Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 20:38

Malenge tak to je skvelé, a ešte je teda super, že chalani tolerujú pri chorobe aj otca, pretože u nás je to stále ja nechcem teba, ja chcem maminkuuuu

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 20:54

betsey no, když jsme tu oba, tak se drží většinou spíš při mě, ale jinak jim nic jiného nezbývá, když se maminka za kuropění na celý den vyplíží do práce, tak holt mají tatínka, a nějak se to celé rozprostře ta péče. většinou si ale beru toho,  který je na tom hůř a ten lepší má za parťáka tátu. Často si za těhle situací představuji rodiče samoživitele a mají můj hluboký obdiv, to musí být strašné, když ti všechno leží na bedrech a nikdo ti nepomůže, všechno pěkně sama

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2022 21:14

Malenge samoživitelé jsou nadlidi

Kluci nás jakž takž berou jako rovnocenné rodiče a je to velká úleva vědět, že v půl šesté dorazí někdo, kdo to břímě ze mě odejme. Musím fakt pochválit muže, který se fakt zapojuje, neexistuje, že by obloukem obešel dopranou pračku nebo tak něco. Mám toho teď v práci víc (a školky míň), tak to opravdu oceňuji.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 21:19

betsey My to máme pořád rozděleno 50na50. Velkamala chce jedine taťku a malamala jen mamku. Už třeba došlo na situaci, kdy velkamala měla noční hysterak a já musela volat sambovi do hospody, to si tak jako člověk připadá úplně neschopnej!:-D Ale ze všech řešení to bylo to nejjednodušší, tak jsem ho zvolila:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2022 21:22

Karja starší taky preferuje tatínka, ale naštěstí ne tak výrazně. Volat do hospodyAle když tatínek (jednou za uherský rok) odpoledne nedorazí z práce, tak to vždycky obrečí. A to ho vodí ráno do školky.

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 26. dubna 2022 21:27
Reakce na Karja:

. Ale vydržela jsem nezavdat žádnej konflikt a prostě počkat až mi bude líp a dát to dokupy sama. 

​jses svatá, já se dnes s tím mým marodem taky držím, ale je fakt na zabití a už melu z posledních sil. 

Měla jsem že štvrtka na pátek spát ve wellness hotelu, ale asi to neklapne. Tak se bojím, že ho přerazím nějak po nedeli, jestli se to zázrakem nezlepší. 

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 05:01

Mrakoplas Tak vlastně to moc nepotřebuješ. :-) Ale bude mít úlevy ve škole a budou na něj brát větší ohled-a ty taky upřímně. Můj syn nemá ADHD potvrzené, psycholožka mi řekla, že je to zbytečné, protože dokáže problémy kompenzovat, ale ADD má určitě a některé projevy, které by mě jinak vytáčely, teď dokážu přejít nebo tolerovat, když vím, že jsou součástí problému. 

A taky tě snad nějak navedou, jak s ním pracovat, i když i v tom ti dnes už pomůže google nebo nějaká literatura. 

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 12:31

Hele, taková pikantnost z Japonska. Kupujeme tady dětem telefony, je to teda proces , no ale nabídli nám mimo jiné jako součást balíčku parental control, dálkový screen obrazovky a podobně. My to odmítli, že si to umíme zařídit vlastní aplikací a oni jakože, ok, není problém, ale museli jsme jim v obchodě podepsat, že si to zařídíme po vlastní ose! 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 13:05

Garfie husty

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 14:13

U nasich dneska: Honziku, byl ses podivat na balkone, jak uz roste hrasek? - Ano, a ja jsem ho utrhnul, aby mohl rust znovu!

A pak spadnul ze zidle a vzal to hlavou o topeni, krve jak z vola  podle fotky, ale na siti ze to neni

A dcera po dobrani ATB kasle jak tuberak, pry ve 3 rano guglila, jak vypada cerny kasel. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. dubna 2022 14:23

Kokoska hrášek dobrý!

U nás se dneska trénuje lítání. Vážně myšlená otázka "Mami, proč mi to nejde, když mám všechno, co potřebuju?" V jedné ruce vařečku, v druhé dětský mop a skáče ze židličky

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 14:28

Evaeva red bull naňho! 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 14:28

Evaeva hele to se mě teď pořád ptá syn taky, proč nemůžou lidi lítat a měl už několikrát létací sen

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. dubna 2022 14:38

Mrakoplas

žluťásek no zkoušel to asi čtvrt hodiny, pokaždé nefalšované naštvání, že mu to nejde

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 14:41

Evaeva rekni mu, ze potrebuje peri, ale ze maslovacka to nespravi

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 15:33

Cim operiem skvrny od pupav? (Na novej veste samozrejme )

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 15:47

Mrakoplas no bojím sa, že ničím, pokiaľ to už zoxidovalo. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 17:19

continuity ja som netusila z coho to je, az vcera mi to doslo a to uz je tak tyzden po..:/

Offline Zuzuli
3805 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 17:26

Tak tahle princezna ma dneska druhe narozeniny. Neskutecne, jak to uteklo. Prijde mi to jako vcera, co jsem se tady radila, jak rozkojit dvoukiloveho nedonosenecka.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. dubna 2022 17:46

Zuzuli krásavica neskutočne ten čas beží veru