711990 on si ten zub stěžoval i dřív, měl to tam trochu oteklé už před neštovicemi.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek No toto!![]()
žluťásek a sakryš, ještěže jsem ho nechtěla po nikom přivézt
to budemanzel zklamaný, ten na nej nedal dopustit, pořád bylo "kdybychom měli borozan...", když mělo dítě rýmu
Tak ne že má malý dítě 39,5...ach jo.
Mám taký blbý dotaz...dostali sme od rodiny domácu presnidavku z ich jabĺk sladenú ich medom, chovajú včely. Koralke to asi nemám dávať kvôli tomu medu, či?
betsey já bych jí to nedávala, kvůli medu i kvůli sladké chuti.
betsey Někde jsem četla že med se nemá do roka. Ale třeba jen určité vyšší množství. Nevím. Já nejsem příznivcem těch domácích prikrmu zavařených, když občas vidím jak vypadá víčko na kompotu nebo tak;-)
rasaNori No tak přesně takovýhle teploty teď jedou u nás. Právě přemýšlím, že jestli ji to srazim na 37,2 třeba jestli je to OK. Nebo ji mám ještě něčím cpat.
Karja no priznám sa, že ani ja. Len mi to dávali s takou radosťou, že akú super vec mi dávajú pre malú. Majú 10-mesačného vnuka, robili to preňho. No nič, zjem to ja, alebo nabalím mužovi do práce ![]()
Karja podle mě je to dostatečné, mírná teplota je dobrá pro boj s infekcí, víc už bych to nesrážela. Taky záleží, jak se chová to dítě. Pokud je víceméně v pohodě, víc bych určitě nesrážela.
betsey presnidavku bych snedla sama;) Ja teda synovi vesele doslazovala ovesnou kasi medem snad od 4.mesice, o toxinu jsem totiz nevedela
. Nejak jsem spolehala, ze si vse pamatuji z prvni materske, ale pamatovala jsem si kulove, musela me zarazit kamaradka.
Dnes jsme meli pekny den, byli jsme na takovem malem vylete, dali si dobry obed, svitilo slunicko a deti byly mile a spokojene. Ale ja se musim priznat, ze na me nejak dolehlo...nevim co presne...asi ze jsem rodila v 35, nebo ze jsem se nekolik let kvalitne nevyspala, ale odpoledne uz jsem se sotva vlekla a ty deti uz jen dokola napominala, vraska mracivka uz se mi na cele zabydlela naprosto trvale, takova bez humoru jsem, vlastne jen koukam, aby bylo vse co nejrychleji hotove, a na nic vic nemam elan. Mladsi dite behem 20minutove navstevy u nasich spadlo z baru, rozsroubovalo radiator, pustilo na sebe z kohoutu na zahrade hektolitr vody, roztahalo knihovnu a rozebralo psi pelech a mne uz se z toho chtelo skoro brecet. A to nikdo ted neni nemocny, mela bych si plesat.
Gatita To chce nějakej doping!
Gatita jsem v podobném rozpoložení jak ty. Jen teda já nemám vrásku mračivku, ale permanentně zatnuté zuby, v důsledku čehož mám ztuhlé mimické svaly a přetížené nějaké upony kolem čelistí a pořád mě z toho bolí hlava,takže jsem ještě protivnější.
Navíc jsem asi před měsícem byla s kamarádkami na welnes víkendu, poprvé od toho co se narodila příšerka a myslela jsem, jak mě to dočerpá energii a budu jak znovuzrozená s nekonečnou trpělivostí. No takže efekt to mělo úplně opačný, jak jsem si asi připomněla jak ten život bez dětí byl jednoduchý a pohodlný, tak na ně nemám od té doby vůbec náladu, strašně mě to jejich (zcela normální a adekvátní věku
) chování otravuje a nejradši bych je celé dny vůbec neviděla.![]()
Sairon Jo. Já to mám často taky po hlídání dětí, že mi to naopak prihorsi. Je fakt, že se to radši snažím využívat na práci abych si te pohody moc neužila.
Gatita Sairon hlásím se do klubu. Po dvouletém HO s dítětem věčně přilepeným u sebe jsem vyčerpaná, bez energie, mračivku i zaťaté zuby mám taky. Pan otec věčně v čudu, čas pro sebe nula. Na dítě jsem protivná, pak je mi to líto. Těším se, až dcera povyroste a nebude mě tolik potřebovat, na druhou stranu vím, že mi pak bude líto, že už mě nepotřebuje. Začarovaný kruh toto..
Třeba dneska si večer říkám ,,taaak od dnešní noci mám velký očekávání,,. Což v reálu znamená, že jsem si v 9 lupla protazin abych nekaslala a ocekavam, že budu alespon 7 hodin do půl 6 spát:-D. No tahle věta měla před pěti lety zcela jinej význam!
Sairon ty zatnuty zuby mam taky porad!!!! Je to peklo, neda se to vubec odnaucit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí