letfenixa Dneska navrhl sambo, že dáme děti k babičce a pojedeme do wellness. Řekla jsem mu, že vůbec ať si tam jede sám, že nebudu riskovat další šílený měsíc po pobytu u babičky, to jedine na otočku na Kapverdy bych to možná riskla:-D. A teď tím seznamem stížnosti jsi mi to úplně připomněla, mi přejel mráz po zádech:-D
No a byly jsme u zubaře, velkamala si nechala opravit dva zuby, z toho jednu dost komplikovanou opravu, o té se i zubařka rozmyslela zda to vůbec dělat....úplně v pohodě, od začátku do konce, fakt lepší jak s dospělým! Jako strašně šikovná, strašně, jako cumeli i lidi v čekárně, půlhodinz zvuku vrtačky a pak přijde vysmate dítě a na všechny se vyzubi ,,hele,,. Tady je vidět, jak je všechno relevantní, na začátku týdne dcera předvedla jedny z největších ukázek fakanstvi, až mi bylo stydno před ostatními matkami že školky a třeba u toho zubaře si určitě ta zubařka,moje spolužačka, musela říct neco ve smyslu, jak jsem já, takový střevo, přišla tak k sikovnemu dítěti:-D. Tak mám radost, o starost min, zuby opravené všechny, bez dalších kazu a žádné vytky k zubní hygieně... Ale ta zubařka je taky horzne šikovná, ona na ni půlhodiny mluvila,o tom jak ji ty zuby spravuje, ale takový blbosti, mně by už došla fantazie, ale ona pořád ,,namaluji ti to a tohle, teď bysme tam přidali třpytky, vezmu si na to tuhle fixu, tím to vymaluju, chápete to, půl hodiny???