Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 10:25

Karja Purelan je na tohle zázrak.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 10:25

Pinot Noir Ten zrovna nemám;-(

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 10:26

Karja Já mažu purelanem, nebo nějakým jelením lojem. I sobě když mám rýmu :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2022 10:28

Karja jelení lůj používám preventivně. Jinak bych zkusila nějaký bepanthen nebo něco podobného nebo krém na bradavky při kojení, jestli ještě nemáš doma zbytek. Ten je prý hodně hojivý.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 10:41

Karja borozan

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 10:47

Karja a ještě je dobrý Kosmín.

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 10:54

Jinak muž byl od pátečního rána v lékárně už třikrát, pořád se objevují nové neduhy. Kdo psal, že vyhrávám titul největšího chudáka Velikonoc, tak měl pravdu. Neštovice se dostaly do fáze, kdy začínají fakt bolet, k tomu Ríša řve (ale opravdu řve jak kdyby rodil), že ho bolí zub - ale prý dáseň za zuby. Tak to vypadá, že mu roste stálá stolička - je možné, že to tak bolí? . Já jsem už třetí den bez hlasu, v krku oheň, z kašle se střídavě počůrám a pobliju. Ve volných chvílích si čtu, jak naučit mluvit autistu. Vidina Dany Kolářové odcházející do polí v Obecné škole se zase začíná zhmotňovat. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 11:15

Pinot Noir lituju tě moc. My se konečně presouvame domů, z týdne dovolené jsem 3 dny prolezela v autě, pak štafetu prebral  muž. Děti stále chrchlou. V pátek jsme to v Rakousku zapichli, že se má ochladit, a přesunuli se na Vranov. Tak tam jsem pátek prosmrkala a prokychala, protoze břízy!!! A večer mě chytla tak brutální migréna, jak už dlouho ne. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 11:37

Pinot Noir vnimani bolesti je tak individualni, ze klidne. Navic to bude dohromady s temi neštovicemi, proste jak mu neni dobre, tak cokoliv dalšího je jeste horší nez by bylo, kdyby mel jen to.

Ale lituji vás teda hodně. To se vám to sešlo všechno dohromady

Offline letfenixa
10905 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 11:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2022 11:41

Pinot Noir jste chudáci všichni! Snad se vám brzy uleví.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 11:44

Karja já mažu nos bambuckým máslem. Syn si utiral nudli úplně nonstop, fakt co deset vteřin a jen během odpoledne měl úplně příšerný rozedřený rudý nos a celé okolí. Přes den jsem mazala průběžně co snesl, na noc jsem mu dala větší vrstvu. I na rty. Za mě je to absolutní zázrak, pomůže velmi rychle. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 11:50

Pinot Noir teda lituju vás. Syn má už jednu stálou stoličku a druhá leze, na bolest si moc nestezuje, ale pořád má ruce v puse, urcite je to hodně nepříjemný.

Včera se mu objevily nějaké pupínky na tváři, ale zatím se nerozlézají a zesvětlaly, tak u nás snad řádil jen nějaký hmyz. Včera mi úplně zatrnulo, když jsem si toho všimla a vzpomněla si na vás

Máte na to nějaký gel? Minule jsem v diskuzi viděla tip na nějaký zázračný, co skvěle pomáhá proti tomu svědění. Kdyztak pohledam název. 

Offline letfenixa
10905 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 12:01

Pinot Noir kolegovi sestrička z detského oddelenia na kiahne doporucila potierat Tantum Verde. Vyskúšajte nemám,  syn stihol kiahne skôr,  ako mi to poradil. Dávaš Ríšovi niečo od bolesti? 

Karja my používame Saloos detský nosny balzam, nič lepšie nepoznám. 

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 12:16

žluťásek letfenixa dávám gel ViraSoothe a Nurofen na ten zub. 

Ríša je bolestín, ale přece jen si nechá leccos vysvětlit. Horší to bude s Viktorem, už teď vidím černě, kolik z těch pěti potravin vinou neštovice na rtu (prý se dělají v ústech ) zase vynechá. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 12:18

Karja Taky doporučuji borozan - nejlépe vystihnout namazat v době, když dítě spí.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 12:18

Pinot Noir Risu muzou bolet dasne klidne i z toho, ze tam ty nestovice taky muze mit, chudacek:( je mi vas fakt lito, zni to straslive

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 12:19

rasaNori no tak to taky soucítím, to byla povedená dovolená.

MaeGandal máš pravdu, ta kombinace bude to vnímání dost zhoršovat.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 12:25

Pinot Noir hele pozor, myslím nurofen se nesmí při nestovicich. Snad si to nepletu, myslím že jen paracetamol. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2022 12:28

Pinot Noir snad bude mít Viktor mírnější průběh, jak je mladší. Ano, neštovice můžou být i v ústech, ale nemusí. Kluci teď měli ty boláky i v puse, ale ten mladší to překvapivě snášel líp. Pevné nervy