Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 06. října 2022 23:28

continuity Jj vem je někam poznat svět! No nekončí, z té školy je mi blivno, když to vidím u seger, já ty aktovky nedám ani dohromady.

Gatita No jasně, tuhle teorii mel sambo dnes taky, ale já jsem s nima ani nebyla celé odpoledne, byly s taťkou na hřišti, dokonce jsem se lehce zazdrojovala a stejně nic. Tak přišel s teorií, že teda kdyz je dcera ještě po školce a pak dlouho s ním, tak to už je moc času být hodná, tak to pustí ven pak se mnou večer:-D::D. Nevi proste

Online continuity
43388 příspěvků moje polička 06. října 2022 23:45

Karja jsou tam jenom v pracovních dnech. Ale to já je uvolním, dovolenou si vezmu, to se zúročí!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2022 23:57

Karja tak tohle moji nedělají, bordel dělají radši tak, abych je u toho nevyrušila (čti neviděla)

Ale dneska jsem na syna křičela jako ještě nikdy snad. Chtěla jsem po něm, aby si odrbal ten bordel z kalhot, aby stihl výtvarku. Výtvarku nakonec zrušili a kalhoty si odrbal. Ale pyšná jsem na sebe fakt nebyla.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 07. října 2022 05:35

Karja tento týždeň sme boli na oboch kruzkoch-vytvarna aj CVČ.  Výsledok je, že 1 večer som bola na výtvarnej v našej obývačke a druhý večer na výstave strasidiel v našej obývačke.  Tam sa mi moc nechcelo,  ale "už máš kúpený lístok,  musíš ísť ".

Offline Tabea
8196 příspěvků moje polička 07. října 2022 06:03

letfenixa Plakal, že spát chtěl, nebo nechtěl? Držím palce, ať se to zas zlepší.

Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 07. října 2022 07:04

Mela jsem starší vnutit slušne kalhoty (cti riflové jeginny) dřív. Dost se mi teď vzpira, ale už je čas aby z legin presedlala apon na výletech

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 07. října 2022 10:05

Tabea plakal, že nechcel spať v škôlke,  že mu je za mnou smutno a dlho počas spánku a navyše tam nevie zaspať 

Offline Tabea
8196 příspěvků moje polička 07. října 2022 10:31

letfenixa a bez spaní to ještě nezvládne? Nebo má proste s odpočinkem spojenou maminku a jak není akce, tak se mu začne stýskat?

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 07. října 2022 10:36

Tabea áno, to druhé

Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 07. října 2022 10:59

rasaNori o to se snažím už pár let, starší je teď  ve 3 třídě. Dosavadní maximum je softshelky na legíny v zimě. A obávám se že synek bude totéž jen s teplákama

Offline 711990
18327 příspěvků moje polička 07. října 2022 11:06

Evaeva dneska rano jsem u oblikani jecela "nemas narok na protesty, musim bejt brzo v praci a ty mi v tom nebudes branit!" jakoby nepomohlo to, ale nakonec vsechno dobre dopadlo a dulezitou akci jsem stihla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2022 11:20

711990 Mě na tom mém včerejším křiku těší, že jsem staršího nerozbrečela, normálně se se mnou hádal

Na naše odchody jsem teď dost pyšná, ráno se krásně vypravujeme beze spěchu a stresu. Akorát že stačí když ve školce bude starší v 8:30 a mladší v 9. Staršího vodí muž, v sedm ho nemůže dostat z postele, mladšího mám na starosti já. Fakt nevím, jak bysme to dělali, kdybychom museli být v práci třeba v osm a ještě by bych se musela pořádně vypravit se vším všudy. Asi začnu hledat školu, kam se chodí na devátou

Offline 711990
18327 příspěvků moje polička 07. října 2022 11:45

Evaeva u nas skolka prave otvira AZ v 8 a kdyz mam neco od 9, musime fakt presne v 8 vchazet do skolky, abych to stihala, coz neni idealni, no. Protoze at vstanem v kolik chcem, vzdycky je nejakej problem:D vetsinou me to netrapi, ale dneska mi na tom zalezelo a tak jsem nezvladala zustat v klidu:D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2022 11:49

711990 chápu! U nás ani problémy nevznikají a i tak to máme jen tak tak. Muž teď O. budí klidně i dvacet minut. Ne že by nechtěl z postele, on prostě tak tvrdě spí. Jeho školka má od 6:30, ale začátek úplně není náš problém Ještěže to má muž pak blízko do práce. 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:39

Evaeva ty jo žádný nevzbuditelny dite, zadnej bobek v gatich na odchodu mezi dverma, zadnej hysterak, ze chce vzít sebou všechny auta a dřez z dětský kuchynky? Zavidim! 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:42

Jinak teda cerstve uzdravujici se dite a cerstve onemocnělá matka je teda fakt kombo smrti, ještě, ze je pátek 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2022 12:51

Potrefenáhusa nevzbuditelný právě je. Jinak nic z toho se nám moc neděje, resp. kakání je každé ráno (klidně 20 minut ), takže s tím se počítá. Ale to má všechno starší, mladší ne, ten akorát protestuje proti školce. Ale s tím vyrážím až po půl deváté, v devět klidně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2022 12:56

Potrefenáhusa u nás jsem bohužel největší brzda já. A řekla bych, že to tak bylo vždycky.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 07. října 2022 12:59

711990škôlka otvara o ôsmej? To sa u nás zatvára

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 07. října 2022 13:12
Reakce na Evaeva:

Len příště dej telefon nahlas, dítě třeba do toho něco zažvatlá a až začne řvát, bude babička ještě ráda, že se loučíš.

​To jsem pak udělala, je prostě rezistentní