Pinot Noir no to samozřejmě můžu, ale zase ty věci chci dceři dopřát. Teď už to není takové, ale když byla mimino, tak prostě na déle než na měsíc ta hračka nevydržela. Protože jsem třeba pořídila krásnou hrací deku se závěsnými hračkami, kontrastní knihu a zrcadlo (na doporučení fyzioterapeuta). Ale za 2 týdny už se uměla plazit a tyhle hračky jí nezajímaly. A tak dokola. Přijde mi fajn, když má vkládačky různých tvarů - ale zase - naučí se to za týden a už je to pro ní nezajímavé a chce něco složitějšího. Senzorická podlaha, kterou si teď objednal i náš fyzioterapeut, složitě objednávaná ze zahraničí (protože ty plastove se mi nelíbí
) je do teď využívaná denně, ale když si s ní týden nebo měsíc pohraje někdo jiný, určitě to přežijeme. To samé Utukutu sestava, Lovevery boxy a další. Jsou to super věci, ktere jí učí nové dovednosti. Ono neplánovat druhé, tak to prostě prodám a pak koupím znova. Teď mi to to leží a nepřijde mi uplně blbé to nabídnout někomu dalšímu, kdo chce třeba tu věc vyzkoušet, nebo jen nechce kupovat další hračky. Jasně, nemusím kupovat nic a asi se dcera nějak zabaví i s plastovou miskou a vařečkou, ale nevidím k tomu důvod