MPLee to je trápení :-(
ale játra jsou takový fajn dětský jídlo, u nás oblíbený
MPLee to je trápení :-(
ale játra jsou takový fajn dětský jídlo, u nás oblíbený
continuity jo, ušetřila jsem aspoň za termosku :-)
Len mám pro tvého kluka pochopení. Taky mám u nemoci hlad a nemám na nic chuť. Většinou mi udělá dobře ovoce, vyvar a sladké jídlo (třeba tvarohové knedlíky nebo palačinky, ne horalka). Ale nic jiného v podstatě nejím.
Potrefenáhusa já je nikdy nebyla ochotná pozřít, muž je nejí no a teď jako těhotná jesem schopná ani na normální syrove maso sáhnout. Vařím tak, že mám zamražené mini porce masa pro dceru a to jen hážu do parního hrnce, pak to nesmrdí a nemá to tu konzistenci ze které je mi zle. Takže i muži do těstovin hážu kostky kuřete z mrazáku
Teď játra určitě zařadit nezvládnu...
MPLee tak to chápu
...Starší takový není, ten jí jen věci, které bezpečně zná. Mimo sladkostí teda:)
minulý týden jsem pekla bábovku. Měli jsme ji asi jen jednou předtím
Nás nejstarší: neee, to nechci, to nebudu jíst
Já: to už jsme měli
On: tak jo.
Druhý den ji měl ke snídani i svačině. Ale jinak by ani nevyzkoušel, když to nezná
Len mne přijde, ze oni tím ham i trochu ovládaj situaci, ještě jak neumí moc slov, ukážou, řeknou ham a začnou se dit věci...naše ještě skrz to šikanuje domácí zvěř, hlavně teda chudaka psa
Evaeva ten trik potrebujem vediet, semienka z melonu vylupavam ja, muz a teda uz to vuzaduje aj syn
.
Já: to už jsme měli
On: tak jo.
Druhý den ji měl ke snídani i svačině. Ale jinak by ani nevyzkoušel, když to nezná
To mi pripomnelo dceru, taky kdysi problematickeho stravnika. Mami, uz jsem to mela? Ja: Jasneee, to vis ze ano, chutnalo ti to. Ona: tak jo!
continuity Taky to znám, dnešek přežívám na sucharech, kole a kuřecím vývaru, hlad cítím. Vývar miluju a při nemoci je to moje nejoblíbenější jídlo. Sladký bych mohla zkusit, to je totiž poslední, na co bych měla při nemoci chuť.
A já jsem zachráněná, přijela moje mamka a vzala syna ven, jdu si lehnout do peřin s čajem.![]()
Potrefenáhusa To určitě taky, vidím třeba že i když se nudí, tak řve taky ham, to ale celkem poznám a přesměruju pozornost jinam. A u nás je ham i na vodu, pití od jídla zatím verbálně neodliší. Ale jsem moc vděčná za to, že aspoň pije bez problémů.![]()
Len jj, i u nás je voda ham
MPLee jak já ti rozumím, v prvním trimestru jsem vařila podobně.
MaeGandal
on se takhle oblafnout nedá, jí co důvěrně zná, ale ne vše. Ale sladké bezpečně pozná, to má výjimku
DrowRanger googli. Já to viděla a hned vypustila, já semínka jím.
Evaeva no, tak mě ta jeho reakce taky překvapila, já to řekla automaticky
ale je pravda, že jim často říkáme, že už to měli, akorát ne v této kombinaci. Jenže našemu je taky 11, že jo.
Garfie Jahody s chlebem! U nás se taky takhle svačily. Vždyt je jedli i Jeníček s Mařenkou (skývu chleba a trhané jahody).
MPLee jak já ti rozumím! Až do porodu jsem nebyla schopná dát si (kromě mnoha jiných věcí) kafe
ale hned druhý den jsem na něj dostala chuť a hýčkala jsem si jí až dodneška, kdy jsem si konečně doma dala svoje lungo. A navíc se zdá, že juniorka s tím nemá problém ![]()
MaeGandal jasně, já to nemyslela špatně. Syn momentálně nejí ani to, co jedl jako batole. Hlavně s bezmasými jídly mám problém.
Mohučanka tak to je dobře, že už jste doma
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.