A dívaly jste se někdy jak s těma zubama vypadáte do zrcadla? Já hrozne, ani se nedivím že to moje dítě tolik brečí, když na něj takhle jako bejk furt čumím!
Vše o těhotenství a dětech
Sairon ach jo, to je smutne! Takze pouceni je jake, radeji zadny wellness? To snad ne... Prala bych ti, aby si to u vas brzy sedlo. Ono je blby, ze kdyz si chces odpocinout, musis nekam pryc, ze to nejde v ramci rodiny. Ale tak ty mas ted mimino, to je zkratka zahul. Ale aby sis nemyslela, ja jsem doma taky takova napjata a neumim si tu udelat bene, uz taky delam blbosti, jako bych byla prepracovana - v tydnu se mi treba podarilo behem 1 dne zapomenout ve skolkach 2 ruzne vehikly - odrazedlo v jeslich a nove drahe kolo pred skolkou, takze druhy den jsem misto planovaneho programu vyrazila zachranovat.
Gatita s tím volnem to tak asi fakt je. Já si to vždycky užiju i mám pocit, že si odpočinu, ale zároveň se ještě víc těším, až budou děti větší a pujde to častěji.
Sairon ty zatnuty zuby mam taky porad!!!! Je to peklo, neda se to vubec odnaucit
![]()
Mám to taky a teď nějak nevidím šanci na zlepšení. Někdy mám pocit, že si rozdrtím zuby, nebo mi praskne čelist.
Pinot Noir ja si to vzdycky uvedomim az kdyz me uplne tresti hlava. nekdy si umyslne kousu jazyk, jen abych nedrtila ty celisti, ale je to marny, no
bram taky sem se to dozvedela na fyzioterapii, kdyz sme hledali priciny migren. Hodne si to masiruju, snazim se na to myslet, ale uz to vim tak 8 let a bez uspechu:D
711990 a ještě mám zaraženou hlavu mezi ramena, vytahuju ramena k uším a jsem celá taková zaťatá. Hrozné.
Pinot Noir jo! a jeste k tomu dejcham tak, ze zvedam ramena:D proste vsechno spatne
Pinot Noir s tím autismem bych hele pockala fakt na diagnózu, ne takhle vystřelenou od boku v nutriční poradne, přijde mi, ze u těch malinkejch děti je to někdy tezky určit a muže to bejt leccos včetně nějakých banalit
A rozumí Viktor?
Pinot Noir ty ramena mám taky. Hlavně se hrozně hroutím, když sedí, snažím si na to dávat pozor, ale bez efektu.
Sairon 711990 Karja mracivka, zatate zuby a jeste jsme zapomnely na hlavu vrazenou mezi rameny. Mate? Ramena mam neustale nekde u usi, kdykoli si na to vzpomenu, jsou tam
. Pritom si ted nemam na co stezovat, loni jsme spolu se starsim synem dost zapolili, ale to se nejak urovnalo a on je ted dost spokojeny, mladsi je sice torpedo, ale nic hrozneho to neni, navic si ted spolu dost uzivame ruzne vylety a akce...ale jakmile prijdem domu, je to hrozne, hrozne, jedna katastrofa stiha druhou, rev, krik, neporadek, boj, v tomhle se proste neda dustojne zit, no!
Pinot Noir me s tema ramenama predbehla:)
Ono je blby, ze kdyz si chces odpocinout, musis nekam pryc, ze to nejde v ramci rodiny.
Jo tak takhle jsem asi před čtrnácti dny došla k segre, její auto nikde, tak zazvonim, švagr na homeofficu a já mu říkám ,,promiň Milane, mohla bych jít k vám počkat na ségru? Venku prší, na stavbě je zima a domu fakt jít nemůžu,, a on ,,no jasně v pohodě,, a přijdu do kuchyně a tam sedí sama u kafe druhá ségra:-D:-D. Normální chudáci a švagr je teda dobrej, sambo by tohle asi nedal, nějak si to neumím představit:-D
Karja
ona už má velký děti, že se jí tam takhle slejzáte?
Sairon ty zatnuty zuby mam taky porad!!!! Je to peklo, neda se to vubec odnaucit
dá, strojčekom na zuby ale žeby som to ako riesenie odporucala, nemozem povedat ![]()
Gatita Jo, ještě nám nacnul kešu. Kafe jsme si uvařily samy:-D
Evaeva Cizí děti nám nevadej. Ale jo jsou velký, 12 a 8, tak ty jsou v pohodě, venku nebo v pokojickach.
Ja si po dni/vikende bez deti naopak psychicky odpociniem, som zenovy majster ale trva to len tak jeden den, bohuzial, potom idem odznova ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí