Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 07. října 2022 13:16

711990 To zní jak nejaký terapeutický pokřik!

Evaeva Co řvaní...to nic, i když jako kvůli trávě, to se nasčítá:-D. Já jsem tento týden využila středověkou metodu vařečky, ale nevyčítám si to, byl to velký prohřešek, který si musí pamatovat. Holky mi utekly na parkovišti a to že hodně a i mě slyšely jak na ně volám a řvu a podívaly se na sebe a tlemily se a utíkaly dál, pěkně po silnici podél zadků těch zaparkovanejch aut, si to štrádovaly ke křižovatce, tak jsem s plnýma rukama věci vyběhla, jednu strhla za mikinu, druhá pokračovala dál, tlemily se, prostě z toho měly prdel. Bylo krásny počasí, ale narvala jsem je do auta a řekla jsem jim, že jedeme domů, že dostanou trest. A "hahaha, a nám to ani nevadí" a věděly že jde do tuhýho asi, protože takhle rychle vyfičet z auta, samy se vysvléknout a vyfičet do pokoje jsem je ještě neviděla. No takže to měly i se show,at si to pamatujou, každá svojí vařečku, velkou a malou, dostaly na prdel a pak jsem je zavřela v pokoji at o sobě přemýšlejí. Tam o sobě půl hodiny přemýšlely, nehrály si ani nebrečely, pak jsem je vypustila, popovídaly jsme si o tom, jak se co stalo, jak to uděláme příště a podaly si ruce na srozuměnou, obecná škola hadr....Jako zrovna parkoviště a pohyb po něm drtíme neustále, neustále, vždycky to šlape a ted tohle. Jako někdy když jsem na ně protivná nebo ošklivá, tak mě to mrzí, ale tohle zrovna vůbec, to beru že jsem to udělala nejlíp, jak já jsem mohla. Sociálka by jim ještě přidala.

Offline Tabea
8196 příspěvků moje polička 07. října 2022 13:21

Karja fuj, úplně je mi zle, jen to čtu. 

Offline 711990
18327 příspěvků moje polička 07. října 2022 13:27

betsey jo, trochu me to prekvapilo. A na rodicaku prosili, aby rodice privadeli deti driiv nez v 9

Karja no uplne!:D

Offline 711990
18327 příspěvků moje polička 07. října 2022 13:30

Karja uf tyjo z toho me fakt mrazi, to je moje nocni mura tyhlety uteky. Ja bych asi trest aplikovala hned na mistei kdyz vim, ze to v tu chvili je spis terapie pro rodice, tak tohle sou chvile kdy fakt nepremejslim a konam!

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 07. října 2022 13:31

Tabea No, ale my jezdíme docela často a naše maloměsto je dopravně poměrně exponovaný, nemá totiž žádnej obchvat nic,takže objektivně fakt hustej provoz v ty všední dny, takže já je mám naučený, že vystupujeme ve měste stejnou stranou, okamžitě z auta jdou na chodník, nesmí u auta postávat, u supermarketu se musí držet vozíku, pak hned nastoupit....fakt to drtíme moc a moc, vždycky v pohodě, třeba ta malá občas nějakej zásek, ale tak jako jedna a přiměřenej to ohlídáš. Tohle bylo jiné parkoviště, nikdy jsme tam neparkovaly, tak možná i proto se to zvrtlo, sice to bylo parkoviště u školy, takže žádnej provoz a všichni asi dávají větší pozor, ale prostě je to nebezpečnej precedenc, taky by to mohlo být příště u narvanýho parkoviště u Lidlu, tak snad si to budou pamatovat.

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 07. října 2022 13:33

711990 Jo no, já jsem překvapila sama sebe, já byla tak nasraná, tak nasraná, že jsem byla uplně ledově klidná:-D. Navíc ty děti tam byly dost v takovým amoku/rauši a to ty výplaty prostě stejně nevnímají a tak. Ti říkám, ty děti ani nebrečely doma, myslím, že byly z takovýhle matky, co hystericke neřve, ale koná, dost v šoku:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2022 13:37

Len

Offline 711990
18327 příspěvků moje polička 07. října 2022 13:42
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2022 13:43

Karja já neřvala kvůli trávě, ale kvůli tomu, že odmítl nést následky svých činů (a taky kvůli PMS ). Ale mám předsevzetí se jim víc omlouvat, aby jako věděli, že takhle se problémy neřeší. Takže toho využiju a ještě se k tomu dneska vrátím.

Přiznávám teda, že vařečka je hodně za mojí hranou, ale naprosto chápu tvoje zděšení. Tohle mně taky dokáže vytočit, když se na můj vztek smějí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2022 13:47

betsey o osmej já jsem v 7.45 ještě v posteli

Staršího státní školka má příchod od 6:30 do 8:30, v sedm ho nemůžeme vzbudit. Mladšího dětská skupina má příchod až do 9.15, v 8:30 teprve otvírá.

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 07. října 2022 14:00

711990 ja mam s nasi soukromou skolkou taky trochu problem. Krome toho, ze zacali zavirat v 15h (to uz jsem tu  propirala), posunuli otviracku na osmou rano. Je to dost nepouzitelny, jeste ze je muz porad na HO, nevim jak bychom to rano s dvema detma resili. Kez by se tu nekde v blizkosti uvolnilo misto v normalni skolce. Zrovna jsem to obvolavala a nic. 

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 07. října 2022 14:00

My musíme vypadnúť najneskôr o 7 z domu, ja mám príchod do pol 8, dnes som cvikala 7:29:44 spotena durch 

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 07. října 2022 14:01

Evaeva Víš co za mojí hranou je to taky, ale to jejich chování taky:-D

Online continuity
43388 příspěvků moje polička 07. října 2022 14:29

Karja možná by to o fungovalo i bez té vařečky. Ale jinak je to přesné, je potřeba konat a tolik nemluvit do větru. 

To dělá můj muž, vlítne tam, vynadá jim a zapadne zpět k počítači. Děti správně tuší, že stačí vyčkat a můžou si zas dělat co chtějí. Já se tam postavím a čekám až to udelaji. Někdy, kdy už jde fakt do tuhého, tak tam stojím a ptám se sama sebe: co jako budeš dělat, jestli z té postele nesleze? Vždyť tam na ni ani nedosahnes. 

No zatím vždy nakonec slezla. 

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 07. října 2022 14:36

continuity Asi jo, ale pak by se třeba  něco podobného opakovalo a já bych si to vyčítala, že jsem neudělala větší cajmrsk. Takhle viděly jasnej důsledek a hrozbu, u nás nějaky křičení je na denním či obdením pořádku, do těch pokojíčků se zavírají už i samy trucovat, prostě jsem chtěla něco co si budou pamatovat, že je vážně blbý. Rozmluvy a zákazy pochopí a to ještě ne vždy ta větší, jakože tři dny bez TV, ale ta menší to ještě vůbec nechápe takovýhle věci. 

Online continuity
43388 příspěvků moje polička 07. října 2022 14:45

Karja já si myslím, že právě ta ledově klidná matka zapůsobila.  takhle malým dětem bych spíš vzala něco, co měli slibene/ bezprostřední trest.  Třeba ten návrat domů, když se těšili na procházku. Je to negativní emoce a pokud to neděláš často, jistě i šok. Jde podle mě o to, spojit to darebáctvi s negativní emocí. 

Já děti nebila, ale to je muj postoj. na ty varecce mi spíš vadí, že to bylo takové naplánované nebo jak to říct. Kdybys jim v tom amoku dala na zadek rovnou na parkovišti je to asi pochopitelnějši i pro ně. 

Offline 711990
18327 příspěvků moje polička 07. října 2022 15:22

Gatita tyjo to jsou docela drsny. A to zaviraj takhle brzo kvuli tomu prispevku/dotaci? Ze platite jen nizky skolny? 

Offline Karja
44827 příspěvků moje polička 07. října 2022 15:34

continuity Jj, no ony zrovna nic slíbeného neměly, vůbec tam nebylo nic co by mě napadlo, žádnej výlet, odměna, dobrý jídlo, nic, co by bylo v bezprostřední blízkosti, že budeme dělat, zakázat procházku, to není vůbec nic, na co se těší nebo tak, to je jim uplně šumák. Ale jak píšu, já osobně jsem si tím jistá, a to jindy mívám třeba výčitky nebo o tom dlouho přemýšlím, jak bych, co bych měla udělat. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 07. října 2022 15:53

Evaeva no, od šiestej do ôsmej môžeme vodiť deti a škôlka funguje do 16.30. Firmy v našom meste väčšinou začínajú tak o siedmej.

Ale tento rok je to už fajn, už stačí vstávať tak o siedmej a 7.50 sme v škôlke, minulý rok som musela budiť Alica 6.30 a do škôlky sme s vyplazeným jazykom dobiehali 7.59

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. října 2022 16:02

betsey naše školka běží až do 17:30, ale po čtvrté hodině už tam skoro nikdo není. 

Já mám ty děti dost spavé a spíš sovy, takže i v těch sedm je kolikrát lámeme z postele, po 11,5 hodinách spánku Syn se akorát nasnídá, obleče a vykaká neumím si představit k tomu vypravovat ještě sebe a druhé dítě třeba.