Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 18:49

viktorka_od splavuuprimne, vubec o nic neslo. Uz by se mohl umet trochu ovladat, ma moji podporu, nikdo tu nedela dusno, jsou to jeho ukoly, ne moje, tak me to zas tak nestresuje. Ucitelka to pojala podle me dost rozumne, ukoly dava jen symbolicke. Tak do 5 minut max, fakt nikoho neprudi. Ale syn se vzdycky uplne kousne, jakoby sam sebe zacne vytacet do vrtule, vetsinu uloh ma nastesti tak za dve sekundy s prehledem hotove, ale to psani... to naschval kazi, treba i vyrve stranku z pisanky, ruzne to matla, muchla, hrozna show to je. Ja mu na cisty list papiru predkreslila zadani a rekla mu, ze to muze vypracovat na nej, at se uklidni, ze o nic nejde. Tak to taky letelo. A pak ho asi zaskocilo, ze to ucitelka reklamovala a dala mu to znovu. Ja jsem celkem rada, ze to udelala. Dnesni ukol uz byl totiz vyrazne lepsi. No proste mame ty deti strasne cholericke, no. 

Offline Tabea
8195 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 19:09

Gatita ten tvůj popis je rajská hudba pro moje uši. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2022 19:12

Gatita no dneska se starší na takových sranda závodech tak rozčiloval, že tohle nás ve škole asi čeká takyTak pak si přijdu pro tipy

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 19:15

Tabea rada jsem poslouzila. A muzu posluhovat casto... 

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 19:19

Gatita chces rict, ze kdyz je cely den "hodny" a pak az vecer doma vybuchne kvuli prkotine, tak by se "mel vic ovladat"? ja komentuju jen tvuj popis situace samozrejme to nemusi byt ve skutecnosti takhle, ale pokud ano tak bych se nad tim fakt zamyslela, je to nelogicke

Offline Tabea
8195 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 19:21

Gatita já můžu laskavost hned oplatit. Minulý týden jsme po dlouhé době hráli človece. Celou dobu ok, ještě povzbuzoval sestru, že to je clovece, nezlob se, tak ať se nezlobí. Pak prohrál a začalo inferno. Lítal tu jak poděs, šílené brečel, dveře mlátily, ... nakonec hodil na zem nějaký papír, chtěl do nej kopnout a řízl se při tom do palce u nohy. Já se teda musela kousat do rtu, protože mě pobavilo, jak se ztrestal sám. Když se uklidnil, tak jsem zjistila, že mi v ložnici vytáhla z postelí matrace. Ta jedna je těžká jako blázen. Já sílu mám, ale při povlíkaní musím zabrat... tak asi poridim boxovací pytel
Druzinarka mi rekla, že tam dost dětí ani nechce nic hrát, protože nedávají prohru...

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 19:43

viktorka_od splavuja tu svoje vnimani situace obhajovat nepotrebuju, ale ano, myslim, ze 7lete dite by se uz mohlo umet trochu opanovat. Nebylo to tak, ze by cely den sedel ve skole a ja po nem jeste pozde vecer neco chtela. No musela bys to videt. On se vzteka a jeci porad, i kdyz si hraje s legem. No a clovece nezlob se je u nas na black listu , taky neumi vubec prohravat. Tabea to je jak u nas:) taky casto vzteky do neceho kopne a pak tu skace po jedne noze, ze si ukopl palec. A je z toho dalsi zaminka ke kriku. Ale s temi ukoly to bylo trochu jiny, to byla takova trochu show mi prislo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2022 19:43

Tabea u nás je to někdy úplně stejné, často pro mě v nepochopitelných chvílích. Ale syn je o několik let mladší než tvůj. Taky umí takhle vybuchnout, třeba se mu nepovede jedna čára na obrázku, tak ho celý roztrhá, u toho zboří stavbu z Lega,...

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 19:48

continuity už se po dvou dnech blizim k cíli! Já ji koupím něco vlastního, tenhle je můj kulatej k fénu 

já to vyčetla někde na emiminu a tam ten kančák s kulickama doporucovali (já mám narozdíl od myho ditete vlasy jemný a málo, tak množstvím hřebenů fakt na vlasy nedisponuju)

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 19:50

Gatita Tabea u nás je to úplně stejné. Vytočí se k nepříčetnosti u kreslení, plastelíny nebo lega, takže u úkolů, které si stanovil sám. Věci lítají vzduchem, nadávky taky, trhá se oblečení, režisér z Trháku hadr, fakt. Jakákoliv hra, kde by mohl prohrát, je na black listu. Školní docházku vůbec nechci vidět.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 20:23

Pinot Noir Nám tohle předvádí roční mimino. Hraje si s hračkou, zkouší něco, co mu ještě tolik nejde, po pár (někdy doslova) neúspěšných pokusech letí hračka velkým obloukem pryč, zbytek vztekle rozmetá, a někdy umí i to, že si pak lehne na břicho, vztekle řve a kope nohama do země.
A šetří si to jen pro nás, když je u toho někdo z širší rodiny, tak se jen mračí jak 100 čertů, ale scénu neudělá.

Online continuity
43371 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 20:59

Potrefenáhusa ten kancak s guličkami mají i Bille, jsou to zatím nejlepší kartáče, co jsme měli, včetně nějakého profi kancaku za asi 7 stovek. Ten teď používá muž na svoji ples, pro nás to je úplně nepoužitelné. 

Jinak opravdu lituji, tyto samozamotavaci vlasy má mladší a tak do devíti let to bylo fakt peklo. 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 21:18

Zina ten frustrovanej řev vadí mě asi úplně nejvíc, přitom se mě to vlastne netýká, jen to musím snášet, naše pro to taky nikdy nešla daleko - ty hysteraky teď jsou náročnější v tom, ze jsou někdy fakt nekonečný, zacykleny, bez řešení, ale tam mi hodně pomaha, ze si rikam, ze jsem tam od toho ji pomoct to nějak zvládnout (ne teda vzdycky se to povede a taky ještě nejsem vycerpana několika lety scén)

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 21:42

Potrefenáhusa Prostě seš ještě zatím zazdrojovaná:-D

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 22:14
Reakce na Karja:

Potrefenáhusa Prostě seš ještě zatím zazdrojovaná:-D

​to.je ale strašná pravda. Když měla to.vztekací období příšerka (myslím ten nejhorší začátek, jinak ho má pořád:D ) tak mi bylo líto, že kvůli miminu nemám na ty její scény tolik.prostoru a říkala si že s tím druhým to bude.mnohem víc v zenu, než ten stres že mimino něco.potřebuje a starší se vzteka kvůli úhlu,ve kterém jsem vložila lžičku do pribiňáku.  No a realita je taková,  že jsem z těch věcných scén už unavená a krteckovi mnohem méně vysvětluji a více konám.....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. zaří 2022 22:22

Sairon no vidíš a já mám naopak pocit, že už jsem si zvykla ale je pravda, že mladšímu taky míň vysvětluju. Ale nakonec mi to přijde jedno, v tom amoku stejně neposlouchají.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 27. zaří 2022 22:47

Sairon já jsem se tuhle dočkala řevu, že ten pribiňák je moc pribiňákovej

Teď bylo zrovna takové období, kterému doma říkáme "všechno špatně", bohužel to zasáhlo i dovolenou. Momentálně je to ale zase lepší, například je možné se domluvit na tom, co bude k snídani, aniž by ta otázka vyvolala zuřivost. 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 28. zaří 2022 02:08

vKarja jo no (jak kdy, už jsem to taky parkrat nedala)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 28. zaří 2022 08:41

Evaeva já si zvykla ve smyslu, že už mě to vnitřně ale zároveň jsem ochotná do toho věnovat mnohem méně energie než dříve.

Mohučanka ty pribiňáky jsou prostě nějak zakletý

Offline Garfie
28601 příspěvků moje polička 28. zaří 2022 08:46
Reakce na Zina:

A šetří si to jen pro nás, když je u toho někdo z širší rodiny, tak se jen mračí jak 100 čertů, ale scénu neudělá.

​To je ale hrozně hezký, jste "jeho" smečka, ví že k vám si to může dovolit, protože ho i tak milujete!