Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 09. října 2022 19:06

MPLee Ale některé děti jsou takové jakože obratne, že umí padat a tak, nemusí k úhoně zoubku vůbec dojít;-)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. října 2022 19:55

Nasla som mladsiemu v podpazi kliesta. Musel tam byt od vcerajsieho vyletu . Mne vobec nenapadlo ich teraz po tej kose este kontrolovat

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 09. října 2022 19:59

Mrakoplas narozdíl od všeobecného přesvědčení je nejhorší doba na chycení klíštěte brzy na jaře a za mokrého podzimku, moc držím palce ať byl hajzlík zdravej

49396 příspěvků moje polička 09. října 2022 19:59

Mrakoplas narozdíl od všeobecného přesvědčení je nejhorší doba na chycení klíštěte brzy na jaře a za mokrého podzimku skoro až do zámrazu, moc držím palce ať byl hajzlík zdravej

49396 příspěvků moje polička 09. října 2022 20:01

MPLee moje dcera taky lyžuje od dvou let, resp někdy v deseti ji to přestalo bavit a přešla na snowboard (sama), a zuby měla a má všecky, tak buď v naději

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2022 20:03

Sweet Potato díky!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. října 2022 20:04

viktorka_od splavu jo mna ten chladny september uplne zmiatol, v noci bol aj prizemny mraz, som dufala, ze uz je po nich! A dakujem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2022 20:06

MPLee náš loni lyže párkrát zkoušel, ani 2,5 mu nebylo. Ne že by to k něčemu vedlo, ale bavilo ho to, takže u vás bych s tím počítala stoprocentně:) 

Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 09. října 2022 20:31

Mrakoplas Chytla jsem i v únoru, když se oteplilo, ale ono si nic nevycitej, to bys mohla přehlédnout i přes prohlidnuti. A hlavně on by ti už asi řekl, že ho něco svědí ne? Mohl být někdo v oblečení a nemusel být zapity tak dlouho. 

viktorka_od splavu Myslím si, že je v tomhle období samozrejme můžeš chytit, ale rozhodně jich je víc v létě, nebo aspoň v naší oblasti. V létě když je vhlko. Nebo to odněkud cerpas, to by mě fakt zajímalo.....

49396 příspěvků moje polička 09. října 2022 20:48

Karja jo no, já mám kamarádku která se na MU těma klíšťatama zabývá, studenti jí to sbírají a extrahují z nich ty patogeny, fakt humus, to asi vůbec nechceš vědět

Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 09. října 2022 20:54

viktorka_od splavu Nechci, mz jsme totiž docela sběraci klíšťat. Ale to chytání dle ročního období mi přijde zvláštní.....jasně nemůžu to brát na sobě a na dětech, v létě travime víc času venku, takže větší šance. Ale sambo a děda chodí na ryby tak nějak stejně, prolizaj ty svoje hnusny roští a hrozny věci a prostě v létě jich mají víc, ačkoliv teď na podzim u té vody tráví času i víc. Nevím, nějak mi to neladí. Možná záleží i na lokalitách. 

49396 příspěvků moje polička 09. října 2022 21:01

Karja určitě záleží, protože u nás je v létě spíš sucho a horko takže to nic, sou svině zalezlý. u vody někde v houští samo mají pré i v létě, ale je to právě daný i rozmnožovacím cyklem, to si na jaře hledají oběť ty malý kterých si vůbec nemusíš všimnout třeba... máš recht vůbec se tím nezabývej

Offline Malenge
4850 příspěvků moje polička 09. října 2022 21:22

Mrakoplas držím pěsti, ať z toho nic není. A jestli te to utesi, nejste jediní, před hodinou jsem tahala staršímu (ano, tomu, co měl boreliozu loni ) ze zad tak obři klíště, ze jsem to snad v životě neviděla, poslední roky jsou ty svině ve většině případu tak malé, ze nejsou skoro ani vidět a tohle bylo přímo obři. Nenávidím je, nenávidím!!!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. října 2022 21:26

Malenge tlapkam, snad uz ma vybrane a nic z toho nebude! Tento bol tiez taka mini mrcha. Musim ho rano skontrolovat, mal to zacervenane ale mozno sa len skrabal. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. října 2022 21:28

Ako som tu pisala, ze starsi ma v skolke frajerku, tak dnes vecer mi o nej rozpraval, ako ju brani proti spoluziakom a uplne nadsene zahlasil: Ja uz sa neviem dockat kedy si Adelku zoberiem za zenu!

Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 09. října 2022 21:56

viktorka_od splavu Jo, ty malý jsou hrozny svině, to jsou některý dny v roce ty zvýšený výskyty a to je pode. No teď bude snad chvíli klid a pak zase sezóna!

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 09. října 2022 22:14

Karja no a nebo bude po mě - já si na prvním tréninku zomila obě zápěstí najednou  U sportu jsem pak ale vydržela a byla x let v reprezentaci... ale moje složka na chirurgii je bohatá. Snad je víc po muži. 

viktorka_od splavu Evaeva Jo, asi jí na bazaru něco pořídíme. Budeme mít letos možnost trávit na horách velkou část zimy a lyže milujeme. No a ona chce to co vidí u nás, tak asi nemám to srdce jí to nedovolit nebo být kvůli tomu bez lyží sama. Nečekám, že to k něčemu povede, ale snad jí to ani nepoškodí. Ono tyhle prcci stejně vydrží pár minut za den... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2022 22:28

MPLee jojo, párkrát se sveze a zase to zuje. Nemyslím si, že by jí to mohlo ublížit. U syna měl teda největší úspěch pojízdný koberecMy měli loni pro oba lyže půjčené, takovou tu variantu na celou sezónu. Letos to uděláme stejně, lyže byly v super stavu a je to nejjednodušší i nejlevnější (pro nás)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. října 2022 23:34

Evaeva Taky ještě opožděně gratuluju! Fotka je moc hezká, včetně čtvernožce, a musím teda obdivovat domácí úbor. Mně takhle někdo doma zachytit, tak mám na sobě v nejlepším případě legíny.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 10. října 2022 06:25

Mrakoplas tak o jedného už máš postarané