Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 30. března 2022 16:10

MPLee to je trápení :-( 

ale játra jsou takový fajn dětský jídlo, u nás oblíbený

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 30. března 2022 16:11

continuity jo, ušetřila jsem aspoň za termosku :-)

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 30. března 2022 16:12

Len mám pro tvého kluka pochopení. Taky mám u nemoci hlad a nemám na nic chuť. Většinou mi udělá dobře ovoce, vyvar a sladké jídlo (třeba tvarohové knedlíky nebo palačinky, ne horalka). Ale nic jiného v podstatě nejím. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 30. března 2022 16:14

Potrefenáhusa já je nikdy nebyla ochotná pozřít, muž je nejí no a teď jako těhotná jesem schopná ani na normální syrove maso sáhnout. Vařím tak, že mám zamražené mini porce masa pro dceru a to jen hážu do parního hrnce, pak to nesmrdí a nemá to tu konzistenci ze které je mi zle. Takže i muži do těstovin hážu kostky kuřete z mrazáku  Teď játra určitě zařadit nezvládnu... 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 30. března 2022 16:17

MPLee tak to chápu 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 30. března 2022 16:21
Reakce na Evaeva:

...Starší takový není, ten jí jen věci, které bezpečně zná. Mimo sladkostí teda:)

​minulý týden jsem pekla bábovku. Měli jsme ji asi jen jednou předtím 

Nás nejstarší: neee, to nechci, to nebudu jíst 

Já: to už jsme měli 

On: tak jo.

Druhý den ji měl ke snídani i svačině. Ale jinak by ani nevyzkoušel, když to nezná 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 30. března 2022 16:23

Len mne přijde, ze oni tím ham i trochu ovládaj situaci, ještě jak neumí moc slov, ukážou, řeknou ham a začnou se dit věci...naše ještě skrz to šikanuje domácí zvěř, hlavně teda chudaka psa 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. března 2022 16:23

Evaeva ten trik potrebujem vediet, semienka z melonu vylupavam ja, muz a teda uz to vuzaduje aj syn.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 30. března 2022 16:29
Reakce na MaeGandal:

Já: to už jsme měli 

On: tak jo.

Druhý den ji měl ke snídani i svačině. Ale jinak by ani nevyzkoušel, když to nezná 

​To mi pripomnelo dceru, taky kdysi problematickeho stravnika. Mami, uz jsem to mela? Ja: Jasneee, to vis ze ano, chutnalo ti to. Ona: tak jo!

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 30. března 2022 16:38

continuity Taky to znám, dnešek přežívám na sucharech, kole a kuřecím vývaru, hlad cítím. Vývar miluju a při nemoci je to moje nejoblíbenější jídlo. Sladký bych mohla zkusit, to je totiž poslední, na co bych měla při nemoci chuť. 

A já jsem zachráněná, přijela moje mamka a vzala syna ven, jdu si lehnout do peřin s čajem.

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 30. března 2022 16:44

Potrefenáhusa To určitě taky, vidím třeba že i když se nudí, tak řve taky ham, to ale celkem poznám a přesměruju pozornost jinam. A u nás je ham i na vodu, pití od jídla zatím verbálně neodliší. Ale jsem moc vděčná za to, že aspoň pije bez problémů.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 30. března 2022 16:53

Len jj, i u nás je voda ham 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2022 17:03

MPLee jak já ti rozumím, v prvním trimestru jsem vařila podobně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2022 17:08

MaeGandal on se takhle oblafnout nedá, jí co důvěrně zná, ale ne vše. Ale sladké bezpečně pozná, to má výjimku 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2022 17:09

DrowRanger googli. Já to viděla a hned vypustila, já semínka jím.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 30. března 2022 17:25

Evaeva no, tak mě ta jeho reakce taky překvapila, já to řekla automaticky ale je pravda, že jim často říkáme, že už to měli, akorát ne v této kombinaci. Jenže našemu je taky 11, že jo.

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 30. března 2022 17:29

Garfie Jahody s chlebem! U nás se taky takhle svačily. Vždyt je jedli i Jeníček s Mařenkou (skývu chleba a trhané jahody).

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 30. března 2022 17:33

MPLee jak já ti rozumím! Až do porodu jsem nebyla schopná dát si (kromě mnoha jiných věcí) kafe ale hned druhý den jsem na něj dostala chuť a hýčkala jsem si jí až dodneška, kdy jsem si konečně doma dala svoje lungo. A navíc se zdá, že juniorka s tím nemá problém

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2022 17:35

MaeGandal jasně, já to nemyslela špatně. Syn momentálně nejí ani to, co jedl jako batole. Hlavně s bezmasými jídly mám problém.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 30. března 2022 17:35

Mohučanka tak to je dobře, že už jste doma