Gatita jo, to je přesné
Dneska na to přišla, že může zvednout nohy a jede to samo. Nemohla jsem jí dostat domu
Vše o těhotenství a dětech
Jeden unavený oslavenec![]()
Tímto už doma nemám žádné batole.

Karja a ještě skromná ![]()
Ano, příjemná atmosféra je k nezaplacení. Ale stejně, spousta dětí by to nedala ani tak.
Krásné a šikovné děti ![]()
Evaeva Blahopřejeme.
Oslava jednoho unaví!
Pinot Noir ty jsi psala, že mají kluci tyhle boty? decathlon kožené nebo něco na tehle způsob, Jak se ti prosím tě zdaji? já jsem ted jedny podobné dceři objednala a půjde to zpatky, jsou to taková těžká kopyta bych to nazvala, tak hledám nějakou náhradu.
Len díky. Vytuhnul slušně, přendala jsem ho dokonce pak na deku ![]()
Evaeva všechno nejlepší!
Karja máme ty hnědé, ještě je neměli na nohou samozřejmě, tak nevím, jak se jim bude chodit. Těžké nejsou rozhodně, kopyta - jakože jsou tvrdé? To možná jo, ale my jsme zvyklí, v BF jsme nikdy nejeli. A jsou celkem úzké.
Evaeva ne ne, ten čas tak letí! Velkej kluk.
. Všechno nejlepší!
Pinot Noir Díky, no jako kopyta, asi jsem myslela takové těžké nepohodlné kanady. Nic příčetnýho cenově nemůžu sehnat, už je to všechno vyprodané, tak zítra se v Decathlonu stavíme a uvidíme.
Evaeva všetko najlepšie!
Dnes na záhradke som syna prezliekala do pracovného a mala som tam 2 mikiny, čo sa im rozopinal zips po hrudník a ani do jednej nenapchal hlavu ![]()
MPLee jsou věci, o kterých se nežertuje
Vyražené horní jedničky na odrážedle jsem zažila s nejmladší dcerou... Bylo jí lehce přes dva. Naučila se s tím žít - kousat jabka stranou, plivat vodu vodotryskem, logopedii zvládla. Ve školkovém věku se ptala, proč nemá zuby jako jiné holčičky. Druhé zuby jí narostly normální.
Já mám s botama radost, konečně máme jedny, který vypadaj, ze sedi a neutlacujou prsty (fare bare)...Akorat myslím, ze od června, kdy jsem na ne koukala naposled, zdražily od cca 1200,- na 1700,- brutus docela teda, jestli zdraží i jiný detsky boty o takový sumy :-(
Evaeva všechno nejlepší! Musela jsem si fotku zvětšit, jestli je pes plysovej nebo opravdickej ![]()
MPLee Potrefenáhusa letfenixa díky!
Pes je živý, ale chová se jak plyšový
babička si ho odnesla v batohu.
Ona mě nepřestane překvapovatJak dlouho jí asi vydrží všechny zuby?
To je dračice! ![]()
Evaeva Dodatečně vše nejnejnej!
Archivářka no já nežertuju, u ní s tím trochu počítám. Vzhledem k tomu, co ve svých 20 měsících vyvádí, je spíš otázka kdy, než jestli se zrakví. Naštěstí už umí ulámané zuby dodělat pěkně, že to není vidět - dlouholetá zkušenost ze sportu
Samozřejmě budu ráda, pokud se to nestane.
Sweet Potato hrozná. Nechápu, kde se v ní bere tolik energie, cílevědomosti a vůbec. Asi nás v zimě neminou lyže ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí