Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Kokoska
35109 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 14:16

DruI nojo, k cizim lidem tezko takovy dite jen tak vrazit, ale ta predstava me pobavila.

letfenixa tvuj syn je mladsi, zalezi taky na povaze. Ona z toho odvedeni od stolu byla tak sokovana, ze ani necekla a jeji bracha taky ziral. Nevim, jak to resili tenkrat u nich doma, ale tenhle postup ty deti zazily ocividne poprve. Nechala jsem ji tam chvilicku a pak sla za ni, srovnaly jsme to a uz si pak prece jen davala pozor aspon u jidla. Jeji mame jsem to rekla, co se stalo, a schvalila to, ze kdyz jsou deti s nama, je to v nasi kompetenci.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2022 14:20

Kokoska já myslím, že u takhle starších dětí je odvedení stolu dobrý. Ještě s tím vysvětlením, že se chcete v klidu najíst, že to není za trest. Já se taky snažím, aby se u nás u stolu neřvalo, ale ne vždycky se úplně daří

Online Kokoska
35109 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 14:34

Evaeva to je asi celkem bezny, ony na sebe deti řvou, i kdyz se normalne bez emoci bavi a stoji vedle sebe.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2022 14:42

Kokoska no to taky, ale já myslela bez scén. 

Online Kokoska
35109 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 14:47

Evaeva ale jo, taky se dockas! V urcitym veku je pro haranty spolecne jidlo psychicka ujma a vopruz nejvetsi, spolykaj to s pohledem zarytym do talire a kdyby to slo, tak zaťatejma celistma, a koukaj zdrhnout co nejdriv to jde. A beda, kdyz se na ne mluvi a trikrat beda, kdyz se po nich chce, aby neco rekli oni!

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 14:50

Kokoska Naše starší děti od Seger by ještě byly za to odvedení u stolu rády. 

U nás už akceptovala i mladší, že žalostně výt se chodí do svého pokoje. A jak prasknou vždycky dverma! To je rana a pak to začne!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 14:52

Klára začala strašne štrajkovať s poobedným spánkom, uspať ju poobede je za trest, jeden deň dokonca už vôbec nespala. Znamená to, že prechádza na jeden spánok?

Doobeda zaspí pritom bez problémov za pár minút. Doobedný spánok máva ale dosť skoro, už okolo devaitej, pol desiatej a spí tak hodinu, max hodinu a pol. Príde mi strašne dlhý čas, aký by mala vydržať bez poobedného spánku dajme tomu do siedmej do večera. Ale teraz je hore od 10.30 a stále nevykazuje žiadne znaky únavy, keď sa ju snažím uspať, strašne plače Trvá to tak týždeň zatiaľ

Online Kokoska
35109 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 15:06

Karja ja vim, tys to psala, ze se uklidnujou o samote

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2022 15:13

betsey může být. Ono se jí pak může posunout ta dopolední doba nebo třeba začne později vstávat. Oba moji kluci, když přešli na jeden spánek, chodili spát před obědem, třeba v 11, vstávali pak v půl druhé a teprve obědvali. Mladšího jsme to pak násilím preučili kvůli chodu rodiny, ale staršímu to vydrželo asi půl roku minimálně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2022 15:14

Kokoska jojo, opuštění kutlochu s počítačem bude za trest

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 16:10

Kokoska u nas to je taky vyzivny, ja vubec nechapu, jak dve tak mdle osoby jako jsem ja a muj muz, muzou mit tak popudlive deti. Hlavne teda starsi syn je hrozny cholerik, u nas je porad krik, jsou to uplne zachvaty vzteku kvuli kazde prkotine. Ale je to takovy rizeny vztek, nechava si ho jen pro nas nadoma. A ted ta skola a domaci ukoly do toho... pani ucitelka mu dala nahradni ukol, protoze ten minuly nemel pekne. Tak doma ho zmuchlal do kulicky a zadupal do zeme, a jeste bouchnul hlavou do stolu tak, ze malem omdlel... pritom nastvat ho to muselo uz v te skole.

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 16:21

Kokoska No presne, ono kdyby je uklidňovala matka, nebylo by to dobry!  Dneska jsme byly na nákupu, a jako holky fakt dobrý, jeden z nejlepších nákupu a pokladní jim říká ,,holky, mamce z vás musí prasknout hlava,,:-D:-D Takový hodný děti přitom. 

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 16:23

Gatita tjo ja myslim ze sis odpovedela sama, asi ten vztek neumi vypustit v tu chvili ale strada se to v nem az do bezpeci, chudinek

Online Kokoska
35109 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 16:26

Karja to je relativni, ty uz treba vis, ze holky sice krici a delaji virval (ne zrovna treba v obchode) a pritom jsou v pohode, v dobre nalade. Pozorovateli zvenku se to muze jevit jinak. Z toho bych si nic nedelala.

Online Kokoska
35109 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 16:31

Gatita my to meli naopak, ja vztekloun a ex taky docela temperamentni, ze zacatku manzelstvi jsme se i dost hadali, vetsinou v patek, kdyz jsme byli utahani za tyden z prace. A prvni dite, syn, je naprostej flegmatik, vztekne se velice vzacne. Dcera je trochu jina, ta je vic po mne. 

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 16:43

Kokoska Já vím že jo, brala jsem to úsměvně. A ještě ji říkám, bylo to u mámy v praci, že možná proto babička zase chodí znovu do prace (dala to přesne tři měsíce doma:D)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2022 16:54

Gatita tak oni si to nechávají do bezpečí, tj. pro matky. V divoké přírodě by je zahubili predátoři. Ale prý do sedmi let by se to mělo zlepšit, tak by vám mohlo svítat na lepší časy

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 18:25

Jestli tady taky někdo mate dite s vlasama vzadu na temeni jak specena koudel....tak odpověď není tangle teezer, ale kančák!!!

Online Kokoska
35109 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 18:31

Potrefenáhusa tyjo, ja jsem si pri fenovani dokazala kartac s kancima stetinama zamotat do vlasu tak, ze jsem fakt myslela, ze ho budu muset vystrihat

Online continuity
43371 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 18:40

Potrefenáhusa no uvidíš, u nás nakonec pomohl až takový kombinovaný kartáč - jdou tam kratší kančí stetiny a delší ostny s gulickama jako na běžném kartáči. Ten konečně funguje. 

Ten kancak na ty dredy fakt nestačil.