Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 11:49

Nemate niekto tip na peknu piesocnatu plaz v Chorvatsku? Asi sa konecne s muzom odhodlame v lete niekam vyrazit, ked bude mesiac zavreta skolka :).

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:09

Evaeva chapu te, taky bych byla nervózní, ale určitě to zvladnete v poradku!  Kdy to bude?

Offline Karja
44757 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:14

DrowRanger Hele kamarádka a i ségry byly v Bašce. Ale je to Baška na Krku ne ta Baška Voda. Ale pro ně bylo prioritní mít to blízko, tam níže je určitě těch písečných pláží přehršel a vy to asi mate i blíž. Je tam teda narvano v sezoně ale prý ne nijak fatálně, jinak si na nic nestěžovaly a jezdí tam opakovaně;-)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:19

Karja dakujem, my sme s nasimi ako male jazdili do Puly a tam sa mi nechce, lebo su tam len betonove olatne alebo kamienky, aj ked mesto je krasne :) a raz sme boli na Korculi, ale to je celkom daleko. Skusim pozriet tu Basku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:19

continuity tak to nevím. Vůbec jsem nevěděla, že je víc možností.

Kan ale jo, bude. Ale ségra tenkrát dostala anestezii pro větší dítě a nemohli jí probudit, museli jí intubovat. To těžko ohlídám. Ale už je to pětadvacet let.

Synovi to nejspíš dost pomůže, pořád má jakoby ucpaný nos, dokonce i zjistili, že neslyší úplně dobře, tak ani není nad čím váhat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:21

Malenge díky. Na začátku června. Týden poté má mít hodně klidový režim.

Offline Karja
44757 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:23

DrowRanger Jo my jsme v Pule taky byli, tam mi to nepřijde pro malé děti vůbec vhodné. Podívej se na to, ta kámoška tam byla měsíc a byla fakt spokojená. Ale ji třeba velké množství lidí nevadí. Taky měli malé děti, co spí dlouho, tak říkala jen že aby měli dostatečně ležení se stanem tak tam vyrazil manžel nějaké driv. Ale tak to bude podle mě v sezoně na většině písecnych pláži. 

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:23

Evaeva moc držím palce . A obavám se nedivím, já byla vyplašená i ze synkovy analgosedace u zubaře. 

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:24

Evaeva no když ma tyto problémy, asi se tomu nevyhnete. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:25

DrowRanger My s miminem jezdili v červnu autem na tři týdny do Zatonu. písek navážely tatry večer, někdo sbíral ježky, pláž je z jedné strany chráněn borovicemi, takže stín a celkově tam chcípl pes. Je to resort, je tam pár obchůdků, restaurací a nuda. Ale za 8 hodin jsme autem byli tam. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:25

Evaeva budu na vas moc myslet!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:26

Pinot Noir díky!

Offline Karja
44757 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:28

Evaeva A to jde ten starsi? Tak mu to pomůže s tou nemocnosti aspoň a prostě to celý bude dobrý! 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:29

DrowRanger pisecne plaze a pro deti vhodne je doporucovan Rab ale asi tam bude v sezone plneji

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:30

Karja jojo starší. To si od toho taky slibuju, nakonec mu to určitě pomůže. Ale tak to víš, je to naše poprvé

Online Mulen
5033 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:33

Evaeva držím palce, bude to v pohodě

Pinot Noir analgosedaci kvůli trhání zubu máme taky za sebou a pohled na to bezvládné tělíčko, jak mi zvadla v náručí, když ji uspali, mi úplně trhal srdce. Trnula jsem celou dobu.. Ale dcera by si to střihla druhý den znovu, jí se to líbilo

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:35

Evaeva kdyz ma takove potize jak popisujes, tak je operace na miste. Chapu ze mas obavy po tom medializovanem pripadu Adamka, ale tam se stala spousta nestastnych nahod najednou... Myslim, ze i odborna verejnost ma z toho obrovske ponauceni a v Motole to maji stopro ohlidane. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:39

mnum ano vím, a přesně to si taky říkám. Bohužel ta mamky zkušenost je taky z Motola, ale je to už hodně dlouho, na to myslet nebudu. Já spíš nepočítala, že to půjde takhle rychle.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2022 12:40

Mulen díky. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 13:01

Candance Karja dakujem. Ono Chorvatsko bide v sezone asi plne vsade, pozeramnnieco s dochadzkovou vzdialenostou do 8 hodin. Keby som sa nebala ist letecky, tak by som ani nerozmyslala a sla s detmj na Sardiniu, tam sa mi neskutocne pacilo, plaze boli pieskove takmer vsetky, len teda nemam moc odvahu ist s malou lietadlom, aj ked by to mozno zvladla perfektne.