Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 12:30

711990 on si ten zub stěžoval i dřív, měl to tam trochu oteklé už před neštovicemi. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 12:43

MaeGandal Hanka H vy už jste dlouho nebyly nemocný, Borozan se už několik let nevyrábí

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 12:48

žluťásek No toto!

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 13:28

žluťásek a sakryš, ještěže jsem ho nechtěla po nikom přivézt to budemanzel zklamaný, ten na nej nedal dopustit, pořád bylo "kdybychom měli borozan...", když mělo dítě rýmu 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 16:21

Tak ne že má malý dítě 39,5...ach jo.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 17:14

Mám taký blbý dotaz...dostali sme od rodiny domácu presnidavku z ich jabĺk sladenú ich medom, chovajú včely. Koralke to asi nemám dávať kvôli tomu medu, či?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2022 17:17

betsey já bych jí to nedávala, kvůli medu i kvůli sladké chuti.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 17:35

betsey Někde jsem četla že med se nemá do roka. Ale třeba jen určité vyšší množství. Nevím. Já nejsem příznivcem těch domácích prikrmu zavařených, když občas vidím jak vypadá víčko na kompotu nebo tak;-)

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 17:37

rasaNori No tak přesně takovýhle teploty teď jedou u nás. Právě přemýšlím, že jestli ji to srazim na 37,2 třeba jestli je to OK. Nebo ji mám ještě něčím cpat. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 17:38

Karja no priznám sa, že ani ja. Len mi to dávali s takou radosťou, že akú super vec mi dávajú pre malú. Majú 10-mesačného vnuka, robili to preňho. No nič, zjem to ja, alebo nabalím mužovi do práce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2022 19:45

Karja podle mě je to dostatečné, mírná teplota je dobrá pro boj s infekcí, víc už bych to nesrážela. Taky záleží, jak se chová to dítě. Pokud je víceméně v pohodě, víc bych určitě nesrážela.

Offline Gatita
8642 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 20:01

betsey presnidavku bych snedla sama;) Ja teda synovi vesele doslazovala ovesnou kasi medem snad od 4.mesice, o toxinu jsem totiz nevedela. Nejak jsem spolehala, ze si vse pamatuji z prvni materske, ale pamatovala jsem si kulove, musela me zarazit kamaradka.

Offline Gatita
8642 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 20:11

Dnes jsme meli pekny den, byli jsme na takovem malem vylete, dali si dobry obed, svitilo slunicko a deti byly mile a spokojene. Ale ja se musim priznat, ze na me nejak dolehlo...nevim co presne...asi ze jsem rodila v 35, nebo ze jsem se nekolik let kvalitne nevyspala, ale odpoledne uz jsem se sotva vlekla a ty deti uz jen dokola napominala, vraska mracivka uz se mi na cele zabydlela naprosto trvale, takova bez humoru jsem, vlastne jen koukam, aby bylo vse co nejrychleji hotove, a na nic vic nemam elan. Mladsi dite behem 20minutove navstevy u nasich spadlo z baru, rozsroubovalo radiator, pustilo na sebe z kohoutu na zahrade hektolitr vody, roztahalo knihovnu a rozebralo psi pelech a mne uz se z toho chtelo skoro brecet. A to nikdo ted neni nemocny, mela bych si plesat.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 20:39

Gatita To chce nějakej doping! 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 21:18

Gatita jsem v podobném rozpoložení jak ty. Jen teda já nemám vrásku mračivku, ale permanentně zatnuté zuby, v důsledku čehož mám ztuhlé mimické svaly a přetížené nějaké upony kolem čelistí a pořád mě z toho bolí hlava,takže jsem ještě protivnější.

Navíc jsem asi před měsícem byla s kamarádkami na welnes víkendu, poprvé od toho co se narodila příšerka a myslela jsem, jak mě to dočerpá energii a budu jak znovuzrozená s nekonečnou trpělivostí. No takže efekt to mělo úplně opačný, jak jsem si asi připomněla jak ten život bez dětí byl jednoduchý a pohodlný, tak na ně nemám od té doby vůbec náladu, strašně mě to jejich (zcela normální a adekvátní věku ) chování otravuje a nejradši bych je celé dny vůbec neviděla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2022 21:23

Gatita Sairon to je nějaká jarní únava asi, já jsem poslední dobou taky bez nálady.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 21:32

Sairon Jo. Já to mám často taky po hlídání dětí, že mi to naopak prihorsi. Je fakt, že se to radši snažím využívat na práci abych si te pohody moc neužila.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 21:33

Gatita Sairon hlásím se do klubu. Po dvouletém HO s dítětem věčně přilepeným u sebe jsem vyčerpaná, bez energie, mračivku i zaťaté zuby mám taky. Pan otec věčně v čudu, čas pro sebe nula. Na dítě jsem protivná, pak je mi to líto. Těším se, až dcera povyroste a nebude mě tolik potřebovat, na druhou stranu vím, že mi pak bude líto, že už mě nepotřebuje. Začarovaný kruh toto.. 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 21:35

Třeba dneska si večer říkám ,,taaak od dnešní noci mám velký očekávání,,. Což v reálu znamená, že jsem si v 9 lupla protazin abych nekaslala a ocekavam, že budu alespon 7 hodin do půl 6 spát:-D. No tahle věta měla před pěti lety zcela jinej význam! 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 21:45

Sairon ty zatnuty zuby mam taky porad!!!! Je to peklo, neda se to vubec odnaucit