.
Vše o těhotenství a dětech
Karja a to maji tvorit deti nebo dospeli? Ty zajice bych diskvalifikovala, to by umel kazdy, nechat si to vyrobit. Dej si do vyhledavace Velikonocni dekorace, je tam toho more. V podstate staci kvetinac, zapichnout trochu rošti z brizy nebo hezky pokroucenou vetev, mašlicky a navesit na to bud prazdny skorapky nebo vykrajeny a pomalovany vajicka z te bile hmoty. Vloni jsme na to s vnukem jeste lepili tavnou pistoli nejaky drobny umely kyticky koupeny u Vietnamcu, ale neni to nutny.
Nebo musis zacit vic pit vino. Tohle je sice z betonu odlityho do lahvicek od actimelu, ale z korkovych spuntu (zdravim Pinot Noir
) by to jiste slo taky!

Kokoska to je pekny a mozna by na to stacila jen sadra nebo to lepidlo misto malty, co se dava
Karjanemuzes upect mechove muffiny?
Candance no asi by to melo byt tezsi nez jen spunt, aby se to nekacelo. Nebo to prilepit na nejakou drevenou podlozku a dat k tomu treba kousek mechu.
Kokoska Tak víš co, zas ty dřevěný zajíce aspoň někdo finančně pak ocení:-D A koupi si to třeba i někdo jinej než ten co to vyráběl;-)
Karja jídlo finančně ohodnoti spousta lidí. Takže bych udělala sušenky nebo linecké ve tvaru vejce, perníčky.
Karja já bych z těch věcí nejvíc ocenila jídlo. Sním a neválí se to pak doma. ![]()
Karja Dělala jsem zajíce z dřevěných korálků a filcu, obrázek bych možná našla. Zavěsilo se to potom na větvičku.
My sme teraz vstávali. Vrátane detí
. Nechápem.
Karja udělej velikonoční perníky. Zabavíš se s holkama při pečení, něco ozdob ty a nachystej do průhledných sáčků na prodej a zbytek si tam popatlají a sní děti a všichni budou spokojení.
Dnesni noc v kostce, mala si 2x pozvracela komplet celou postel, pak jeste 5x rucnik jak se davila u me v posteli, a kdyz uz konecne usla a vypadalo to ze nema co, tak prisla starsi ze se pocurala. A jak jsem v pokojiku rozsvitila, tak starsi zjistila ze tam mala neni, a hodila hysterak ze tam bude spat sama a ze chce taky ke me do postele
od rana akorat obe jeci a hadaji se, mala rve ze dostala ke snidani jen piskotky a cajik, kdyz chtela svestkovy kompot a mliko. A to jsem ve ctvrtek vypustila muze do sveta, at si taky uzije vikend bez nas![]()
Mrakoplas my v devět, taky dobré
starší syn má horečku, tak to je jasné, ale že bude solidární i mladší, jsem nečekala.
rasaNori ježiš, to byla teda noc! U nás se taky od rána hašteří, což nebývá zvykem. Asi je něco ve vzduchu.
My jsme planovaly s dcerou, ze v utery pojede s detma se mnou na venkov, ja budu u mamy a oni v nasem byte. Takze od stredy ma malej rymu a vcera vecer pres 38. Pak neco planujte..
Evaeva no, že by to mohlo znamenať chorobu? Snáď nie! Ale večer ľahli až o desiatej, tak dúfam len únava.
Karja tak to pak fakt neco jedlyho :)
to ti moc preju a současne závidím! U nás 5:30, hlavně ze cely tyden, když musíme do skolky a do práce, jsou v 6 dost často (speciálně tento tyden po změně času) nevzbuditelni ![]()
rasaNori jezis, chudák ty. Drz se!
Mrakoplas ne, tak jsem to nemyslela. Starší má horečku už od včera, v půl šesté se vzbudil úplně žhavý, dostal nurofen a usnul, tak jsem čekala, že bude dospávat.
Vy, co jste měli neštovice, objevila se nejdřív horečka nebo pupínky? Starší má druhý den horečku, nejspíš je to rýma, já i mladší ji máme taky, ale bez teplot, a on má přes 39. Tak si říkám, jestli to přecejen nebudou ty neštovice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí