Mrakoplas já už s tím zenem problém nemám, ale docela mi schází nějaká radost nebo náboj.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Jo, ještě jsem mu říkala že až dorazí že si místo něj dáme ten půlhodinovej monolog o škole, ale říkal že si nemyslí, že toho by toho byl ušetřen. No a fakt jsem zas mále dostala slohy na čtení, už tam vyndavala něčí diktát, to je ke slohu, největšímu peklu, jen kousek. Ale tak za všechno se plati.....
Gatita Pinot Noir já měla ze sebe donedávna fakt dobrý pocit, že jsem se pod dohledem fyzio naučila aktivně stát a co chvíli si uvědomit že jsem zhroucená a z těch ramen se vytahovat, ale poslední měsíc si připadnu jako sesypaná bolavá troska.![]()
Sairon presne, pripadam si jako nejaka chudinka, uz jen na zaklade toho, jak jsem cela prihrbla
. Ale pracuje se na tom, mne pomaha plavani, obcas se ted i dostanu do bazenu.
Gatita mně by stačila i dvakrát týdně půlhodina jógy. No nedaří se mi to zařadit do programu:( To je teda spíš stížnost na sebe, protože kdyby se trošku víc chtělo, tak by to nebyl problém.
Gatita já plavat začala v lednu, jsem dost omezená co se týká různých sportů a říkala jsem si že vodu mám rada a že by mě to mohlo bavit. Jenže mě to strašně nejde, myslela jsem že jakmile budu ochotná si namočit hlavu,tak pak už prostě budu plavat a bude to dobré. Hlavu jsem si dokázala namočit hned první lekci, ale plave se mi těžko, přijde mi že pořád bojuji proti vodě a tím pádem mě to nebaví. A zas mám toho času pro sebe dost málo na to, abych ho trávila něčím, z čeho jsem ještě víc rozladěná![]()
Sairon plavání není jediný sport, kdy se nárovná tělo. Když tě to nebaví, nedělej to. Navíc je to i celkem časově náročné, než se člověk potom osuší.
Karja mazanie ma nenapada, ale ak naahodou mas doma mikrofleecove separacky od little lamb, tak su z nich uzasne vreckovky pri takomto castom smrkani, Artur nemava nikdy odrety nos vdaka tomu.
Evaeva já vím, taky už jsem víc jak měsíc nebyla. Hlavně že jsem si kvůli tomu koupila i jednodílné plavky a byla jsem v nich jednou ![]()
Pinot Noir mne este stale rastu zuby mudrosti a boli to strasne, prah bolesti mam pritom dost vysomy. Skus mu to potriet aspon tym gelom prI prerezavani zubov, znecitlivi to na takych 15 minut (aspon mne to tolko zaberalo).
Sairon
mně plavání baví, ale kvůli tomu času už jsem nebyla ani nepamatuju. Ale s malým chodíme každý týden a ten pobyt ve vodě je super. Ale v šatně jsme potom minimálně dvacet minut. No a vůbec nejlepší je, že si pak dám kafe, když si hraje v herně.
DrowRanger ten gel jsme koupili, poprvé, i miminka se bez toho obešla, a Ríša řekl, že je to hnusný, že bude radši trpět.
. Trpěl maximálně pět minut a pak začal ječet, dej mi Nurofeeeen! Teď už teda Panadol (díky žluťásek ). I kolem něj je teda scéna, ty moje děti prostě nepolknou jen tak něco. ![]()
Evaeva jo, mně stačí myslet na postoj naučený z pilatesu, hned bych vypadala jinak! Ale myslet, no. Vzpomenu si a srovnám se tak jednou denně, když se sama sebe leknu v zrcadle.
Evaeva já měla velké plány, jak budu s oběma chodit přes zimu plavat. Takže krtek ještě nebyl od září dostatečně zdravý na to, abych si s ním troufla do bazénu a s příšerkou jsem teda byla asi 6x no![]()
Pinot Noir kamaratke takto mama zohnala lidokain na potieranie dasna po vyberani zubu mudrosti, tak ak mas taku moznost
. Ja by som ho teda brala vsetkymi desiatimi, inak skus sa Risu opytat, ci hk neboli pozdlzne cela celust, mne sa zapalila okostnica a nemohla som potom otvorit usta na viac ako 1 ci 2 centimetre. Zacalo to prave tou bolestou celuste.
Potrefenáhusa rozumí všemu a zdá se mi chytrý. Umí dokonce i zpívat správnou melodii, ale dosazuje si tam vlastní nesmyslné zvuky. To je teda strašně srandovní a bylo by to roztomilý, kdyby mu bylo o rok a půl míň.
moje dite dneska prislo na to, jak se otoci na pravy pok, nasledkem cehoz pres den skoro nespalo, protoze v kosiku uz na to nema prostor a ted usnula az pote, co jsem ji na ten bok polozila ja. To nam to pekne zacina, ty pohybovy veci...
Sairon my chodíme na kurz. Obvykle je týden až čtrnáct dní nemocný, následující týden jdeme aspoň dvakrát a následně jedeme další kolo:) Pořád ještě máme kovidové náhrady. Ale jako rodina jsme byli v zimě jednou, víckrát prostě nebyli všichni zdraví.
Pinot Noir no přesně, stačí si to uvědomit. Narovnám se, zmizí mi břicho, povolí se trapézy a za minutu je to pryč![]()
Pinot Noir hele pokud rozumi, tak je to fakt dobry. Protoze ty poruchy vyvoje reci se definujou hlavne tim, ze ti dite nerozumi co mu rikas. A zpivani je bozi. Tonda ted miluje, kdyz mu zpivame, akorat teda spravna melodie mu nic nerika
no a neni divu, ja zpivam priserne falesne
711990 na mě mladší křičí Nezpívej! a to hodně důrazně. Že by měl, chudák, hudební sluch?
Ale před spaním mu jsem dobrá, to zpívat můžu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí