Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 10. října 2022 21:20

dzizisketa za minulý týždeň máme aj my fotku zo škôlky,  vyrábali vegetu 

Offline Tak Betty
6182 příspěvků moje polička 10. října 2022 21:47

Ráda chodím do dětského vlákna i když moje děti jsou starší než většina zdejších maminek. I moji vnuci jsou starší než většina zdejších dětí. To je tak propastny rozdíl ve všem,  než jsem zažila já v minulém století.

Ale , co tím chci říct,  já bych si to dala cele znova. 

Měla jsem to napsat asi do přiznání. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. října 2022 22:30

Tak Betty To jsem teď potřebovala číst právě jsem se večerní rutinou, dnes obohacenou o pracovní schůzku o deváté večer, propracovala k vlastní večeři - hodila jsem do topinkovače chleba a pak na něj pleskla plátkový sýr

Taky jsem nikdy nevěřila, že přijdou dny, kdy si nenajdu čas ani na napsání zdvořilostního emailu - a ejhle, už je to tady

Offline Tak Betty
6182 příspěvků moje polička 10. října 2022 22:34

Mohučanka ale stoji to zato. Jednou budeš mít čas na všechno co budeš chtít. 

Offline brrr
12378 příspěvků moje polička 10. října 2022 22:38

Ach jo, mladší dítko se rozhodlo, že chce ostříhat svoje blonďaté háro, které mu konečně dorostlo do délky na zastrčení za uši. Fakt to měl moc pěkné. Teď je strojkem na cenťák a vypadá jak uprchlý trestanec.

Offline Pinot Noir
29984 příspěvků moje polička 10. října 2022 22:56

Tak Betty to je hezké

Já dnes děti trochu zanedbala, resp. zabavily se dlouho bunkrem z gauče, takže jsem odpracovala 5 hodin a úplně mě to nabilo! To je teda taky do přiznání, to uspokojení z čísel.

Offline Pinot Noir
29984 příspěvků moje polička 10. října 2022 22:57

brrr já radši trestance než vlásky za uchem

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. října 2022 23:15

Tak Betty jo, s druhým dítětem, které navíc nějak hrozně rychle roste, si to uvědomuju.

Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 10. října 2022 23:20

brrr Já taky radši trestance! ;)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. října 2022 23:21

Pinot Noir taky jsem dnes zanedbala mladší dítě, na dopolední spánek jsem ho dala spát do ložnice, do postýlky bez jedné strany, která je přiražená k mojí posteli. Matrace ale nejsou v úplně stejné úrovni, ta dětská je asi o 10 cm níž. 

No tak dítě jsem uspala, uložila, otevřela počítač, klasická spací pulhodinka uběhla, slyšela jsem, že je dítě vzhůru, ale ozývalo se spokojené mručení, tak jsem toho využila k další práci, spokojené mručení pokračovalo, až mi to nakonec přišlo divný, a to dítě darebný jsem našla uprostřed naší postele, vytlemený jak lečo, metřík od propasti 

Offline Pinot Noir
29984 příspěvků moje polička 10. října 2022 23:38

Mohučanka . A jak bylo se sebou spokojený, co?

Ty máš miminko, to moje mladší po vyspání přiběhne samo z patra, rozrazí dveře, zařve baf!, pustí si televizi, usadí se mi na klíně, začne jezdit tramvají po notebooku, obvykle stihne zmáčknout nějakou klávesovou zkratku, takže mi všechno zmodrá, nebo se obrátí obraz vzhůru nohama, a musím kvůli tomu volat muži.

Ale když pak vyzvedneme staršího ze školky, fakt dlouho o nich člověk neví. Teda ví, oni řvou jak paviáni a rvou se jak psi, ale já už to ani nevnímám. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2022 00:37
Reakce na Pinot Noir:

Ale když pak vyzvedneme staršího ze školky, fakt dlouho o nich člověk neví. Teda ví, oni řvou jak paviáni a rvou se jak psi, ale já už to ani nevnímám. 

​To je jak u nás! Moc se teda nervou, ale jinak je to přesný. A samozřejmě dvě děti nevymyslí 2x tolik chujovin, ale spíš tak 4x

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 11. října 2022 05:55

Tak Betty naozaj pekne

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 11. října 2022 07:09

Tak Betty ach přesně. Ty časy, kdy jsem neměla jinou starost, než kam se půjde na procházku. Čtení před spaním, i když tu Perníkovou chaloupku od Renče už jsem jela na autopilota... Většina vztekání, blití a bordelu v aktovkách se milosrdně zapomene. A pak má člověk snad trochu času, než se objeví vnoučata, nebo mu zestárnou rodiče

Offline Pinot Noir
29984 příspěvků moje polička 11. října 2022 08:11

My jsme dnes zaspali! Viktor měl nějakou vstávací epizodu kolem třetí hodiny, podařilo se mi ho přesvědčit, že ještě opravdu nevstáváme, ale stejně se tam mlel dost dlouho, no a ráno to dospával. My nemáme nastavené žádné budíky, protože on je jinak se vstáváním přesný jak hodinky. Tak jsme spali do 7:15, Ríša musí být ve školce do 8:00, tak byly fofry. . Ale teda - já se takhle nevyspala už ani nepamatuju! Až trochu cítím záda, sedm hodin ležení, to už je na mě asi moc!

Offline Vari
2225 příspěvků moje polička 11. října 2022 08:15

Ja nachystala detem veci, namalovala jsem se a pomalu se chystala je vzbudit, ze jedeme teda do krouzku. A z chuvicky se ozvalo chrchlani :-(. Jako nechci videt ten pristi rok ve skolce, uz jsem jim objednala dalsi veci na imunitu .

Offline Malenge
4850 příspěvků moje polička 11. října 2022 08:32

U nás bylo tryskové rano. Vzhledem k tomu, jaké mám na sobě podpatky, mám dnes odcviceno a zpocena jsem až na zadku. Pánové rano nechtěli spolupracovat, snídani jsem do nich cpala pomalu násilím, odmítali se mýt, čistit si zuby, prevlekat, akorát dělání kravin neodmitali. Do toho máme rozkopanou ulici, takže musíme kus pěšky, auto parkuju jinde. Pak prší, takže vyjeli i ti, co normálně ne, a podle toho ta doprava vypada. Barandak měl včera třetí termín dokončení a svete div se, pořad nic. Nějak jsme dojeli, sprint po kocicich hlavách do skolky, pak do školy, školník akorát přicházel zavírat, když jsme se priritili. Teď jedu tramvaji na školení a všude to tu okolo chrchla a smrka  lituju, ze nemam respirator!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. října 2022 08:44

Pinot Noir Nemáte budiky

Offline Pinot Noir
29984 příspěvků moje polička 11. října 2022 08:49

MP Meri na co, dřív než v pět nikdo vstávat nechce

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. října 2022 09:11

Pinot Noir Asi chápu, ale nechápu. U nás by se bez budiku vstalo tak v devět, dítě možná dřív, ale než by vykopalo z postele mě ... o muzovi ani nemluvím, ten potřebuje většinou budiky dva ...  Já vstávám na budík většinou i o víkendu a na dovoleny stopro a fakt tím nemyslím budicek v šest ráno  Jsem zvědavá, co za model bude cislo dvě.