Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 13:02

Evaeva No já bych byla na nervy určitě a jestli tě to uklidní sambo by z toho tak týden nespal! Ale myslím si, že Motol je dneska fakt na vysoké úrovni a bude to dobrý všechno! 

Mulen A ona si to nenechala vytrhnout bez uspání nebo proč jste šli touto cestou? Velkamala má ty tři kazy, za měsíc to jdeme řešit, jeden je na předních a to zubařka říkala že potřebuje velkou spolupráci, že to klidně ještě počká než to bude fungovat  Ale ona je fakt fajn, řeší vzdycky tu finanční stránku zákroku, takže si myslím že se bude snažit hodně a neřekne hned ,,nejde to,, připravte si prachy a hurá na Prahu. Fakt doufám. 

Sairon no hele kamarádky děti, v podstatě jsou podobné staré jako ty tvoje jsou taky pořád nemocné, rozhodně ten menší už má taky páté ATB od září. Navíc ona toho staršího uz ani neposila do školky, hodně o ně dbá, aby neměli náročný program, nenastydli, hodně spali, teď už dokonce ani žádné kolektivy větší a furt a furt něco, už je zoufala. Já si myslím že to more je hodně dobrý nápad a příští rok bych na vašem místě k němu jela třeba na podzim nebo tak. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 13:04

DrowRanger Já bych taky jela spíš autem takhle s malýma dětma. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 13:16

DrowRanger dokiaľ ju budeš kojit, tak to žiadny problém nebýva, pri štarte priložiť alebo dudlík, aby niečo dumlala a je to. Závisí aké má uši, ale u nás obě deti lietali radi, hlavne to môže byť problém aj s trojročným. 

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 13:21

Karja Nenechala právě (řešila jsem to na dálku s Len ) naše zubařka ji už odmítala ošestřit, co šlo vyvrtat přes pár měsíci bez problémů najednou nešlo ani za nic. Měla už tam hodně dlouho zánět a oteklou dáseň. Sháněla jsem nového zubaře, ale je to bída. Nakonec jsem sehnala, ale vezme ji až 1.8., takže jsem obětovala 6000 a nechala jí to vytrhnout takhle. Ten den byla mimo, ale další už jela lyžovat.

No a naše sestřička sestřička, když jsem chtěla poslat žádanku na tu analgosedaci, se předem zděsila, že chcem zase přijít, musila jsem ji uklidňovat, že už fakt ne

No takže od toho 1.8 přecházíme k novému zubaři i já a syn a snad si tam s ní poradí líp. (u nás jí totiž ani nechtěli umrtvovat)

Pardon za elaborát :) 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 13:25

Mulen Ne já děkuji za elaborát. Aha, já myslela že to stalo mnohem víc ale asi se liší co se dělá za zákrok, Pinot psala tehdy o děsně sumě. No já doufám že to u nás půjde, teď jsem s ní mluvila a ona říkala že teď za měsíc si to jen s dcerou řekneme, naplánujeme ty termíny ošetření, že se musí pomalu a třeba to zkusit na víc návštěv. 

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 13:49

Karja 15000, dva vytržené zuby, dva opravené počínající kazy. A je v tom teda i vstupní konzultace. Ono se to nasčítá.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 13:54

continuity cumel nema a kojit po sediacky nedokazem @. Ale viem, ze staci aj flasa a podobne. A presne, asi vacsi problem by to bol s Arturom, nema rad hlasne zvuky , netusim ci by zvladol hluk motora lietadla. A teda muz sa boji lietay, tak na letecke zazitky si pockam kef budu deti vacsie, nech nemam na starosti 3 ludi .

Plus som len tak namatkovo pozerala ceny leteniek na Sardiniu v lete a okrem toho  ze mi vyhadzuje dva prestupy, tak by nas pre celu rodinu vysli 2600 eur, tak to si asi este pockame .

Karja ano, tiezyslim, ze autom to bude lepsie aby sme si vedeli osefovat odchod a prestavky pocas cestovania.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2022 13:56

DrowRanger já bych naopak měla obavy z cesty autem s takhle malými dětmi. Já mám teda obavy z cesty autem i s těmi většími dál než do Rakouska s nimi jet nechci, ale u nich se toho dost dá vyřešit jídlem a tabletem.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2022 13:58

DrowRanger tak jestli se bojí i muž a ještě byste museli přestupovat, tak to fakt letadlo není dobrá volba.

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 14:03

Karja mě těch 6000 přišla juako hrozná suma, 5000 ta sedace, 850 extrakce a zbytek vstupní konzultace.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 14:25

Evaeva s malym sme uz boli na Sirave, co je od nas cez 4 hodiny a bolo to ok, on nastastie este cez den spi. A mala je zatial model pre novopecene matky, kam ju polozim tam na mna pozera a smeje sa, v aite spi, takze super. Ako 8 hodin v aute bude sila, najma Artura zabavot, ale on sa vie aj z okna divat a presne, jedlo a tablet to istia :). Ta Sardinia ma zamrzela, boli sme tam 5 rokov dozadu a bolo tam nadherne, ale necham si to na dovolenku ked budu deti vacsie a budeme tam moct ist vlastnym autom a trajektom, to sa bude pacit vsetkym :).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2022 14:28

DrowRanger já mám tu výhodu, že nepotřebuju klasickou dovolenou u moře, takže letos v tom Rakousku budu, doufám, naprosto spokojená. 

Online Vari
2222 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 14:29

Ja prave taky resim, jestli s detma nekam letecky nebo autem do Chorvatska. Vidim to spis na to auto, s tema kramama, co musime tahnout s sebou, se nemame sanci do letadla vejit. :-D Jinak kamaradka si s detma ten Zaton taky nemuze vynachvalit, uz tam byla nekolikrat.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 14:34

My mame v planu v lete severni Italii autem, cestu si rozdelime na 2 dny, kazdy den to bude cca na 6 hodin. Ale my jezdivame na Slovensko za nasimi kolem 9 hodin celkem, tak jsme uz docela zvykli. Zrovna zitra vyrazime, na cestu se netesim, ale na cil moc moc 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 14:36

Sairon Dceři pobyt 2 týdny u moře nepomohl. Po dovolené se dokonce virózy začalymenit na zápal plic. Ale to si myslím, že more nijak neovlivnilo. Ty zápaly by se určitě začaly objevovat i tak. Pomohly až lázně. 4 týdny jednou za rok. Já bych i to moře zkusila na delší dobu než 2 týdny.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2022 14:36

mnum jo, rozdělit to na víc dní mi přijde ideální

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 14:44

DrowRanger ale ten Rab by mohl byt do 8 hodin. Pro deti je tam more ideal. Zkus popatrat. 

Nam auto vyhovuje, spousta kramu, zastavis, kde chces. Kdykoli se muzes sbalit a odjet. Jezdime nad ranem. Vecer nacpeme auto, cca ve 2-3 vyrazime. Deti chvili vydrzi protoze nadseni, pak usnou. Ridic je cerstvy, pak zacne svitat a to ho probere. Stridame se na Chorvatskych hranicich. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 15:45

Hlasim merino tilkova body na Zalando lounge za 319. Velikosti 86-98. 

Sairon když budete mít štěstí, tak se vykoupete i teď  Já bych jela hned! Měly jsme letět s kamarádkou a dětma, ale nakonec z toho sešlo a fakt mě to štve

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 13. dubna 2022 16:04

DrowRanger my byli na Sardinii v létě. Malé bylo 7 měsíců a jeli jsme autem. Trajekt jsme vzali noční s kajutou, cestou tam jsme ještě přespali v Trentu a cestou zpět zastavili na 3 dny v Dolomitech. Bylo to super, bookovali jsme ubytování vždy po cca 3 nocích a projeli půl ostrova. Já bych se toho nebála a jestli je Olivia hodné miminko a Artur vydrží, tak bych to klidně autem dala už teď

Edit: zato my vůbec nedokážeme vymyslet kam se vydat. Jediná možnost je polovina srpna, nevíme zda to bude na letadlo nebo auto. V posledních 2 letech jsme byli na Sardinii, v Chorvatsku, Tenerife, Gran Canarii a Mallorce (poslední 2 byl muž sám) a nějak nevíme co vybrat. Líbila by se nám Sicilie nebo Madeira, ale bez pupku a batolete  No asi to budeme muset nechat na poslední chvilku, až budeme vědět jakou dopravu zvolíme...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2022 18:13

MPLee tak takový roadtrip si představit umím spíš než dvanáct hodin v autě. Muselo to být super! U nás bych musela já být ten tahoun a to se mi úplně nechce, děti by to asi zvládly.