Malenge ježkovy voči
no tak snad už bude líp
Vše o těhotenství a dětech
Garfietak to som nevedela,myslela som, ze staci psycholog (mozno u nas ano, idem spytat stryca Gugla :)) Ja vlastne ani neviem ci to potrebujeme mat oficialne na papieri, musim to fakt prestudovat.
Mrakoplas asi by nebylo na škodu ho někam vzít, i kdyby ti nedal papír, abys tak nějak věděla, co čekat do budoucna.
Gatita hele můžu a ani by mi to zase tak blbé nepřišlo, jen je mi to úplně na nic, vyzkoušeno na 14 dní s covidem, práci nikdo neudělá, všechno bude čekat na mě, plus se tam budou další a další věci hrnout za tu dobu, co budu doma, takže se po návratu zblázním a jediný výsledek je, že přijdu o půlku výplaty, no takže tak. zatím to nemám v plánu, ale co není, může být!
Evaeva no to planujem kazdopadne, najma kvoli praci na tej pozornosti a celkovo ako mu to ulahcit a nezblaznit sa z toho :) Uz som dnes chcela volat do poradne, ale to telefonovanie je moja nocna mora tak som sa na to este neodhodlala![]()
Karja ty oči asi pravděpodobně byly způsobené tím tuberáckým kašlem v kombinaci se zvracením, že mu to tam popraskalo a vylilo se, plus možná i nějaký pokus o zánět spojivek, jednu dobu jim oběma ze slzným kanálků lezla zelená rýma
každopádně se mu to vstřebává, už to nevypadá jak hrůzostrašně a dr říkala, že se to občas stává.
Malenge strašné, strašné! ![]()
Malenge Tak snad to bude brzo dobrý všechno u všech! To je teda něco. U nás dobrý, mně už je lépe a holkám zbyl jen ten tuberackej kašel, ale aspoň jsme mohly dnes na chvilku na zahradu. Včera už jsem měla totální krizi, asi jak ještě bylo ošklivo, tak jsem fakt počítala minuty do konce dne.
A dneska to bylo dobrý, televize,hraní,řvaní, domácí práce, vše bylo tak nějak v rovnovážném množství. Ze začátku tady byl takovej převrat, já si říkala že se z toho vyhrabeme snad v červnu, ten bordel a tak. Sambo je na to neskutečnej, tak nějak půl dne se čeká az půjde uklidit, půl hodiny to avizuje, že už teda jde. A pak vstane, zamete (ale rozsypané křupky, ne jako celej byt), okraji dětem papriku a to je jako všechno a jde si zase lehnout:-D:-D. Jako to úplně bolelo. Ale vydržela jsem nezavdat žádnej konflikt a prostě počkat až mi bude líp a dát to dokupy sama.
A my máme cyklistu ![]()
Malenge rozumim. Tak jestli se neceka, ze rano dostanes mailem ukol a do vecera ho precizne zpracujes, ale muzes to aspon nasunout na pristi tyden, tak se to da. Ale na dusevnim klidu to neprida. Hrozne vas to drti teda! My jsme letos take nadprumerne nemocni, deti i dospeli. kdyz jsme vsichni 14 dni v kuse plus minus ok a muzem do skolky a do kanclu, povazuji to za uspech. Ale vy to mate opravdu nekonecne hnusne:( Ja teda porad cekam ty nestovice, ve skolce to meli uz skoro vsichni, vcetne chlapecka, se kterym syn hodne kamaradi, ten uz se vylupuje. Ne ze bych se tesila na dalsi mesic doma, ale desi me predstava, ze se to oddali a rozjede se to pred odjezdem na dovolenou.
Karja když jsou nemocní oba rodiče, tak je to hrozný. Bohatě mi stačil ten jeden den minulý týden.
Hrozné! Snad je nejhorší za vámi. Rozhodně je!
Malenge pre kristove rany, vy teda máte teraz naložené. Tak dúfam, že už bude lepsie. Ja teda nechápem, ako to zvládaš, ja odpadávam aj bez práce, keď sú obe baby choré, a to rozhodne nedosahujú vašu úroveň
Karja taky jsme dnes vylezli na chvíli na zahradu, kluci nebyli doma k udržení a bylo to strašně osvěžující, sluníčko, nádhera. a ten tuberáckej kašel mají snad všude všichni mám pocit, jsem zvědavá, jak se z toho budeme všichni hrabat.
Gatita neštovice, ještě to tak! taky kolem lítají, dnes jsem viděla někde titulek, že letos je 4x víc dětí s neštovicemi než v jiné roky. mám pocit, že to je všechno ta pocovidová doba, že se choroby potřebují vyřádit a dohnat, co zameškaly.
Pinot Noir díky, snad už fakt jo, už mi to docela stačilo, člověk nemusí mít všechno. a navíc nejsme zvyklí, kluci jsou objektivně dost odolní, starší třeba byl za svůj první rok ve školce nemocný jednou
takže tohle je solidní srážka s realitou, kdy jindy než po návratu do práce, žejo.
betsey taky díky, ona ta práce paradoxně na jednu stranu i pomáhá, včera jsem si tam docela i odpočinula, ač jsem jela jako fretka
a musím pochválit muže, i jsem mu to včera řekla, že všechno skvěle zvládá, a hlavně má snahu zvládat, nečeká, že všechno bude na mě, úplně automaticky mě třeba po té laryngitida night další noc samotnou zavřel v ložnici, nabalil si léky, teploměr a vše potřebné a šel "spát" ke klukům do pokojíčku a tak nějak se střídáme a podporujeme a to je hrozně fajn.
Malenge já jsem četla, že je neštovic sice mnohem víc než loni, ale vlastně jsme se akorát dostali na běžnou předcovidovou úroveň
My jsme letošní vlnu ve školce zřejmě minuli.
Evaeva aha, já viděla jen ten titulek, takže to asi v tom článku bylo, to by dávalo docela smysl.
Malenge oni jsou prý vždycky takhle ve vlnách, jednou za rok dva se objeví epidemie, děti se promoří a zas je chvíli klid.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí