Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 23:14

Evaeva třeba....nebo při vystupování z vlaku 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2022 23:16

Potrefenáhusa taky dobrý! Teď už se domluvíme předem a taky už to nedělá tak nevypočitatelně, ale ještě nedávno jsem právě taky musela poutat.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 23:18
Reakce na Evaeva:

711990 já měla taky pětibodové pásy, ale věřím, že hubené dítě se z toho dostane, když ho neutáhneš tak, aby byl opřený. Já ty ramenní popruhy teda moc nepoužívala, co si pamatuju.

​Přesně tak. Mě se teda vymotaly i z autosedačky, když chtěly. A to byl na přezce takový indikátor, kdy to je dobře utaženo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2022 23:21

continuity hlavně v kočárku je tolik neutahuješ, aby se mohli předklonit třeba. Ale s tou sedačkou si mi připomněla staršího. Už je v ní připoutaný jen trojbodovým pásem. A občas si ho dá pod ruku, občas se vykloní a hlavou "obejde" tu ochranu hlavyFakt super tyhle nápady.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 23:22

Potrefenáhusa Evaeva no vidíte, to bude asi aj tým, že som s kočíkom nikdy necestovala MHD a ani vlakom (vlakom vlastne raz ale tam sme kočík nakladali prázdny). Tu je taka nuda, že asi nemali ani za čím utekať

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 23:22

continuity nám se teď v nový autosedacce dítě vymotalo na dálnici, ale je to vzdycky malým utazenim

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2022 23:25

Mrakoplas já ho mám naučeného, že vylézá pod schody, abych ho nemusela tlačit nahoru. Teď už ho taky nepoutám, už jsme si to vysvětlili a taky už mluví velmi dobře a řekne mi.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. dubna 2022 23:29

Evaeva no ja tu na malomeste kočík už dlho ani nepoužívam, všade je to blízko. Občas ho ešte v zime sambo vytiahol keď išiel s deťmi na plaváreň a vedel, že bude mladší potom unavený a musel by ho nosiť na pleciach. Ale chyba mi to, musím nákupy a vsetky potrebné kramy nosiť! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2022 23:35

Mrakoplas starší už ho v tomhle věku taky neměl. Tady je taky všechno blízko a do MHD už ho naopak neberu. Ale do školky chodíme v čase, kdy už je unavený a já hladová a na to nemám nervyRáda bych se kočárku na ty normální dny už zbavila, když ho mám, musím ho vozit pořád. Teď jsme koupili tu tyč na odrážedlo, tak snad.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 08:32
Reakce na Evaeva:

. Starší už vůbec nechápe, že by mohl jet v kočárku, v zimě jsem ho v něm vezla k doktorce a vůbec nechtěl, přitom sotva chodil. 

​To mi připomnělo, jak na tříleté prohlídce na zkoušce sluchu sestřička zašeptala "kočárek" a dcera nerozuměla, protože už dávno chodila všude pěšky a to slovo jsme už nejmíň půl roku vůbec nepoužívali

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 08:37

Syna som pútala v kociku len zo začiatku, kým bol malý,  ale v živote nevyliezal, len keď kočík zastal napr na ihrisku, tak sa pýtal von. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2022 08:38
Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 08:38

MPLee svagrina používa na synovca kšíry, má aj taký detský ruksák, ktorý ich má.  A to ma synovec už 3,5 roka.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 08:51

continuity my meli ksiry, pripoutat ke kocarku by se mala nedala, jak nemela moznost pohybu, tak silene jecela. Nekolik mesicu jezdila zasadne vestoje (a byla ochotna po mesicich do kocaru vlezt az prave ve chvili, kdy zjistila, ze se v nem da stat), v kocare se nesedelo a uz vubec nelezelo. Takze v nem jezdila jen v plne sile, jak zacala byt unavena, spustila jekot a musela na spanek do satku. Uz nekolik mesicu mame kocar u nasich, co mala chodi, je lepsi se s nim netahat, kdyz uz nemuze, jde do nositka. A jak je pro ni ted kocar vzacna kratochvile jen u prarodicu, tak v nem dobrovolne sedi a nema chut vylezat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2022 08:58

Ta poslední nemoc mě nějak zmáhá, asi jak začíná být hezky. Fakt bych ráda někam vypadla.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 09:17

Evaeva . Už musí byť len lepšie! Tu dovolenku ste už vybrali, že by si sa mala na čo tešiť?

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 09:53

Evaeva je to náročné

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 10:06

Uz jsme doma 6 den v kuse, ve slozeni 3 a pes. Ja ty deti asi brzo ubezdusim... 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 10:34

rasaNori ja som v rámci eliminácie frustrácie dnes pustila deťom telku, objednala obed a hodinu si zacvičila jogu. Teraz si idem dať sprchu, aj nejakou slamkou doma pohnem a nebudem si vôbec vyčítať co z tých detí pri tej telke vyrastie

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 07. dubna 2022 10:44

Mrakoplas tiež u nás frci televizor,  už sme doma 17.deň.