MPLee Ale některé děti jsou takové jakože obratne, že umí padat a tak, nemusí k úhoně zoubku vůbec dojít;-)
Vše o těhotenství a dětech
Nasla som mladsiemu v podpazi kliesta. Musel tam byt od vcerajsieho vyletu
. Mne vobec nenapadlo ich teraz po tej kose este kontrolovat ![]()
Mrakoplas narozdíl od všeobecného přesvědčení je nejhorší doba na chycení klíštěte brzy na jaře a za mokrého podzimku, moc držím palce ať byl hajzlík zdravej
Mrakoplas narozdíl od všeobecného přesvědčení je nejhorší doba na chycení klíštěte brzy na jaře a za mokrého podzimku skoro až do zámrazu, moc držím palce ať byl hajzlík zdravej
MPLee moje dcera taky lyžuje od dvou let, resp někdy v deseti ji to přestalo bavit a přešla na snowboard (sama), a zuby měla a má všecky, tak buď v naději![]()
Sweet Potato díky!
viktorka_od splavu jo mna ten chladny september uplne zmiatol, v noci bol aj prizemny mraz, som dufala, ze uz je po nich! A dakujem.
MPLee náš loni lyže párkrát zkoušel, ani 2,5 mu nebylo. Ne že by to k něčemu vedlo, ale bavilo ho to, takže u vás bych s tím počítala stoprocentně:)
Mrakoplas Chytla jsem i v únoru, když se oteplilo, ale ono si nic nevycitej, to bys mohla přehlédnout i přes prohlidnuti. A hlavně on by ti už asi řekl, že ho něco svědí ne? Mohl být někdo v oblečení a nemusel být zapity tak dlouho.
viktorka_od splavu Myslím si, že je v tomhle období samozrejme můžeš chytit, ale rozhodně jich je víc v létě, nebo aspoň v naší oblasti. V létě když je vhlko. Nebo to odněkud cerpas, to by mě fakt zajímalo.....
Karja jo no, já mám kamarádku která se na MU těma klíšťatama zabývá, studenti jí to sbírají a extrahují z nich ty patogeny, fakt humus, to asi vůbec nechceš vědět
viktorka_od splavu Nechci, mz jsme totiž docela sběraci klíšťat. Ale to chytání dle ročního období mi přijde zvláštní.....jasně nemůžu to brát na sobě a na dětech, v létě travime víc času venku, takže větší šance. Ale sambo a děda chodí na ryby tak nějak stejně, prolizaj ty svoje hnusny roští a hrozny věci a prostě v létě jich mají víc, ačkoliv teď na podzim u té vody tráví času i víc. Nevím, nějak mi to neladí. Možná záleží i na lokalitách.
Karja určitě záleží, protože u nás je v létě spíš sucho a horko takže to nic, sou svině zalezlý. u vody někde v houští samo mají pré i v létě, ale je to právě daný i rozmnožovacím cyklem, to si na jaře hledají oběť ty malý kterých si vůbec nemusíš všimnout třeba... máš recht vůbec se tím nezabývej
Mrakoplas držím pěsti, ať z toho nic není. A jestli te to utesi, nejste jediní, před hodinou jsem tahala staršímu (ano, tomu, co měl boreliozu loni
) ze zad tak obři klíště, ze jsem to snad v životě neviděla, poslední roky jsou ty svině ve většině případu tak malé, ze nejsou skoro ani vidět a tohle bylo přímo obři. Nenávidím je, nenávidím!!!
Malenge tlapkam, snad uz ma vybrane a nic z toho nebude! Tento bol tiez taka mini mrcha. Musim ho rano skontrolovat, mal to zacervenane ale mozno sa len skrabal.
Ako som tu pisala, ze starsi ma v skolke frajerku, tak dnes vecer mi o nej rozpraval, ako ju brani proti spoluziakom a uplne nadsene zahlasil: Ja uz sa neviem dockat kedy si Adelku zoberiem za zenu! ![]()
viktorka_od splavu Jo, ty malý jsou hrozny svině, to jsou některý dny v roce ty zvýšený výskyty a to je pode. No teď bude snad chvíli klid a pak zase sezóna!
Karja no a nebo bude po mě - já si na prvním tréninku zomila obě zápěstí najednou
U sportu jsem pak ale vydržela a byla x let v reprezentaci... ale moje složka na chirurgii je bohatá. Snad je víc po muži.
viktorka_od splavu Evaeva Jo, asi jí na bazaru něco pořídíme. Budeme mít letos možnost trávit na horách velkou část zimy a lyže milujeme. No a ona chce to co vidí u nás, tak asi nemám to srdce jí to nedovolit nebo být kvůli tomu bez lyží sama. Nečekám, že to k něčemu povede, ale snad jí to ani nepoškodí. Ono tyhle prcci stejně vydrží pár minut za den...
MPLee jojo, párkrát se sveze a zase to zuje. Nemyslím si, že by jí to mohlo ublížit. U syna měl teda největší úspěch pojízdný koberec
My měli loni pro oba lyže půjčené, takovou tu variantu na celou sezónu. Letos to uděláme stejně, lyže byly v super stavu a je to nejjednodušší i nejlevnější (pro nás)
Evaeva Taky ještě opožděně gratuluju! Fotka je moc hezká, včetně čtvernožce, a musím teda obdivovat domácí úbor. Mně takhle někdo doma zachytit, tak mám na sobě v nejlepším případě legíny.
Mrakoplas tak o jedného už máš postarané ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí