711990 To zní jak nejaký terapeutický pokřik!
Evaeva Co řvaní...to nic, i když jako kvůli trávě, to se nasčítá:-D. Já jsem tento týden využila středověkou metodu vařečky, ale nevyčítám si to, byl to velký prohřešek, který si musí pamatovat. Holky mi utekly na parkovišti a to že hodně a i mě slyšely jak na ně volám a řvu a podívaly se na sebe a tlemily se a utíkaly dál, pěkně po silnici podél zadků těch zaparkovanejch aut, si to štrádovaly ke křižovatce, tak jsem s plnýma rukama věci vyběhla, jednu strhla za mikinu, druhá pokračovala dál, tlemily se, prostě z toho měly prdel. Bylo krásny počasí, ale narvala jsem je do auta a řekla jsem jim, že jedeme domů, že dostanou trest. A "hahaha, a nám to ani nevadí" a věděly že jde do tuhýho asi, protože takhle rychle vyfičet z auta, samy se vysvléknout a vyfičet do pokoje jsem je ještě neviděla. No takže to měly i se show,at si to pamatujou, každá svojí vařečku, velkou a malou, dostaly na prdel a pak jsem je zavřela v pokoji at o sobě přemýšlejí. Tam o sobě půl hodiny přemýšlely, nehrály si ani nebrečely, pak jsem je vypustila, popovídaly jsme si o tom, jak se co stalo, jak to uděláme příště a podaly si ruce na srozuměnou, obecná škola hadr....Jako zrovna parkoviště a pohyb po něm drtíme neustále, neustále, vždycky to šlape a ted tohle. Jako někdy když jsem na ně protivná nebo ošklivá, tak mě to mrzí, ale tohle zrovna vůbec, to beru že jsem to udělala nejlíp, jak já jsem mohla. Sociálka by jim ještě přidala.