele to dolování semínek z melounu, není to moc pracný? Pochutnáte si na něm? My s mužem sníme cokoliv a taky máme nežravé dítě, geny to nejsou. A nevolnosti v těhotenství za tím taky nejsou, jak mi tvrdil kdosi, já nezvracela ani jednou.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:11

Pinot Noir ha ha, naprosto chapu. Z toho, co jsi postovala v jidelnim vlakne, bych taky sezrala vsechno. ale domaci nebyvaji tak nezdrave. a u takoveho hneteni spalis i nejakou tu kalorii... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 22:12

Kan je na to nějaký trik, jak poznat podle čar na slupce, kde jsou semínka. Pak už to stačí správně nakrájet. Ale podrobnosti neznám, mně semínka nevadí.

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:20

Evaeva Chápu, syn je na to ještě malej. Zákusek s sebou beru jen v případě, že se budu brzy vracet a sním si ho doma. My bohužel? bohudík! máme několik dobrých kaváren hodně blízko, tak si tam občas zajdu.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:21

Pinot Noir Pevně věřím, že je to jen nějaká forma nechutenství, těžká teda. Třeba mlácení hlavou do všeho mi vlastně přijde normální, taková třeba ventilace vzteku?! Naše zase řve, ale hrozně, chce mě dostat už né do blázince ale do vězení! A má taky svoje speciality, že nemůžu mít rozpuštěné vlasy, nesnese na mě svetr (tímto zdravím sestru Evaeva ), a jako když nad tím někdy přemejšlím v ten den, kdy na mě třeba nadprůměrně visí a furt se po mě válí, taky mě napadne jestli je v pohodě, ale řekla bych, že při té hře a ve společnosti by se to hlavně projevovalo a to píšeš i ty, že má V. v pohodě. Tak držím palce at vám někdo poradí, pomůže a nějaké zlepšení přijde. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:25

Evaeva Jo holky už taky vědí, že pro maminku kafíčko a pro ně něco jiného. No ted jsme byly v kavárně, malémalé upadl ten kopeček zmrzliny vzápětí na zem... Nechám tam ty tři tečky. Jen podotknu že ta zmrzlina byla drahá!:-D

Kafe s sebou jsem si dělala jednou doma a já nevim, mě to nějak v té termosce, mám takovou nerez teda, asi nějak zhnusne nebo nevim, ale je to hnusný no.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 22:28

Len my tu taky pár kaváren máme, s kočárkem dostupné v rámci procházky. Ale s dětmi bez něj už to musí být hlavní cíl. Tam právě chodím samaAle naposledy jsme tam šli s dětmi, a než mladší vstane,... Normálně už neměli žádný dortík

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 22:32

Karja já si ho občas dělám, taky mám nerez a chutná stejně jako doma

z kavárny je samozřejmě lepší. Ale je to i v hlavě, já se pak prostě nastavím na to, jakou nemám pohodu, takhle si sedět na hřišti a pít si kafe

A k tomu svetru. Dneska mi mladší dovolil si umýt po plavání vlasy. On se pořád omítá sprchovat. Plave sám, ale pod sprchu nevleze. Moje ségra má teda spoustu takových jinakostí, autista hadr

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:37

Evaeva a máte tam iba také tie sprchy zhora? Pod tie odmietajú vliezť aj naši, boja sa toho prúdu (a ide im to priamo na hlavu). Na našej plavárni je jedna sprcha s klasickou hadicou a hlavicou, na tú vždy čakáme aj v rade ak je obsadená, tam sa osprchuju v pohode.

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:39

Tuhle jsem v Tchibu objednala sobe croissant a koblihu pro malou. Ja si sotva jednou utrhla a ona uz mela koblihu v sobe a samozrejme se s revem dozadovala croissantu. Jako desny ale v ramci klidu v podniku jsem ji musela tu kalorickou bombu doprat... Jeste ze to kafe zatim nepije:)

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:46

prostě jestli máte v rodině nějakou "divnost" (kdo neni divnej ať hodí kamenem:-)) tak to klidně i těm dětem dopřej, jsou to skvělí kluci a jsou prostě tvoji/vaši

​reagovala jsem na tohle, kde radis pinot, ať klidne dětem dopřeje nějakou divnost - tak to, ze tříleté dite neji NIC, mi nepřijde jako nějaká roztomilá podivnůstka

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 22:47

tina náš vyžaduje tu mléčnou pěnu z capuccina

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:47

Mne zachranuje, ze nerada jim venku, takze dortiky a zmrzlinu mijim v klidu, i kdyz si uz obcas koupim kafe na ven. K tomu, abych si nejakou sladkost vychutnala, potrebuji klid a pohodu, idealne doma, pripadne milou spooecnost v kavarne. Takze nejnebezpecnejsi je cas, kdy mala usne doma a ja mam pocit, ze si ,,to musim uzit" a tak oblezam spajz a hledam co bych si tak dala. I kdyz sladkosti temer nekupujeme, furt neco doma mame, obvykle od ruznych navstev... no a nejoblibenejsi sladke jsou taky ruzne pecene buchty, chlebicky, domaci kolace, to jsme s muzem schopni snist plech neceho za dva dny, detem to tolik nechutna

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:48

tina U nás ta malamala vyžaduje kafíčko. Dělám jí caro do hrnečku od espressa, to je tak půldecák. Ale je to vtipný, vždycky si to donese k dětskému stolečku a tam si to pije. Ted nove vyžaduje i podšálek. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 29. března 2022 22:49

tina to nase mala se mi sape doma po kave, jednou i stihla ochutnat zbytek co zustal na dne salku a zalizovala se ze mnam- mnam. Nesladim, nechapu jak ji mohlo chutnat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 22:55

Mrakoplas máme tam obojí. Ještě nedávno se sprchoval i koupal s nadšením. Na horách se to nějak změnilo, měli tam klasický sprcháč, dvakrát byl v pohodě, po třetí začal vyvádět už před tím, ale fakt hrozně. Pokračovalo to i doma v normální vaně, pak na tom plavání (ale až podruhé), právě nechtěl ani aby já jsem se umylaAle zlepšuje se to, už není nervózní celý večer a doma se i celkem nechá umýt (čti sprchovat dvě vteřiny).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 22:57

Karja to je roztomilý

mnum no přesně, malému jsem taky dala ochutnat, že mu to přijde hnusné. Nepřišlo

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 29. března 2022 23:06

A šlehačku ve spreji si někdo stříká rovnou do pusy? Já jo

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 29. března 2022 23:25

JankaM slehacka ve spreji mi pripada teda dost hnusna, nastesti. Obycejnou jsem lina slehat